Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

790 Ft-os háztartási LED lámpák 4W LED = 30-40W hagyományos izzó

Egyre többen tudjuk, hogy a LED lámpák jóval kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos izzók.

Az energiafogyasztás mérséklése érdekében sokan váltanak is LED lámpára, de nincs nehéz dolguk, hiszen nemcsak az interneten, hanem számos lakberendezési webáruházban, hipermarketben is megjelentek a LED égők, így fiatal-öreg, kispénzű és gazdag ember is meg tudja vásárolni!

A háztartási led lámpák között említhetjük azokat a LED égőket, amelyek lakossági célt szolgálnak ki. Átlagban napi 2-8 órát világítanak, nincs szükség óriási fényre, és cseréjüket bárki könnyedén megoldhatja néhány mozdulattal.

A webáruházunkban kapható 790 Ft-os LED lámpák között az alábbi fényforrásokat említhetjük meg, amelyek a szórólapon is szerepelnek, de a reklám alatt néhány szót is szólunk ezekről az izzókról!

COG LED lámpa - 4 wattos LED lámpák átlátszó burával, akciós áron


 

4W E14 kismenetes gyertya LED = 40W hagyományos égő

melegfehér 4W E14 gyertya LED
naturális fehér 4W E14 gyertya LED

Kis menetes E14 foglalatos LED gyertya égő 4W = 40W

 

4W E14 kismenetes kisgömb LED = 40W hagyományos égő

hidegfehér 4W E14 kisgömb LED
melegfehér 4W E14 kisgömb LED
fehér 4W E14 kisgömb LED

Kis menetes E14 fejű LED villanyégő kisgömb alakú 4W = 40W

 

4W E14 kismenetes láng LED = 40W hagyományos égő

hidegfehér 4W E14 láng formájú LED
melegfehér 4W E14 láng formájú LED
fehér 4W E14 láng formájú LED

Kis menetes E14 fejű LED villanyégő láng formával 4W = 40W

 

4W E27 nagymenetes kisgömb LED = 40W hagyományos villanykörte

hidegfehér 4W E27 kisgömb formájú LED
melegfehér 4W E27 kisgömb formájú LED
fehér 4W E27 kisgömb formájú LED

Nagy menetes E27 fejű LED villanykörte 4W = 40W

 

Hol kaphatok ennyi pénzért LED lámpát?

Az ANRO LED lámpa webáruházban igyekszünk folyamatosan készleten tartani az akciós árú LED lámpákat is, hogy minél gyorsabban kiszolgálhassuk vevőinket!

A feltüntetett akciós árak a készlet erejéig érvényesek. A szórlólapon feltüntetett áron túl felszámításra kerül darabonként 40 Ft+Áfa mértékű hulladékkezelési díj, de ezt a 790 Ft-os meghirdetett ár már tartalmazza!

A termékek megvásárlása során természetesen számlát is állítunk ki, emelett 2 év garanciát is biztosítunk a LED lámpákra, így ha véletlenül elromlik vagy fénye kihúny, van lehetőség a cserére!

A promócióban szereplő E14 vagy E27 foglalatú LED lámpák a nappaliban, hálószobában, konyhában, folyosón is elhelyezhetőek, becsavarható például ilyen lámpatestekbe: falikar, éjjeli lámpa, mennyezeti csillár, oldalfali UFO lámpa, állólámpa, hajólámpa, díszvilágítás, fővilágítás, hangulatvilágítás.

A házhoz szállítás díja bruttó 990 Ft, melyet akár át is vállalunk, ha 30 ezer Ft-ot meghaladja a termékek értéke!

Bármilyen információt megtalálhat a honlapon, de emailben (info kukac anro.hu) és telefonon (06-52-220-054) is segítséget nyújtunk!

ANRO Épületdíszítés és LED világítástechnika webáruház

0 Tovább

LED csík a hálószobában - a romantika fénye!

LED csík a hálószobában - a romantika fénye!

A gyenge fényű világításokkal romantikusabbá tehetjük az egész hálószobát, ezzel biztosítva a helyiségnek az intimitást, bizalmas légkört! Itt is jó szolgálatot tehet a LED szalag, amellyel kellemes háttérfényeket képezhetünk a lakás pihenésre szánt részében is, legyen az otthon vagy egy szállodában!

