Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kedvcsináló ötletek a lakás LED-es világításához

Manapság a LED szalag már nélkülözhetetlen a lakás bevilágításához, sőt ma bemutatunk egy olyan referencia házat, aminek az összes helyiségéhez LED-et használtak! 

A világítás nemcsak a jó látási viszonyok megteremtése okán fontos, hanem segítségével feldobhatjuk a lakást. Gondoljunk csak a hangulatos rejtett világításokra, vagy akár az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ledes faliképekre. Az ANRO Webáruház Youtube csatornáján pedig még több ledes ötletre találhatunk: https://www.youtube.com/anrodiszlec

Falikép LED háttérvilágítással

Bejegyzésünkben azonban egy videót is mellékelünk, melyben egy lakótelepi lakásban vezetjük körbe a nézőt. Különlegessége, hogy minden helyiség megvilágításához LED szalagot és alumínium LED profilt építettek be, legyen szó díszfényről vagy funkcionális fényről!

Panellakás LED világítással

Most pedig nézzük, hogy mely helyiségekbe került LED világítás, alul pedig megtekinthető a videó, melyben extra sebességgel 1 perc alatt megtekinthetjük a beépített LED fényeket. Van itt fény a hálószobában, a konyhában, a szekrényben, de még a lábazaton is :)

A videó elejétől haladva az alábbi helyiségekben az alábbi LED világításokat láthatjuk:

1. Étkező asztal megvilágítás egyedi LED függesztékkel
2. Étkező asztal feletti álmennyezet peremvilágítással
3. Ruhásszekrény világító vállfatartó rúddal
4. Nappali fővilágítás több sornyi led szalaggal
5. Oldalfalra rejtett LED világítás az ebédlő helyiségben
6. Polcos szekrény belső világítása U profilos megoldással
7. Egyedi fali lámpa a konyhában
8. Előszobai lábazatvilágítás, amely irányfénynek is jó
9. Konyhai munkapultvilágítás
10. Előszoba fővilágítása álmennyezetbe süllyesztett fényekkel
11. Dolgozószoba fővilágítás négyzet alakú egyedi lámpával
12. Home Office hajlítható karú íróasztali világítóval
13. Hálószobai éjjeli fény az ágy feletti polcra szerelve

☎️Ezáltal mutatható be a legjobban, hogy milyen sokféle feladatra alkalmasak a modern LED csíkok. Ráadásul egyre több lakberendező és belsőépítész is tanácsolja ezen energiatakarékos fények használatát-alkalmazását. Ha a kedvcsináló ötletek közül bármelyik is elnyerte tetszését és önállóan szeretné az ötleteket kivitelezni, no para, az ANRO Webáruház készséges és szakértő ügyfélszolgálata ebben is segítséget nyújt: https://www.anrodiszlec.hu/contact_us.php

0 Tovább

Most emellett kampányolok: LED fénycsíkot a konyhába is!

Saját példámra alapozva mondhatom, hogy immár 8 éve van LED szalagos konyhapult világításom. Igaz, elsőként anyukámnál a bérházi lakásban szereltük fel, majd az új konyhánkba is ezt a világítást választottuk a konyhapulthoz.

Első esetben egy méterenként 5 Wattos szalagot választottunk, ami csak úgy pucéran került felragasztásra. Másodjára már eleve elegánsabb módszert választottunk, így a bútorlapba süllyesztett opálos felületű alu profilban kapott helyet - amely tényleg esztétikusabb és könnyebb is tisztán tartani!  Szóval szívesen kampányolok a LED szalag mellett, mégha ez a "nagy választás" közeledtével nem is biztos, hogy aktuális!

 

A LED fénycsík egyre ismertebb, akár hangulatvilágításról, akár funkcionális világításról van szó! Nemcsak a lakás azon részeiben használható fel, ahol hangulatos teret szeretnénk kialakítani, hanem olyan helyeken is, ahol plusz fényre van szükségünk!

