Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Led-sor a konyhapultnál

Ha sokat dolgozunk a konyhában vagy gyakran végzünk a munkapultnál olyan feladatot, amihez nem árt a fény, akkor biztosan elgondolkodtunk már, hogy mivel lehetne világítani a konyhaszekrény alatt!?

Led-sorral kiválóan meg lehet világítani a felsőszekrény alatti területet! Hogy mi az a LED sor? Ez egy vékony világítóegység, amelyen ledek adják a fényt - másutt LED szalag néven ismerik. A ledek sűrűségétől, illetve fényerejétől függően biztosítanak erős fényt, amely rendkívül hasznos, legyen szó akár mosogatásról, akár darabolásról!

A felragasztott melegfehér fényű LED sor az alább látható képen is megtekinthető. Lényegében elegendő lehet a bútorlap aljára felragasztni a 12 voltos led csíkot, majd áram alá helyezni a trafót (bizony a trafót, mert ha ráengedjük a LED szalagra a 230V hálózati áramot, akkor a túláramnak köszönhetően el is búcsúzhatunk tőle!)

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Természetesen hidegfehér fényű LED sor is gyakran kerül felszerelésre a konyhában, a színhőmérséklet végülis csak a vevő igényén múlik! Ennek picivel nagyobb fénye van, kontrasztosabbnak tűnik és talán frissítőbb hatása is van, mint a nyugtató jellegű sárgás színű melegfehér LED csíknak!

Egy szépen berendezett konyhának tökéletes kiegészítője a megfelelő világítás, ne fukarkodjunk tehát a fénnyel! Láthatjuk milyen szépen bevilágítja a LED csík a konyhapultot, így jól láthatunk minden morzsát :) A fali fűszertartón sem kell vaklálnunk, hiszen fényárban úszik az is!

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Amennyiben tehát konyhai pultvilágítást tervezünk, vagy szeretnénk megfényesíteni a konyhaszekrény munkalapját, akkor nézzük át az ANRO Épületdíszítés Kft által ajánlott ledes megoldásokat, amelyek energiatakarékosak emellett kiváló fényerejűek.

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Hatalmas LED szalag választék az ANRO Webáruházban: http://www.anrodiszlec.hu.

Bemutatóterem: 4220 Hajdúböszörmény Almássy Márton u. 1/a.
Telefonszám: 06-52-220-054

Nyitvatartás: hétköznapokon 7:30-18:00 óra között.
(ANRO Épületdíszítés Kft)

0 Tovább

Gipszkarton mennyezetbe szerelt LED spotlámpák

A gipszkarton mennyezetekbe általában besüllyesztett világítást készítenek, ezt viszont többféle világítótesttel meg lehet tenni 2016-ban!

 

Felületbe süllyeszthető LED panel lámpák

Az egyik módozat a LED panel, amely egy lapos világítótest, belsejében led szalaggal, előlapja homogén plexi. Ez a lámpatest nem vakít, méretben is számtalan típus lelhető fel a kereskedésekben a 10 cm átmérőjűtől egészen a 120 cm hosszú változatokig! 3 wattostól egészen a 45 wattos típusig gyártják, így kis helyiségek és nagy termek világítására is alkalmas. Egy-két képet mutatok, de aztán tovább is lépünk ezen a gondolatmeneten :)

60x60 cm LED panel álmennyezetbe szerelve pl. iroda világításhoz60x60 cm LED panel álmennyezetbe szerelve pl. iroda világításhoz

Mennyezetbe épített kör alakú LED panelek, 12 wattos Glass panelMennyezetbe épített kör alakú LED panelek, 12 wattos Glass panel

 

Áthidalóba süllyesztett természetes fehér fényű 6W LED panelekÁthidalóba süllyesztett természetes fehér fényű 6W LED panelek

Áthidalóba süllyesztett természetes fehér fényű 6W LED panelek - lekapcsolvaÁthidalóba süllyesztett természetes fehér fényű 6W LED panelek - felkapcsolva

 

Mik azok a spotlámpák?

Ezek voltak a LED panelek, innentől fogva visszatérhetünk a bejegyzés fő témájára azaz a spotlámpákra. A spotlámpák neve a spot szóból ered, mely utal arra, hogy maga a spotlámpa irányított fényt ad. A mennyezetbe süllyesztett spotlámpák azonban ma már nem csak kifejezett irányított fényt, hanem akár egy helyiség teljes fővilágítását is biztosíthatják, így családi házakban, szállodákban, üzletekben, irodákban egyformán használják ezt a típusú fényt!

