Az otthon attól otthon, hogy jól érezzük magunkat benne! De hogy mitől tudjuk otthonossá tenni, ha esetleg ridegnek éreznénk a lakást? Színes falak, puha textíliák, kellemes világítások, családi fotók, emléktárgyak - ez mind közelebb hozhatja a jó érzést, hogy kijelenthessük, hogy ez a mi otthonunk!

A fény mint hangulatteremtő eszköz

A címhez igazodva a világítások jelentőségét emelnénk ki, amelyekkel a zord lakások is hangulatosabbá tehetőek. Egy sötét sarokba helyezett lámpa, egy tárgyat megvilágító fénysugár vagy a háttérből szűrődő tompa fény hozzájárulhat, hogy barátságos kép alakuljon ki az enteriőrről!

Melegfehér fényű LED hangulatvilágítás nappaliba

Manapság egyre több fórum, aukciós és apróhirdetési oldal, valamint ennél is több LED webáruház van, amelyik a LED szalagot említi a hangulatvilágítás egyik fő eszközeként! Aki már látott ilyet, az tudja, hogy többnyire magát a LED szalagot nem látjuk, csak valamilyen felületről visszavert fényét tapasztaljuk, amely egy lágy fényt ad.

Legtöbbször gipszkartonon vagy díszlécben helyezik el, mindemellett alumínium profilba is építhetik, de akár felragaszthatjuk egy szekrény hátoldalára vagy az ágykeret aljára is - innen is kiszivárog a hangulatos fény!

Mennyibe kerül a LED hangulatvilágítás?

Kis költségvetésből is megszépíthetjük a lakást a ledes fényekkel, hiszen egy mennyezeti rejtett világítás kapcsoán nem szükséges a szoba teljes kerületén körbevinni a LED szalagot, hanem elég lehet csak egy-egy falszakaszra, egy-egy bútordarabra elhelyezni a fénycsíkot!

RGB LED szalag nappali álmennyezetében

LED szalagot vásárolhatunk már néhány 100 Ft-os ártól is, így például 2015-ben 300-400 Ft közé csökkent a szalag méterára. Ehhez kell még egy LED tápegység is, amely a 230 voltot alakítja át 12 volttá, ennek ára kb. 1200-12000 Ft között mozog. Egyszínű LED szalagoknál a LED vezérlő csak praktikus kiegészítő, amellyel a fényerőt állíthatjuk és a ki-bekapcsolást végezhetjük el, ugyanakkor színváltós RGB szalagnál a fényjátékok, színváltások is ennek segítségével történnek meg.

Hangulatvilágítás mindenhova: lakótér, ügyféltér

A LED szalagokat széles körben használják fel, ezek közül legismertebb a lakótérben, nappaliban vagy hálószobában történő beépítése. Mindemellett üzletekben, munkahelyeken, szépségszalonokban, szolgáltató intézményekben, szállodákban is jó szolgálatot tesz, ezzel is hívogatóvá téve a vállalkozást a vendégek, ügyfelek részére!

Színváltós hangulatvilágítás jacuzzi felé

Ha szeretne még több fotót megtekinteni a különböző rejtett led világításokról, akkor látogasson el weboldalunk galériájába: LED hangulatvilágítás ötletek.

ANRO Épületdíszítés Kft

Tel: 06-52-220-054

www.anrodiszlec.hu