Ilyen fényigényes hely lehet a konyha, amely a nők birodalma, a családi tűzhely központja és minden éhes száj ellátója :) A konyha az ételkészítés helye, a sütés-főzés pedig vágással, méricskéléssel, reszeléssel, forró dolgok megfogásával jár együtt - mely tevékenységeket a biztonságos munkavégzés érdekében úgy praktikus, ha megfelelő fényviszonyok között végezzük - kicsit bonyolult és összetett lett a mondat, na de az a lényeg, hogy alapozzuk meg a megfelelő munkavégzés körülményeit egy kiváló fényforrással.
 

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
2835 LED chipes szalag hidegfehér fénnyel, modern konyhapulthoz
www.anrodiszlec.hu
 

Kiváló látási viszonyok 3528 LED chipes fénycsíkkal

Általános konyhai pultvilágításhoz a méterenként 10 Wattos LED fénycsík már tökéletes, ez garantálja, hogy a felső szekrény és a munkalap közötti 60-80 cm-es távolságon megfelelően erős fény legyen!

Ilyen világítóeszköz a 3528-120 LED szalag elnevezésű világító szalag, amely hideg, meleg és természetes fehér színhőmérsékletű fénnyel is létezik:  
LED szalag beltéri (3528-120) - hideg fehér fényű változat
LED szalag beltéri (3528-120) - meleg fehér fényű változat
LED szalag beltéri (3528-120) - természetes fehér fényű változat
 

A színhőrmérséklet a fény színét takarja. A meleg fehér fényű hasonlít legjobban a korábbi halogénekre, a hidegfehér inkább a kékes fényű neonokra, a természetes fehér pedig a kettő között valahol egy naturális fehér árnyalatot valósítana meg.

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás

Az öntapadós hátoldalú, 12 Volt DC feszültségről működtethető, apró méretű flexi led szalagok tökéletesek nemcsak pultvilágításhoz, hanem más dekorációs világításhoz is, pl. szekrénybelső, konyhasziget-kontúrozás, lábazat világítás, stb.

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
Szekrénybelső megvilágítás melegfehér 3528 SMD LED szalaggal
www.anrodiszlec.hu

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
Pultlap alatti dekorációs világítás konyhában led szalaggal
www.anrodiszlec.hu
 

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
Lábazat fény LED fényszalaggal
A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

Brutális fényerő 2835 LED chipes szalagokkal

A konyhavilágításban a legfontosabb a jó látási viszonyok megteremtése, hiszen főzés közben sok baleset érheti az embert (megégethetjük, elvághatjuk a kezünket, de az is elég, ha csak félreborítunk egy kis karamellszószt, aminek ragacsos masszáját jó, ha látjuk honnan kell feltakarítani :)).

No a balesetek megelőzésének legjobb módja a koncentráció, egyszerre ne csináljunk több dolgot, figyeljünk oda, hogy éppen mi van a kezünkben és nyissuk ki jól a szemünket, hogy mindent jól lássunk. De vajon jól látunk? Van elég fény?

Ha nincs elég fény a konyhában, a konyhapulton, én azt javaslom, hogy valamilyen bútorvilágító LED lámpatesttel vagy egyénileg is méretre szabható LED szalaggal csináljunk oda fényt!

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
Brutális fényerőt produkál a méterenként 15 Wattos LED szalag!
www.anrodiszlec.hu

A 2835 chipes LED szalagok brutálisan jó fényerővel rendelkeznek, ezáltal kiválóak a pultvilágítási feladathoz is! Lehet, hogy néha már túl erősek, de ilyen esetben egy fényerőszabályzó jó barátunk lesz. És mindig inkább igyekszünk erősebb fényt ajánlani, mint kisebbet, hiszen a pótlást nehezebb megoldani, mint a fényerő csökkentést!