A spotlámpák jellemzően kisebb méretű lámpatestek, melyekből igény szerint helyezhetünk el a gipszkarton mennyezetben. Ha azt akarjuk, hogy kevés égővel világítsunk, akkor kevés lámpahely is elég, de ha azt akarjuk, hogy fényár legyen a szobában, akkor sok-sok spotot is be lehet építeni! Az egyéni igény-ízlés dönt e kérdésben is a lakberendezés terén!

 

Nézzünk meg néhány képet, hogy ki hogy képzelte el az otthoni világítást, ha a plafon gipszkartonból készül! A formák és a kialakítások is változóak, hiszen mást rendelnek a gyerekszobába és mást a hálószobába, de a konyha és nappali is egyéni sajátosságokkal bírhat!

Gipszkarton párkány 2 darab beépített spotlámpávalGipszkarton párkány 2 darab beépített spotlámpával

Gipszkarton sziget, melybe 5 db lámpa van beszerelveGipszkarton sziget, melybe 5 db lámpa van beszerelve

 

Kör alakú spotlámpák gipszkarton párkányban, rejtett led csíkkalKör alakú spotlámpák gipszkarton párkányban, rejtett led csíkkal


Gipszkarton mennyezetbe szerelt spotlámpa, LED izzóvalGipszkarton mennyezetbe szerelt spotlámpa, LED izzóval

Szoba közepén gipszkarton sziget, benne 1+3+1 lámpatesttelSzoba közepén gipszkarton sziget, benne 1+3+1 lámpatesttel

Gipszkarton plafonba szerelt 16 darab ledes spotGipszkarton plafonba szerelt 16 darab ledes spot

 

Milyen fényforrást rakhatok a spotlámpába?

A spotlámpákba 5 cm széles és 5-7 cm hosszú izzók mennek, ez lehet halogén égő (olcsó, de borzasztó sok áramot fogyaszt), kompakt spot (nem olcsó, nem szereti a kapcsolgatást, várni kell a fényre) vagy LED fényforrás (2016-ban már ez a nyerő, mert keveset fogyaszt és ahhoz képest olcsó is)!

Ha már a LED fényforrásnál járunk, meg kell említeni a 2016. júliusi termékkínálat kiemelt akcióját, amelynek keretében egy 3 wattos LED lámpához mindössze 400 Ft/darab áron lehet hozzájutni! Tehát annyiba kerül, mint egy halogén izzó, mégis csak a tizedét fogyasztja! Most biztos megéri LED izzót vásárolni: 3W GU10 230V VTAC LED lámpa.


VTAC LED lámpa dobozában - 3W akció csak 400 Ft/darab ár!VTAC LED lámpa dobozában - 3W akció csak 400 Ft/darab ár!
 

VTAC LED spotlámpa felkapcsolva - 3W akció csak 400 Ft/darab ár!VTAC LED spotlámpa felkapcsolva - 3W akció csak 400 Ft/darab ár!

 

Mitől olyan különleges a spotvilágítás? A lámpakeretektől?

A gipszkartonos spotvilágítás sava-borsát a beépítő keret jelenti. Webáruházunkban jelenleg több, mint 250-féle spotlámpakeret vásárolható meg, amelyek között változatos anyagú és megjelenésű testeket is elérhetünk: fém keretek 10 színben, kör és négyzet alakban, üvegből, akrilkristályból vagy alumíniumból, felületében mintázott, dombormintás vagy csak színes!
 

A kismillió féle választható keret további lehetőséget biztosít, hogy egyediesítsük a belső teret egy olyan spotlámpa kerettel, amilyenről csak álmodozunk!

Olcsó spot keret 4 színben, besüllyeszthető-beépíthetőOlcsó spot keret 4 színben, besüllyeszthető-beépíthető

 

Seidy spotlámpák - alumínium keretes spot 1-2-3 izzóhozSeidy spotlámpák - alumínium keretes spot 1-2-3 izzóhoz

 

Vidi billenthető öntvény spot lámpatest Vidi billenthető öntvény spot lámpatest

 

Morta üveg anyagú spotlámpaMorta üveg anyagú spotlámpa

 

Ha kedvet kapott a gipszkartonos spotvilágításhoz, vagy egyszerűen csak szeretne további képeket nézegetni, látogassa meg az ANRO Webáruház kreatív szigetét, ahol további ötleteket találhat: Gipszkarton beépített spotlámpákkal.

