Cégünk folyamatosan azon van, hogy újdonságokkal töltse meg a webáruházat, legyen szó LED világításokról, új LED szalagról, egy különleges lámpatestről, lakberendezési ötletekről - de természetesen a kínálatban lévő díszlécek, függönykarnisok bővüléséről is szeretnénk minél többször hírt adni!

Erre legjobb csatornánk a Facebook közösségi oldal, ahol nap mint nap beszámolunk a régi és új termékekről, esetleges hírekről (álláshirdetés) és más oldalakon talált érdekességekről (lakásbemutató, kreatív belső tér, szép kert, stb)!

Ha szeretnétek meglátogatni az oldalt és csatlakozni közösségünkhöz, akkor azt itt tehetitek meg: https://www.facebook.com/anrodiszlec

Mindemellett természetesen továbbra is a www.anrodiszlec.hu weboldal és webshop a központ, ahol hatalmas LED világítás kínálat áll az érdeklődők rendelkezésére (fényszalagok, reflektorok, vezérlők, trafók, panelek, mélysugárzók, spotok, kültéri és beltéri lámpatestek és még sok-sok más)!

Természetesen, ha valamire nem találsz választ a termékleírásokban vagy a cikkekben, Ügyfélszolgálatunk készségesen segít, akár telefonon (06-52-220-054) akár emailben (info kukac anro.hu) szeretnétek felvenni velünk a kapcsolatot!