Szóval a 2835 SMD LED csíkból van olyan, ahol méterenként 60 led van elhelyezve a nyákon. Ez 15 Watt teljesítmény méterenként, ami igen jelentős LED fényforrást tekintve, ráadásul ezzel az erősséggel alkalmas a 100 wattos hagyományos fényforrások kiváltására. Szóval tökéletes bármilyen régi fénycsöves pultvilágítás helyettesítésére is :)
 

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
Brutális fényerőt produkál a méterenként 15 Wattos LED szalag!
A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
Ebben a konyhában már a munkát is segíti a LED fény!
www.anrodiszlec.hu

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
Ugye, hogy könnyebb megtalálni bármit, ha látjuk? Főleg, ha ilyen sok minden van a kamra polcain :)

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
2835-60 flexi LED szalag konyhai pultvilágításhoz egy modern otthonban. A látvány gyönyörű!

És a végén még csatolok egy képet a LED szalagokról, hogy mégis legyen némi elképzelés, hogy mi lehet ez a fénysor-micsoda :)

 

LED világítás konyhaszekrény konyhapult LED szalag otthon világítás
2835 SMD LED chipes szalag, beltéri kivitel, hajlékony nyákon.


További információk

Ha valaki jobban érdeklődik a téma iránt, akkor ajánlom, hogy keresse fel a www.anrodiszlec.hu weboldalt! Itt mindent megtalálhat, ami LED-del kapcsolatos - remélhetőleg az ajánlásunk nélkül is ideirányítana a Google, de ha nem, akkor segítsünk neki :D

Telefonon is elérhetőek vagyunk: 06-52-220-054

Emailben is megkereshettek: info @ anro.hu

LED világítások minden mennyiségben: LED reflektorok, LED szalagok, LED vezérlők, 12V LED modulok, 230V LED izzók, LED panelek.

0 Tovább

Led-sor a konyhapultnál

Ha sokat dolgozunk a konyhában vagy gyakran végzünk a munkapultnál olyan feladatot, amihez nem árt a fény, akkor biztosan elgondolkodtunk már, hogy mivel lehetne világítani a konyhaszekrény alatt!?

Led-sorral kiválóan meg lehet világítani a felsőszekrény alatti területet! Hogy mi az a LED sor? Ez egy vékony világítóegység, amelyen ledek adják a fényt - másutt LED szalag néven ismerik. A ledek sűrűségétől, illetve fényerejétől függően biztosítanak erős fényt, amely rendkívül hasznos, legyen szó akár mosogatásról, akár darabolásról!

A felragasztott melegfehér fényű LED sor az alább látható képen is megtekinthető. Lényegében elegendő lehet a bútorlap aljára felragasztni a 12 voltos led csíkot, majd áram alá helyezni a trafót (bizony a trafót, mert ha ráengedjük a LED szalagra a 230V hálózati áramot, akkor a túláramnak köszönhetően el is búcsúzhatunk tőle!)

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Természetesen hidegfehér fényű LED sor is gyakran kerül felszerelésre a konyhában, a színhőmérséklet végülis csak a vevő igényén múlik! Ennek picivel nagyobb fénye van, kontrasztosabbnak tűnik és talán frissítőbb hatása is van, mint a nyugtató jellegű sárgás színű melegfehér LED csíknak!

Egy szépen berendezett konyhának tökéletes kiegészítője a megfelelő világítás, ne fukarkodjunk tehát a fénnyel! Láthatjuk milyen szépen bevilágítja a LED csík a konyhapultot, így jól láthatunk minden morzsát :) A fali fűszertartón sem kell vaklálnunk, hiszen fényárban úszik az is!

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Amennyiben tehát konyhai pultvilágítást tervezünk, vagy szeretnénk megfényesíteni a konyhaszekrény munkalapját, akkor nézzük át az ANRO Épületdíszítés Kft által ajánlott ledes megoldásokat, amelyek energiatakarékosak emellett kiváló fényerejűek.

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Hatalmas LED szalag választék az ANRO Webáruházban: http://www.anrodiszlec.hu.