Áthidalóba süllyesztett természetes fehér fényű 6W LED panelek

0 Tovább

Konyhai LED világítások ledes szalaggal

4-5 cm vastag konyhai munkalap dekorációs LED világítással

A kővel burkolt konyhapult munkalapja alá is ledes szalagot ragasztottak, amely kiválóan láttatja a kő felületi struktúráját

A kő struktúrát, felületi kiemelkedéseket, 3 dimenziós textúrákat nagyon szépen ki lehet emelni a falmosó fényekkel. A konyhapult munkalapjának aljára kerülő led szalag a padlóig erős fénnyel világítja meg a kőburkolatot, így adva hangulatos megjelenést a konyhának!

Munkapult alatti dekorációs világítás 3528-120 ledes szalaggal

A munkapult alatti fényekkel is elsősorban díszítjük a konyhaszekrényt, ugyanakkor a sötét konyhában kiváló tájékozódó fény lesz belőle - sőt, már néhány méternyi 5 watt/méter szalag is ad annyi fényt, hogy akár meg is vacsorázhatunk mellette, nemhogy éjszaka elbotorkáljunk a konyhába egy pohár vizet inni! :)

Dekorációs világításhoz bármelyik típusú ledes szalag felhasználható, akár piros, kék színű fénnyel vagy akár színváltós változatban is!



Segítőtársunk a konyhában a ledes pultfény

Konyhai pult világítás 2835x120 SMD ledes szalaggal, hidegfehér fényű változat

A konyhai LED világítás egyik legpraktikusabb területe a konyhai pultvilágítás. A hosszú pultszakaszok egyöntetű, dekoratív és energiatakarékos (lehet még fokozni?? :)) megvilágítására a led szalagok szinte a legjobb megoldásnak bizonyulnak!

Sokan egyszerűen csak felragasztják a szekrény aljára a csupasz led csíkot, mások alumínium LED profilba rejtik, hogy mégis szebb legyen a látványa és csak a fényt élvezzük!

Milyen szalagot használjunk LED pultvilágításhoz?

Konyhai pultvilágításhoz az alábbi ledes szalagok lehetnek megfelelőek, melyből kültéri és beltéri, hideg-, meleg- és természetes fehér fényt adó, méterenként 60 vagy 120 leddel szerelt típusok is elérhetőek.
 

A beltéri szalagokat érdemes alumínium LED sínbe építeni, ezzel elkerülhető, hogy zsíros szennyeződések érjék, illetőleg a pára és a gőz ellen is jobban védi a LED szalag nyákját. Sokan burkolat nélkül ragasztják fel a beltéri típust is, de vásárlói tapasztalatok szerint így is bírja néhány évig gond nélkül a LED.

 

A kültéri szalagokat ugyan fel lehetne szerelni alumínium sín nélkül is, mégis, a kültéri bevonattal ellátott LED szalag saját súlya miatt előbb-utóbb leválik a felületről, ezzel kellemetlenséget okozva. A kültéri LED szalagokhoz is ajánlott tehát a LED profil, vagy műanyag rögzítőklipsz, vagy egyéb egyéni rögzítési mód.

 

 

Vacsorák, ebédek, beszélgetések kísérőfénye - rejtett világítás

Modern fénydekorációk egy konyhában - mennyezeti rejtett világítás ledes szalaggal

A mennyezeti rejtett világítások a leglátványosabb eredményt hozzák! A csekély fényben garantált az intim hangulat, romantikus vacsorához, borozgatáshoz is tökéletes! A konyhákban inkább a meleg színhőmérsékletű fényt kedvelik, mégis a modern lakberendezési stílusok a hideg fényt is gyakran alkalmazzák!