A LED csíkok olyan kis méretűek, hogy szinte bárhol elrejthetjük őket, így rejtett világításokhoz kitűnő! A rejtett világítás során a fény forrását közvetlenül nem látjuk, annak csak a vetett fényét érzékeljük, de lássuk miképpen is szerelhetjük fel a LED világításokat a hálóban!

 

Mennyezeti ledszalagos rejtett világítás a hálószobában

A hangulatvilágításnak egy munkaigényes és költségigényes módja a mennyezeti rejtett világítás, különösen, ha a szoba teljes kerületén végigfuttatjuk a ledes fénycsíkot!

Általában díszlécben vagy gipszkarton szerkezeten nyugszik a led sor, amelyben felfelé néznek a ledek. A mennyezetre irányuló fény visszavert sugarait érzékeljük, amelyek kellemesen derítik a szobát!

 

Mennyezeti ledszalagos rejtett világítás díszléc+melegfehér LED csík

Hálószoba oldalfali rv díszlécbe épített dekorvilágítással:
3528x30 SMD LED melegfehér fény és KA-21/K-RV polisztirol díszléc.

 

Ágy felett gipszkarton rejtett led szalaggal és csillagos égbolttal

Hálószobai gipszkartonos rejtett világítás, csillagos égbolttal:
melegfehér 3528x60 SMD LED szalag + hidegfehér OYO LED fénypont.

 

LED szalagos polcvilágítás a hálószobai ágy fölött

A LED szalagokat polcvilágításhoz is használhatják, melynek dekorációs és funkcionális célja egyaránt lehet! Dekorációs, ha csak díszíteni szeretnénk segítségével, funkcionális, ha például hasznát vesszük olvasáskor vagy egyéb hobbi tevékenység végzése közben.

 

Fa polcra ragasztott 3528x120 SMD ledsor hálószobában, olvasáshoz is!

A polc aljára ragasztott LED szalag nemcsak dekoratív fénybe burkolja az ágy körüli területet, hanem akár az éjszakai olvasásban is partnerünk lehet! Az erősebb fényű LED szalagokkal elegendő fényt biztosíthatunk a sötétben történő olvasáshoz is. A díszpárnasor feletti fa polc aljára melegfehér 3528x120 SMD ledsor került, amely nagy fényével lehetőséget ad olvasáshoz is!

 

Íves fa polc rejtett led szalagos világítással, hálószobai háttérfénynek

Az ágy feletti fa polc alsó részére is led csíkot ragasztottak. Az íves háttámla formáját követő fa polc köríves aljához befért a 8 mm széles led szalag, de mivel a fa takarja a led diódákat, ezáltal rejtett fényként jelenik meg az enteriőrben. Ez esetben is a méterenként 60 db 3528 SMD LED-et tartalmazó LED csíkot használták fel.

 

LED szalag világítás az ágy háttámláján

Az ágy háttámláján rendelkezésre álló minimális helyre is van lehetőségünk led szalagot szerelni. Az egyszerűbb megoldások hívei egyszínű szalagot választanak, míg a kísérletező kedvűek a színváltós típusoknál maradnak.

 

Melegfehér fényű LED csík egy egyszemélyes ágy hátoldalán

Tökéletes éjszakai háttérfényként, amelyet egy romantikus éjszaka kísérőjeként is alkalmazhatunk! Melegfehér fényű 3528x60 SMD led szalag került ennek az egyszemélyes ágynak a háttámlájára.

 

Háttámlára rögzített színváltós RGB LED csík, a színpompás hálószobához

A színváltós RGB LED szalag egy franciaágy háttámláját díszíti!

Az ágy háttámláján jól megfér a LED szalag. Öntapadós hátoldala segítségével könnyen felragasztották az MDF lapra. Mivel ez a típus színváltós LED-eket tartalmaz, ezért működtetéséhez egy RGB LED vezérlőre is szükség lesz, hogy élvezhessük a színek és fények játékát! Beállíthatunk rajta nemcsak fehér fényt, hanem akár piros, zöld, kék, pink és megannyi színárnyalatot!