Bemutatóterem: 4220 Hajdúböszörmény Almássy Márton u. 1/a.
Telefonszám: 06-52-220-054

Nyitvatartás: hétköznapokon 7:30-18:00 óra között.
(ANRO Épületdíszítés Kft)

0 Tovább

Konyhába való LED szalagok hidegfehér fénnyel

A konyha leginkább a háziasszonyok területe, olykor-olykor persze akadnak komoly férfi szakácsok és főállású apák, akik itt tevékenykednek. Nemtől függetlenül fontos azonban, hogy jól lásson a konyhában végzett munka folyamán!

A konyhai munkapultra célzott világítás kell, ide sajnos nem elég a mennyezetre szerelt lámpa fénye. Az a baj, hogy eléállunk és csak árnyékot vetünk a pultra, holott nekünk pont az nem kellene!

Itt jönnek be a különböző pultvilágítások, amelyek feladata, hogy a szekrény alsó felére vagy az oldalfalra szerelt lámbából fényt csináljon nekünk, hogy aztán puculhassuk a halat, főzhessük a levest, piríthassuk a kenyeret ésatöbbi!

Komplett pultvilágító lámpatestet is lehet vásárolni, azonban ha van egy jó barkács(csaj) az otthon környezetében, őt is megkérhetjük, hogy LED szalagból és trafóból, némi alusín felhasználásával készítsen számunkra pultvilágítást!


LED szalag konyhai pult világításához

Nem újdonság, hogy sok mindenhez, konyhapult világításhoz is LED szalagot ajánlunk. A komplett lámpák is nagyon jók, kétség nem fér hozzá, ámde egy kis barkácsoló szellem és képesség birtokában centiméterre pontosan is beszabhatjuk a LED szalagot, hogy aztán minél erősebb, jobb fényben tündökölhessen a családi vacsora!

Szóval nagy előnynek tartjuk, hogy a led szalag jól méretezhető, ráadásul rendkívül kicsiny helyet foglal!

10W/m LED szalag alu profilba szerelve, konyhai pultvilágításhoz

10W/m LED szalag alu profilba szerelve, konyhai pultvilágításhoz

Egy nagyon szépen és praktikusan berendezett konyhát láthatunk. A tulajdonosok biztosan szeretnek tenni-venni, hiszen a csempére felszerelt tartórúd és az S-kampókon sorakozó bögrék, fűszerek, lapátok jelzik, hogy ezekre igenis gyakran van szükség - ezért jó ha kéznél vannak! Rend és fegyelem, praktikum felső fokon :)

A felhasznált termékek:
ALP-002 ráépíthető LED profil, átlátszó burával

3528-120 SMD LED szalag, beltéri, hidegfehér

LED adapter 12V DC/18 Watt, Vtac, dugvillás

Konyhaszekrénybe mart LED világítás, hidegfehér fénnyel

Pultvilágítás a felső szekrényre szerelt hidegfehér LED szalaggal

Egy rendkívül modern és izgalmasan berendezett konyhában járunk. A magasfényű fehér bútorlapból készült konyhabútor garancia az eleganciára, de hogy még vadabb legyen az összhatás egy szenvedélyes vörös burkolatot választottak háttérfalként.

Az alsószekrény belső felén láthatjuk a pultfényt, a munkapult alá szerelve pedig a dekorációs fényt. Mindkét helyre ugyanazt a típust választották, de hogy hangulatfényként is működhessen, az erős fényt szabályozni, azaz dimmelni kell, melyhez külön távirányító is kell!

A felhasznált termékek:

3528-120 SMD LED szalag, beltéri, hidegfehér

Kültéri szigetelt trafó 12V DC/40 Watt

LED szalag távirányító, Group Control távvezérlő

Group Control távvezérlőhöz vevőegység

Felső konyhaszekrényre ragasztott erős fényű LED szalag

Felső konyhaszekrényre szerelt erős fényű LED szalag


Újabb modern konyha áll előttünk mintaként, valami véletlen folytán itt is a piros színű hátlapra esett a választás - igaz itt ez egyedi méretű üvegtáblából készült!