 

A színváltós ledes szalagok is különlegessé tehetik az enteriőrt - kék fénnyel világító RGB LED szalag a konyha mennyezetén
A színváltós világítások speciális RGB LED szalaggal hozhatóak létre. Lényegében bármilyen színt megjeleníthetünk, de nyilván a legtöbben beérjék azzal, amit a szemük is jól el tud különíteni és az RGB LED vezérlővel is be tudjuk állítani: pl. világoskék, királykék, türkizkék, pink, piros, narancssárga, stb., melyek között a fehér és zöld szín is szerepel egyéb kevert árnyalataival együtt.

 

Konyha-étkező gipszkartonba szerelt, melegfehér fényű led szalagos világítással

Az étkezővel egybeépített konyhát még hangulatosabbá tették a gipszkartonba építhető rejtett világítással. A fő fényt a besüllyesztett spotlámpák adják, a hangulatról viszont a hosszan elnyúló led csíkok! Egy ilyen rejtett világításhoz legfeljebb az 5W/méter teljesítményű szalagokat ajánljuk, ugyanis ezek is egybefüggő fényt adnak, néhány méter feletti hossz esetén pedig már kifejezetten nagy fényt adnak, így felesleges lenne 2-300 wattnyi áramot "pocsékolni" a kiegészítő világításra!

Természetesen láttunk már 15W/méter szalagot is rejtett világításként felrakva, de ez esetben egy dimmer, azaz fényerőszabályzó sokat tud lendíteni a komfortos használaton!

 

Lábazatvilágítás - fény a bútor szoknyáján

Konyhaszekrény lábazatvilágítással magasfényű csempe és bútorfront társaságában


A konyhaszekrény alján végigfutó takaróelemet lábazatnak hívjuk. Készülhet alumíniumból és bútorlapból is, de lényegében lehetőséget ad a LED szalag elhelyezésére, a lakberendezők, belsőépítészek, villanyszerelők egy része pedig él is ezzel a lehetőséggel.

Tájékozódó fényként, közlekedőfényként is alkalmazható a mindennapokban, de a fénygyűrű optikailag elemeli a bútort a talajtól, így lebegő szekrény hatását keltve!

 

A hosszú konyhapultról kínálják a büféreggelit, melyet a pink színben pompázó lábazatfénnyel tesznek még exkluzívabbá!

Fizető vendéglátóhelyek, hotelek és szállodák is gyakran élnek a ledes szalagok dekorációs hatásával! A fenti képen egy büféreggelit felszolgáló pultot láthatunk, melynek padlóhoz közeli részét a nők egyik kedvenc színével, a pinkkel világítottak meg!

 

Konyha LED világítás nélkül?

A konyhai világítások is lassan elképzelhetetlenek LED felhasználása nélkül. A csekély áramfogyasztással párosuló esztétikai hatást egyre több lakó igényli, legyen szó akár pultvilágításról, akár mennyezeti hangulatfényről!

Mindenesetre ha még többet szeretne megtudni a témáról, vagy netalán máris rohanna egy webshopba, hogy minden szükséges hozzávalót megvásároljon a ledes szalag működtetéséhez, keresse fel az ANRO LED világítás webáruházat, ahol széles termékválaszték és sok-sok referenciafotó várja a látogatókat!

0 Tovább

Fénycsöves mennyezeti lámpák ledesítve

A cím pontosításra szorul, hiszen első blikkre nem biztos, hogy mindenki érti mi az a ledesített fénycsöves lámpa!? A fénycsöves lámpákat többféleképpen is lehet ledesíteni:
- a kompakt fénycsövet kikötjük és helyére ledes fénycsövet építünk.
- a gyártó eleve leddel gyártja a korábbiakban fénycsővel működtethető lámpatesteket.

Mi most a második esetre hozunk fel példát, hiszen két gyártótól is kaptunk ledes mennyezeti lámpát, így lehetőség nyílik a két termék összehasonlítására! A fénycsöves lámpák mennyezeti megvilágítások fontos elemei, melyek közül a polikarbonát burás világítótestek jól ellenállnak az ütésnek is.

Polikarbonát burás LED lámpatestek

Fénycsöves lámpák ledesítve - műhely és raktár világítás


 - Ütásálló kialakítása miatt garázsok, pincék, műhelyek, raktárak, ipari területek bevilágítására is alkalmasak, hiszen strapabíróak, ezáltal nem gond, ha véletlenül valamilyen kisebb tárggyal nekiütközünk, ettől még nem fog szétrepedni a polikarbonát bura, ahogyan egy üveg lámpatesttől ez várható lenne (még több ütésálló lámpa PC burával).