A színes világítások látványosak, erős fényüknek köszönhetően az 5050x30 SMD chipes színváltós LED csíkok is alkalmasak akár felnőttek, akár gyerekek, akár szülők, akár egyedülállók hálószobájába, mellyel nagyszerű dekorációs fényt érhetünk el!

 

Hálószobai ágy LED világítással

Modern bútorboltok kínálatában találhatunk világító ágyakat, amelynek elég áramforrást biztosítani és máris hangulatosabb fénybe boríthatjuk az egész helyiséget!

Magunk is készíthetünk LED világítást az ágy aljára, így olcsóbban is megúszhatjuk a dolgot és igényünk szerinti kivitelben valósíthatjuk meg! A végeredmény mindenképpen mutatós, melyet nemcsak tévézés közbeni háttérfényként alkalmazhatunk, hanem az esti közlekedés alkalmával is hasznos jelzőfény válhat belőle!

 

Kétszemélyes ágy led világítással, hidegfehér 3528 SMD LED csíkkal

A kétszemélyes ágy keretére rögzítették a hidegfehér beltéri LED csíkot. A kívánt és szükséges fényerőhöz tökéletes választás volt a méterenként 60 db 3528 SMD ledet tartalmazó típus.

 

Praktikus hálószobai led világítások

Ezek a háttérfények praktikusak lehetnek egy szülői hálószobában, egy kisgyermek éjszakai pihenőhelyén vagy akár egy tiniszoba kiegészítőjeként is!

A fenti képeket áttekintve megállapíthatjuk, hogy a hálószobában is hasznosan alkalmazhatjuk a LED csíkokat, legyen feladata akár az olvasás vagy közlekedés segítése, akár a csekély háttérvilágítás tévézéshez, romantikázáshoz!

 

Webáruházunkban a LED világítás összeállításához szükséges termékek garmadáját találja, de egyéb kreatív ötlettel is szolgálhatunk. Még több LED világítás témájú fotót megtekinthet az ANRO Díszléc és LED webáruház galériájában: LED szalagos világítási ötletek.

 

0 Tovább

60 LED/m 3528 szalag - a rejtett világítások sztárja!

A rejtett világítások sztárja, kedvence, azaz leggyakrabban felhasznált típusa az a LED szalag, amelyen 1 méteren 60 darab 3528 SMD LED találhat:  60 LED/méter 3528 SMD LED szalag.


Ezen a fénysoron körülbelül egymástól másfél centiméterre helyezkednek el a ledek, ezáltal a led sor fénye már néhány centiméter távolságból szemlélve összefüggő fényt ad. Ez nagyon jól kihasználható a rejtett világításos díszlécek apró nútjában és a gipszkarton álmennyezeteknél egyaránt!

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel.

 

A 60 ledes 3528 szalag műszaki jellemzői:
 - fényforrás: 3528 SMD LED chip, 60 darab 1 méteren
 - működési feszültség: DC 12 volt
 - méret: 8 mm széles 2 mm magas, egy tekercsen legfeljebb 5000 mm
 - a fény színe: meleg fehér, hideg fehér, kék, zöld vagy piros
 - rögzítés: öntapadós hátoldala segítségével
 - vághatóság: 5 cm-ként a szalagon jelzett vágópontoknál

 

Rejtett világítás képek 3528/60 led szalaggal

A legkedveltebb a melegfehér fényű változat, tekintsünk meg néhány képet, milyen megvalósításokat lehet elérni a 3528x60 melegfehér led csíkkal!

így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag

Így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag.

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a led sorokat.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a melegfehér fényű led sorokat.


LED szalagok házhoz szállítással: ANRO LED szalag webáruház

 

A hidegfehér fényű LED szalagokat sem vetik meg a vevők, rendkívül elegáns és modern színárnyalatú fény: Hidegfehér LED szalag,  60 db 3528 LED méterenként.  

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszléc

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszlécben.

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel.

  

A 3528-060 LED szalag ára

A hangulatvilágítások kivitelezése során egy fontos pont az ár és a bekerülési költség. A piacon, Ebay-en, webáruházakban egyre alacsonyabb árakkal találkozhatunk, számlával és 2 év garanciával együtt is hozzájuthatunk már a dekorációs fényt adó LED szalaghoz:
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag melegfehér fénnyel
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag hideg fehér fénnyel

bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag, meleg fényű, hangulatvilágításhoz, stb.
bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag hideg fényű, dekorációhoz, stb.