Habár a munkaterület nem túl nagy, attól itt is fontos, hogy lássuk mi van rajta - nem lenne jó, ha a vaklálásban elvágnánk a kezünket vagy hogy a rothadó krumplit is belefőznénk a levesbe :)

Az egyik legerősebb szalagunkat használták fel ide, amely méterenként 15 Wattot fogyaszt - ez garantálja a hatalmas fényerőt, de talán olyannyira nagyon is, hogy ide a használat során lehet hogy szükség lesz fényerőszabályzásra. Persze az eltérő fényigények miatt az is lehet, hogy a háziasszony tökéletesen elégedett a fényáradattal :)

A felhasznált termékek:

LED szalag 2835-60 SMD beltéri, hidegfehér

Fém házas LED trafó 12V DC/60 Watt

Reméljük sikerült mindenkinek közelebb hozni a led szalagos bútorvilágításokat és LED szalaggal kivitelezhető konyhapult fényeket, mert arról biztosíthatok mindenkit, hogy ezek nagyon hasznos világítások, amit minden új konyhába, hamarosan készülő konyhabútorba ajánlunk beszerelni!

(ANRO Épületdíszítés Kft - www.anrodiszlec.hu)

0 Tovább

Konyhai LED világítások ledes szalaggal

4-5 cm vastag konyhai munkalap dekorációs LED világítással

A kővel burkolt konyhapult munkalapja alá is ledes szalagot ragasztottak, amely kiválóan láttatja a kő felületi struktúráját

A kő struktúrát, felületi kiemelkedéseket, 3 dimenziós textúrákat nagyon szépen ki lehet emelni a falmosó fényekkel. A konyhapult munkalapjának aljára kerülő led szalag a padlóig erős fénnyel világítja meg a kőburkolatot, így adva hangulatos megjelenést a konyhának!

Munkapult alatti dekorációs világítás 3528-120 ledes szalaggal

A munkapult alatti fényekkel is elsősorban díszítjük a konyhaszekrényt, ugyanakkor a sötét konyhában kiváló tájékozódó fény lesz belőle - sőt, már néhány méternyi 5 watt/méter szalag is ad annyi fényt, hogy akár meg is vacsorázhatunk mellette, nemhogy éjszaka elbotorkáljunk a konyhába egy pohár vizet inni! :)

Dekorációs világításhoz bármelyik típusú ledes szalag felhasználható, akár piros, kék színű fénnyel vagy akár színváltós változatban is!



Segítőtársunk a konyhában a ledes pultfény

Konyhai pult világítás 2835x120 SMD ledes szalaggal, hidegfehér fényű változat

A konyhai LED világítás egyik legpraktikusabb területe a konyhai pultvilágítás. A hosszú pultszakaszok egyöntetű, dekoratív és energiatakarékos (lehet még fokozni?? :)) megvilágítására a led szalagok szinte a legjobb megoldásnak bizonyulnak!

Sokan egyszerűen csak felragasztják a szekrény aljára a csupasz led csíkot, mások alumínium LED profilba rejtik, hogy mégis szebb legyen a látványa és csak a fényt élvezzük!

Milyen szalagot használjunk LED pultvilágításhoz?

Konyhai pultvilágításhoz az alábbi ledes szalagok lehetnek megfelelőek, melyből kültéri és beltéri, hideg-, meleg- és természetes fehér fényt adó, méterenként 60 vagy 120 leddel szerelt típusok is elérhetőek.
 

A beltéri szalagokat érdemes alumínium LED sínbe építeni, ezzel elkerülhető, hogy zsíros szennyeződések érjék, illetőleg a pára és a gőz ellen is jobban védi a LED szalag nyákját. Sokan burkolat nélkül ragasztják fel a beltéri típust is, de vásárlói tapasztalatok szerint így is bírja néhány évig gond nélkül a LED.