 - Vízmentes kialakításúak, ezáltal vizes-párás közegben, nedves környezetben is megállják helyüket. Az IP65 fokozatnak köszönhetően ellenállnak a fröccsenő víznek, gőznek, tehát konyhában, fürdőszobában is felszerelhetőek.

 - Energiatakarékos, hiszen a fénycsövekről ledre váltottunk, így az áramfogyasztást 20-25%-kal csökkenthetjük. Mindemellett a LED-nek számos előnye van, így például azonnal teljes fényerőn világít és nem villódzik, ami a fénycsőre és neonokra csak ritkán jellemző. Hosszú élettartama miatt csekély karbantartási munkálatra lehet számítani, amely szintén csökkenti a működtetési költségeket (még több LED világítástechnika).

------------------

Polikarbonát burás LED lámpák az ANRO Webáruházban

Két gyártótól kapunk ilyen polikarbonát burás lámpatesteket, amely a Kanlux illetve a Vtac. Mindkét termék kínai gyártmány, de ezek a neves cégek adják hozzá a nevüket, illetve 2 év garanciát is, ez már bizalomra ad okot! Lássuk melyik ez a két lámpatest és hasonlítsuk össze!
- Kanlux MAH lámpatest 20W LED
- bruttó 11601 Ft/darab
- VTAC mennyezeti lámpatest 18W LED
- bruttó 8386 Ft/darab

------------------

Összehasonlítási szempontok

1. Ár: Ez az, amit minden ember, legyen az egy hozzáértő villanyszerelő, belsőépítész vagy csak egy hétvégi barkácsmester, mindenki meg tud különböztetni. Majdnem 30%-kal olcsóbb a VTAC lámpatest, mint a Kanlux lámpatest.

2. Teljesítmény/fogyasztás: A Kanlux ütésálló lámpatestje 20 wattnyi ledet tartalmaz, melyért cserébe 1600 lumen fényáramot kapunk. Mindemellett a 18 wattos VTAC LED lámpatest is 1500 lumen fényáramot ígér, így itt már csökken a két típus közötti különbség.

3. Méret/kialakítás: Külsőre és fizikai méretre mindkét típus szinte megegyezik, csupán miliméternyi eltérések vannak. Mindkét termék 60 cm hosszúságú, keresztmetszete pedig 70x75 mm. Mindkét típuson tejfehér polikarbonát bura van, így a ledeket egyik típusnál sem tudjuk megszámlálni, hacsak nem bontjuk szét a lámpatestet!

VTAC lámpa - lekerekített élű opál burával, szürke házban

VTAC lámpa - lekerekített élű opál burával, szürke házban

Kanlux - gömbölyített élek, tejfehér polikarbonát bura, szürke ház

Kanlux MAH lámpa - gömbölyített élek, tejfehér polikarbonát bura, szürke ház

4. LED fényforrás: Ez a legfontosabb pontja a ledesített féncycsöves lámpáknak, azaz hogy mi világít benne, ha már nincs se neon, se kompakt?

A VTAC vízmentes lámpatest egy sorban elrendezett 3014 LED chipeket tartalmaz, míg a Kanlux por- és páramentes lámpatestjébe 2835 chipek kerültek két sorban rendezve.

2835 COB SMD LED chip a Kanlux mennyezeti lámpájában

Kanlux MAH lámpa: 2835 chipek két sorban

3014 LED chipek a VTAC polikarbonát lámpatestjében

Vtac polikarbonát lámpa: 3014 chipek egy sorban

5. A fény színhőmérséklete: A VTAC mennyezeti lámpája 4500 kelvines fényt ad, míg a Kanlux 4000 kelvines fénnyel világít. Mindkét érték a skála természetes fehér (tiszta fehér, neutrális fehér, naturális fehér, napfény fehér) szakaszára esik, így ettől várhatjuk a jó látási viszonyokat biztosító fehér fényt!

4000 kelvines természetes fehér fényű Kanlux MAH lámpatest

Ilyen színű a bekapcsolt fénye a 4500 kelvines melegfehér Kanlux lámpának.