 

A kültéri szalagokat ugyan fel lehetne szerelni alumínium sín nélkül is, mégis, a kültéri bevonattal ellátott LED szalag saját súlya miatt előbb-utóbb leválik a felületről, ezzel kellemetlenséget okozva. A kültéri LED szalagokhoz is ajánlott tehát a LED profil, vagy műanyag rögzítőklipsz, vagy egyéb egyéni rögzítési mód.

 

 

Vacsorák, ebédek, beszélgetések kísérőfénye - rejtett világítás

Modern fénydekorációk egy konyhában - mennyezeti rejtett világítás ledes szalaggal

A mennyezeti rejtett világítások a leglátványosabb eredményt hozzák! A csekély fényben garantált az intim hangulat, romantikus vacsorához, borozgatáshoz is tökéletes! A konyhákban inkább a meleg színhőmérsékletű fényt kedvelik, mégis a modern lakberendezési stílusok a hideg fényt is gyakran alkalmazzák!

 

A színváltós ledes szalagok is különlegessé tehetik az enteriőrt - kék fénnyel világító RGB LED szalag a konyha mennyezetén
A színváltós világítások speciális RGB LED szalaggal hozhatóak létre. Lényegében bármilyen színt megjeleníthetünk, de nyilván a legtöbben beérjék azzal, amit a szemük is jól el tud különíteni és az RGB LED vezérlővel is be tudjuk állítani: pl. világoskék, királykék, türkizkék, pink, piros, narancssárga, stb., melyek között a fehér és zöld szín is szerepel egyéb kevert árnyalataival együtt.

 

Konyha-étkező gipszkartonba szerelt, melegfehér fényű led szalagos világítással

Az étkezővel egybeépített konyhát még hangulatosabbá tették a gipszkartonba építhető rejtett világítással. A fő fényt a besüllyesztett spotlámpák adják, a hangulatról viszont a hosszan elnyúló led csíkok! Egy ilyen rejtett világításhoz legfeljebb az 5W/méter teljesítményű szalagokat ajánljuk, ugyanis ezek is egybefüggő fényt adnak, néhány méter feletti hossz esetén pedig már kifejezetten nagy fényt adnak, így felesleges lenne 2-300 wattnyi áramot "pocsékolni" a kiegészítő világításra!

Természetesen láttunk már 15W/méter szalagot is rejtett világításként felrakva, de ez esetben egy dimmer, azaz fényerőszabályzó sokat tud lendíteni a komfortos használaton!

 

Lábazatvilágítás - fény a bútor szoknyáján

Konyhaszekrény lábazatvilágítással magasfényű csempe és bútorfront társaságában


A konyhaszekrény alján végigfutó takaróelemet lábazatnak hívjuk. Készülhet alumíniumból és bútorlapból is, de lényegében lehetőséget ad a LED szalag elhelyezésére, a lakberendezők, belsőépítészek, villanyszerelők egy része pedig él is ezzel a lehetőséggel.

Tájékozódó fényként, közlekedőfényként is alkalmazható a mindennapokban, de a fénygyűrű optikailag elemeli a bútort a talajtól, így lebegő szekrény hatását keltve!

 

A hosszú konyhapultról kínálják a büféreggelit, melyet a pink színben pompázó lábazatfénnyel tesznek még exkluzívabbá!

Fizető vendéglátóhelyek, hotelek és szállodák is gyakran élnek a ledes szalagok dekorációs hatásával! A fenti képen egy büféreggelit felszolgáló pultot láthatunk, melynek padlóhoz közeli részét a nők egyik kedvenc színével, a pinkkel világítottak meg!

 

Konyha LED világítás nélkül?

A konyhai világítások is lassan elképzelhetetlenek LED felhasználása nélkül. A csekély áramfogyasztással párosuló esztétikai hatást egyre több lakó igényli, legyen szó akár pultvilágításról, akár mennyezeti hangulatfényről!

Mindenesetre ha még többet szeretne megtudni a témáról, vagy netalán máris rohanna egy webshopba, hogy minden szükséges hozzávalót megvásároljon a ledes szalag működtetéséhez, keresse fel az ANRO LED világítás webáruházat, ahol széles termékválaszték és sok-sok referenciafotó várja a látogatókat!