+1. extra: A polikarbonát bura alapjában véve ellenáll az ütésnek, azonban míg a VTAC terméknél ezt csak az alapanyagból tudjuk kikövetkeztetni, addig a Kanlux MAH lámpatestjénél erről tanúsítvány is van. A Kanlux lámpatest IK10 minősítésű, amely ütésálló fokozatba sorolja a lámpatestet!

------------------

A lámpák IP65 védettsége nemcsak a behatoló víz ellen nyújt védelmet, hanem a szálló por ellen is. Asztalosműhelyekben, autószerelő műhelyekben, raktárban, ipari helyiségben is ideális eszköze lehet a beltéri világításnak, de családi házak garázsában, pincéjében, melléképületében is megállja helyét. A T8 fénycsöves világítások kiváltására alkalmas hotelekben, üzletekben, irodákban egyaránt.

Megjelenésében nem hivalkodó, hanem inkább visszafogott, így régi és új építményekbe is beépíthetők:
 - Kanlux MAH lámpatest 20W LED
 - VTAC mennyezeti lámpatest 18W LED

Ha valamelyik lámpatest elnyerte tetszését, akkor várjuk érdeklődését az ANRO Épületdíszítés Kft bármelyik elérhetőségén: info@anro.hu vagy 06-52-220-054.

0 Tovább

ALU LED profil: Hűtőfelületet ad a led szalagnak és szebbé is teszi azt!

Rendkívül népszerű a világító LED szalag, amellyel dizájnos világításokat alakíthatunk ki házon belül és házon kívül egyaránt. Kezdetben kizárólag olyan helyen építették be, ahonnan közvetlenül nem láthattunk rá a ledekre, vagyis indirekt azaz rejtett módon élvezhettük a világítást, például gipszkarton vájatok és nútos díszlécek.

A LED szalagok olcsósításával azonban egyre szélesebb igény mutatkozott a felhasználására, így számos olyan helyen építették be, ahol szükség volt a lapos világító fénysorra - ez legtöbbször polcok megvilágításánál jelentkezett pl. ékszerboltban, cipőboltban, kozmetikai cikkeket forgalmazó üzletben, cukrászdában.

Természetesen az alumínium profil gyártók sem tétlenkedtek ez idő alatt, így létrehoztak olyan speciális LED síneket, amelyekbe a LED szalagot bele lehet helyezni, fedő rápattintásával pedig el is takarhatjuk a világító egységet, ezzel pedig dekoratívvá tudjuk tenni a LED-es világítást!

ALP Alu led profilok LED szalaggal. Forrás: www.anrodiszlec.hu
ALP Alu led profilok LED szalaggal.
Forrás: www.anrodiszlec.hu

Az alumínium profil azonban nemcsak szebbé teszi a LED szalagot, hanem hűtőfelületet is biztosít részére. A 10 watt/méter teljesítményű LED szalagoknál már javasolt valamilyen hőelvezető felületet alkalmazni, ezzel is kedvezve a LED chipeknek a minél hosszabb élettartam érdekében.

Az alu LED profil feladata tehát kettős, hűtőfelületet ad a led szalagnak és szebbé is teszi - ezáltal már nemcsak az eldugott helyeken szerelhetjük be a led szalagot, hanem olyan területeken is, ahol közvetlenül rálátnánk a LED-ekre, például bútorvilágítások, árumegvilágítások, nem ritkán fővilágítások!

Melegfehér LED szalag opál takarós LED sínben. Forrás: www.anrodiszlec.hu
Melegfehér LED szalag opál takarós LED sínben.
Forrás: www.anrodiszlec.hu

A különféle kialakításoknak köszönhetően széles feladatkörben alkalmazhatóak ezek a dekoratív szürke színű, elegáns hatású fém LED sínek:

  • rejtett világítás akár az oldalfalon, padlóban, kültéri-beltéri járófelületben
  • egy vagy két irányba sugárzó beltéri hangulatvilágítás
  • ruhásszekrényben világító vállfatartót is készíthetünk segítségével
  • mennyezetre függesztve általános világításhoz használható egyedi lámpatest is kialakítható
  • 45 fokban döntött világítások készítése asztal- vagy munkafelület megvilágításához
  • lépcső élvilágítás, dizájnos korlátvilágítás
  • plexi, üvegpolc élvilágítás egy nappali szekrénysorban, konyhabútorban
  • és még számtalan egyedi alkalmazás.

LED-es ajtókeret, falba épített LED alumínium profillal. Forrás: www.anrodiszlec.hu
LED-es ajtókeret, falba épített LED alumínium profillal.
Forrás: www.anrodiszlec.hu

 

Konyhai pultvilágítás 45 fokban döntött LED szalag tartóval. Forrás: www.anrodiszlec.hu
Konyhai pultvilágítás 45 fokban döntött LED szalag tartóval.
Forrás: www.anrodiszlec.hu

 
Fürdőszobai csempébe süllyesztett LED profil hangulatvilágításhoz. Forrás: www.anrodiszlec.hu
Fürdőszobai csempébe süllyesztett LED profil hangulatvilágításhoz.
Forrás: www.anrodiszlec.hu

Előszobaszekrény LED világítással. Forrás: www.anrodiszlec.hu
Előszobaszekrény LED világítással. Forrás: www.anrodiszlec.hu

 
Bejárati lépcsőoszlop LED-es hangulatvilágítása. Forrás: www.anrodiszlec.hu
Bejárati lépcsőoszlop LED-es hangulatvilágítása. Forrás: www.anrodiszlec.hu

Egyedi építésű függesztett lámpatest LED szalag és alu LED profil felhasználásával. Forrás: www.anrodiszlec.hu
Egyedi építésű függesztett lámpatest LED szalag és alu LED profil felhasználásával.
Forrás: www.anrodiszlec.hu

Mindez csak néhány példa azok közül, amelyekkel találkoztunk a LED szalagok és alumínium LED szalag profilok forgalmazása óta, hiszen gyakran kapcsolatba kerülünk asztalosokkal, villanyszerelőkkel és házi barkácsolókkal, akik új értelmet adnak ezeknek a termékeknek!

További sok-sok megvalósult ötletért keresse fel weboldalunkat, ahonnan ihletet nyerhet a saját otthoni-üzleti világításának kialakításához!

ANRO Épületdíszítés Kft - LED világítás, Díszléc, Karnis webáruház

Weblap: www.anrodiszlec.hu

Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

Csillagok között - fénypontok a szobában

A nyári melegben este is sokat tartózkodunk a szabadban, hiszen a fénylő csillagoktól nagyon romantikus a környezet. A mesterséges fényforrások fejlődésével mára már otthonunkban, zárt térben, tető alatt is kialakíthatunk a csillagos égboltokhoz hasonló mennyezetet, így felidézve a pislákoló fények által keltett meghitt hangulatot!

Leginkább kicsi LED fénypontok vagy száloptikás világítások segítségével hozhatunk létre olyan világítási élményt, amely apró fénypontokat varázsol a szoba plafonjára! Bármelyik terméket is válasszuk - vagy javasolja a lakberendező, villanyszerelő, a páratlan látvány nem marad el!

Ízelítőül álljon itt néhány kép a csillagos égbolt világításról, melyből ötletet is meríthetünk a saját helyiségben kialakítandó csillagplafonról!

Hálószoba csillagos plafonnal

Egy hálószoba mennyezetét láthatjuk, amelyen négyzetméterenként 10 fénypont látható. Apró fényével meghitt hangulatot teremt egy zord éjszakán is, így megszépítve a barátságtalan éjszakákat.

Csillagos égbolt mennyezet a fürdőszobában

A fürdőszobában és egyéb vizes helyiségekben (spa, wellness, gőzfürdő) is egyre gyakrabban alkalmazzák a vízálló csillagos égbolt ledeket, hiszen kis fényük segít az ellazulásban, ezáltal tökéletes relaxélményt nyújthat a fürdőszoba!

Gipszkarton háromszögbe épített Oyo LED csillagfények

Egy családi ház nappalijában kialakított háromszög alakú gipszkarton sziget látható a képen, megannyi LED fénnyel. Az apró Oyo ledek szabadon vagy valamilyen alakzatba rendezve is elhelyezhetőek, így akár csillagképet is kirakhatunk segítségével!

Kanlux Oyo LED fénypontok csillagplafon kialakításához

Kézben fogva így néznek ki a Kanlux Oyo ledek. Az apró LED lámpa tökéletesen elegendő fényt ad a hangulatvilágításokhoz, emellett alacsony fogyasztású, így gazdaságosan üzemeltethető: Kanlux Oyo LED csillagos égbolthoz.