0 Tovább

60 LED/m 3528 szalag - a rejtett világítások sztárja!

A rejtett világítások sztárja, kedvence, azaz leggyakrabban felhasznált típusa az a LED szalag, amelyen 1 méteren 60 darab 3528 SMD LED találhat:  60 LED/méter 3528 SMD LED szalag.


Ezen a fénysoron körülbelül egymástól másfél centiméterre helyezkednek el a ledek, ezáltal a led sor fénye már néhány centiméter távolságból szemlélve összefüggő fényt ad. Ez nagyon jól kihasználható a rejtett világításos díszlécek apró nútjában és a gipszkarton álmennyezeteknél egyaránt!

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel.

 

A 60 ledes 3528 szalag műszaki jellemzői:
 - fényforrás: 3528 SMD LED chip, 60 darab 1 méteren
 - működési feszültség: DC 12 volt
 - méret: 8 mm széles 2 mm magas, egy tekercsen legfeljebb 5000 mm
 - a fény színe: meleg fehér, hideg fehér, kék, zöld vagy piros
 - rögzítés: öntapadós hátoldala segítségével
 - vághatóság: 5 cm-ként a szalagon jelzett vágópontoknál

 

Rejtett világítás képek 3528/60 led szalaggal

A legkedveltebb a melegfehér fényű változat, tekintsünk meg néhány képet, milyen megvalósításokat lehet elérni a 3528x60 melegfehér led csíkkal!

így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag

Így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag.

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a led sorokat.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a melegfehér fényű led sorokat.


LED szalagok házhoz szállítással: ANRO LED szalag webáruház

 

A hidegfehér fényű LED szalagokat sem vetik meg a vevők, rendkívül elegáns és modern színárnyalatú fény: Hidegfehér LED szalag,  60 db 3528 LED méterenként.  

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszléc

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszlécben.

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel.

  

A 3528-060 LED szalag ára

A hangulatvilágítások kivitelezése során egy fontos pont az ár és a bekerülési költség. A piacon, Ebay-en, webáruházakban egyre alacsonyabb árakkal találkozhatunk, számlával és 2 év garanciával együtt is hozzájuthatunk már a dekorációs fényt adó LED szalaghoz:
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag melegfehér fénnyel
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag hideg fehér fénnyel

bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag, meleg fényű, hangulatvilágításhoz, stb.
bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag hideg fényű, dekorációhoz, stb.

Természetesen ezek az olcsóbb szalagok alacsonyabb minőségi elvárások szerint készülnek, ezáltal előfordul, hogy a led chip kisebb fényerővel rendelkezik, mint egy drágább, de ugyanolyan méretű chip; vagy a chipek színhőmérséklete nem egyezik, hanem pici árnyalatok vannak néhol a fénycsíkon, csak egy rétegű nyákra vannak szerelve a ledek, kevésbé jó minőségű az öntapadós ragasztó, stb.

Mindazonáltal a vevők nagy száma vásárolja ezt a típust és legtöbben maradéktalanul elégedettek az olcsóbb led csíkkal is. Nappaliban, hálószobában, konyhában, egyéb beltéri helyiségekben bátran alkalmazható, akár gipszkartonos világítás, akár díszléces rejtett világítás kialakításakor!

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík.

    

Hangulatvilágítás LED szalaggal

A rejtett világításokkal extra hangulatossá tehetjük lakásunk bármely részét! A LED szalagokkal pedig energiatakarékosan és helytakarékosan valósíthatjuk meg, legyen szó akár a lakás központi részéről, akár a gyerekszobáról, akár egy tárolóhelyiségről!