Nappali mennyezet csillagos égbolt ledekkel

Egy nappali mennyezetét is dekorálhatjuk csillagplafonnal, fénye jól használható akár egy házibuli, akár egy filmnézés, akár egy kis szunyókálás alkalmával!

További LED hangulatvilágítási ötleteket megtekinthet galériánkban, ahol folyamatosan bővülő fényképgyűjteménnyel várjuk a dekorációs világítás iránt érdeklődőket. A képen látott megoldások részletei és a felhasznált termékek megismerése végett látogasson el honlapunkra (www.anrodiszlec.hu) vagy keresse cégünket telefonon a 06-52-220-054 telefonszámon!

ANRO Épületdíszítés Kft

Díszléc, stukkó, roló, karnis, LED szalag, világítástechnika webáruház

Webáruház és blog: www.anrodiszlec.hu

Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

Hangulatvilágítás szobába, hálóba, nappaliba

Az otthon attól otthon, hogy jól érezzük magunkat benne! De hogy mitől tudjuk otthonossá tenni, ha esetleg ridegnek éreznénk a lakást? Színes falak, puha textíliák, kellemes világítások, családi fotók, emléktárgyak - ez mind közelebb hozhatja a jó érzést, hogy kijelenthessük, hogy ez a mi otthonunk!

A fény mint hangulatteremtő eszköz

A címhez igazodva a világítások jelentőségét emelnénk ki, amelyekkel a zord lakások is hangulatosabbá tehetőek. Egy sötét sarokba helyezett lámpa, egy tárgyat megvilágító fénysugár vagy a háttérből szűrődő tompa fény hozzájárulhat, hogy barátságos kép alakuljon ki az enteriőrről!

Melegfehér fényű LED hangulatvilágítás nappaliba

Manapság egyre több fórum, aukciós és apróhirdetési oldal, valamint ennél is több LED webáruház van, amelyik a LED szalagot említi a hangulatvilágítás egyik fő eszközeként! Aki már látott ilyet, az tudja, hogy többnyire magát a LED szalagot nem látjuk, csak valamilyen felületről visszavert fényét tapasztaljuk, amely egy lágy fényt ad.

Legtöbbször gipszkartonon vagy díszlécben helyezik el, mindemellett alumínium profilba is építhetik, de akár felragaszthatjuk egy szekrény hátoldalára vagy az ágykeret aljára is - innen is kiszivárog a hangulatos fény!

Mennyibe kerül a LED hangulatvilágítás?

Kis költségvetésből is megszépíthetjük a lakást a ledes fényekkel, hiszen egy mennyezeti rejtett világítás kapcsoán nem szükséges a szoba teljes kerületén körbevinni a LED szalagot, hanem elég lehet csak egy-egy falszakaszra, egy-egy bútordarabra elhelyezni a fénycsíkot!

RGB LED szalag nappali álmennyezetében

LED szalagot vásárolhatunk már néhány 100 Ft-os ártól is, így például 2015-ben 300-400 Ft közé csökkent a szalag méterára. Ehhez kell még egy LED tápegység is, amely a 230 voltot alakítja át 12 volttá, ennek ára kb. 1200-12000 Ft között mozog. Egyszínű LED szalagoknál a LED vezérlő csak praktikus kiegészítő, amellyel a fényerőt állíthatjuk és a ki-bekapcsolást végezhetjük el, ugyanakkor színváltós RGB szalagnál a fényjátékok, színváltások is ennek segítségével történnek meg.

Hangulatvilágítás mindenhova: lakótér, ügyféltér

A LED szalagokat széles körben használják fel, ezek közül legismertebb a lakótérben, nappaliban vagy hálószobában történő beépítése. Mindemellett üzletekben, munkahelyeken, szépségszalonokban, szolgáltató intézményekben, szállodákban is jó szolgálatot tesz, ezzel is hívogatóvá téve a vállalkozást a vendégek, ügyfelek részére!

Színváltós hangulatvilágítás jacuzzi felé

Ha szeretne még több fotót megtekinteni a különböző rejtett led világításokról, akkor látogasson el weboldalunk galériájába: LED hangulatvilágítás ötletek.

ANRO Épületdíszítés Kft

Tel: 06-52-220-054

www.anrodiszlec.hu

 

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)