Rendeljen házhoz szállítással LED szalagot, díja csak 990 Ft! Készletünkön számos típus nagy mennyiségben is elérhető, így nemcsak a lakásfelújítókat, hanem villanyszerelőket, belsőépítészeket, kivitelezőket is ki tudunk szolgálni, legyen szó akár a világító LED fénysorról, akár a működtető tápegységről:
ANRO LED szalag webáruház
Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

Üvegpolc világítók 3 leddel, több színben

Bútor és szekrény LED világítással

A modern bútoráruházakban sétálva (Möemax, Ikea, Kika) és az internetes bútorüzletekben is egyre több olyan szekrénysorral találkozhatunk, amely led világítással van szerelve. A kiegészítő LED világítás általában az üveges polcokra van szerelve és feladata a dekoráció, azaz hogy fényével még szebbé tegye a bútort és általa a helyiséget is!

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

                                                                                                                                           

                                                                                                                                      

LED-es üvegpolc világító az ANRO-nál is!

Az általunk forgalmazott LED polcvilágítók 3 darab 3528 SMD LED-et tartalmaznak. Ezek a fényforrások egy 63 mm hosszúságú és 19 mm szélességű, félkör alakú alumínium lapban vannak elhelyezve, amely felpattintható az üveglapra, akár egy klipsz.

Az üvegpolcos szekrényeket, vitrineket, tárolóbútorokat gyönyörűen kiemelhetjük a LED világításokkal. De nemcsak a nappali bútorban alkalmazhatjuk, hanem akár a konyhaszekrényben, hálószobai szekrénysoron vagy a fürdőszobai üveges polcokon is! Az üveglapok éleinek megvilágítása az egész helyiséget elegánsabbá és modernebbé teszi!

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

                                

            

Az üveglap világító jellemzői

A Clip LED üveglap világító magassága 9 mm, de az összeszűkülő résznél már csak 6 mm, így 6-7 mm vastagságú üveglapokhoz, savmart és opál lapokhoz, dekor üveghez, edzett és biztonsági üveghez, plexi lapokhoz alkalmazható ez a világítótest.

 

ANRO üveglaphoz való LED polcvilágító méretrajz

         

A Clip üvegpolc megvilágító 6 különböző színű fénnyel kapható. Hidegfehér és melegfehér az egyszerűen elegáns megoldásokat kedvelőknek, illetve kék, zöld, piros, sárgafénnyel a bohókás - mókás hangulatra vágyóknak. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy elnyeri az Ön tetszését, bútora is díszesebb lesz és még a vendégek is megcsodálják ezt a különleges polcvilágítást!

LED üvegpolc élvilágítás, kék 3528 SMD - www.anrodiszlec.hu

Kék fényű üveglapvilágító clip led 3 leddel - www.anrodiszlec.hu

 

Az üvegpolcvilágító LED lényegében 1 darab led szalag fém klipbe szerelve. DC 12 volt betáplálás szükséges neki, így led tápegységről is gondoskodnunk kell.

Rendkívül alacsony fogyasztású, így egy 15 wattos tápról 50 darabot is üzemeltethetnénk. Egy átlagos háztartásban nincs ennyi üvegpolc, de tény, hogy nem sok áramot zabál, így szinte állandóan működtethető, ezzel is szépítve a lakást!

A polcvilágító LED újabb különlegessége a 200 hosszúságú vezeték, amelynél fogva akár további szerelés-toldás nélkül is beépíthetjük a szekrénybe.


Üvegpolc világítás alumínium profil és LED szalag segítségével

A LED üvegpolc világítás már eddig sem volt lehetetlen, hiszen már eddig is volt kínálatunkban üveglaphoz való alumínium sín, amelybe egyénileg kellett beragasztani a LED szalagot. Ily módon akár színváltós RGB LED polcvilágítást is tudtak készíteni a vásárlók, de azoknak, akik megelégednek az egy színű díszvilágítással, elsősorban a 3 ledes üvegpolc világító terméket ajánljuk!


Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

A ledes polcvilágításokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel bátran keresheti ügyfélszolgálatunkat, akár az info@anro.hu címen, akár telefonon a 06-52-220-054 számon, vagy természetesen a www.anrodiszlec.hu címen!

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)