Természetesen ezek az olcsóbb szalagok alacsonyabb minőségi elvárások szerint készülnek, ezáltal előfordul, hogy a led chip kisebb fényerővel rendelkezik, mint egy drágább, de ugyanolyan méretű chip; vagy a chipek színhőmérséklete nem egyezik, hanem pici árnyalatok vannak néhol a fénycsíkon, csak egy rétegű nyákra vannak szerelve a ledek, kevésbé jó minőségű az öntapadós ragasztó, stb.

Mindazonáltal a vevők nagy száma vásárolja ezt a típust és legtöbben maradéktalanul elégedettek az olcsóbb led csíkkal is. Nappaliban, hálószobában, konyhában, egyéb beltéri helyiségekben bátran alkalmazható, akár gipszkartonos világítás, akár díszléces rejtett világítás kialakításakor!

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík.

    

Hangulatvilágítás LED szalaggal

A rejtett világításokkal extra hangulatossá tehetjük lakásunk bármely részét! A LED szalagokkal pedig energiatakarékosan és helytakarékosan valósíthatjuk meg, legyen szó akár a lakás központi részéről, akár a gyerekszobáról, akár egy tárolóhelyiségről!

Rendeljen házhoz szállítással LED szalagot, díja csak 990 Ft! Készletünkön számos típus nagy mennyiségben is elérhető, így nemcsak a lakásfelújítókat, hanem villanyszerelőket, belsőépítészeket, kivitelezőket is ki tudunk szolgálni, legyen szó akár a világító LED fénysorról, akár a működtető tápegységről:
ANRO LED szalag webáruház
Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

Milyen trafó kell a LED szalaghoz?

Kezdjük előlről, mi is az a LED szalag?

Sokan meglátják a LED szalagokat és máris eldöntik, hogy nekik kell ilyen! Akkor még nem is tudja a kedves érdeklődő, hogy hogyan is működik a dolog, miképpen kell beszerelni, hová-milyen erősségűt érdemes beépíteni a LED szalagból, hogy az megfelelő legyen, de egy biztos: NEKEM IS KELL LED SZALAG!

A LED szalag kis méretű világító fénysor, amelyet dekorációs világításra, konyhai pultvilágításra, általános helyiségvilágításra egyaránt használhatunk. Jellemzően 12 voltról működnek, kis részük azonban 24 voltos vagy 230 voltos, de a kereskedelmi forgalomban leginkább a 12 voltos típusok terjedtek el és az ANRO Épületdíszítés Kft is legnagyobbrészt ezeket forgalmazza!

A LED világításokat egyre szélesebb területen használják üzletekben, otthonokban, szépségstúdiókban, hotelekben, éttermekben, de már okmányirodákban és közintézményekben is találkozhattunk vele!

Rejtett világítás 12V LED szalagokkalRejtett világítás fehér LED szalaggal

A LED szalag és a LED trafó kapcsolata

Hogy közvetlenül a hálózati áramról működtethessük ezeket a ledes fényszalagokat, nekünk trafó kell, ami majd átalakítja a 230 voltot 12 volttá. Az sem mindegy, hogy milyen az a 12 volt, mert nekünk DC kell ebből is, azaz stabilizált 12 legyen. A led érzékeny mindenféle ingadozásra, a túláramot pedig barnulással jelzi, így a hosszú élettartam eléréséhez mindenképpen szükségünk lesz egy LED trafóra!

Mekkora tápegység kell a LED szalaghoz?

A tápegységek megadott teljesítménye névleges adat, így a biztonságos működtetés miatt azt javasoljuk, hogy legfeljebb 80%-ig terheljük a tápegységet. Ez a ráhagyás jótékonyan érinti a LED trafó élettartamára is!

  • Visszaszámolhatjuk, hogy adott tápegységre mennyi led szalagot köthetünk, pl. 60W névleges teljesítményű tápegységre legfeljebb 60W x 0.8 = 48 wattnyi led szalagot teszünk.
  • Másik lehetőség, hogy a meglévő szalag hosszát felszorozzuk a teljesítményével, majd 1.25-el, ezzel a biztonsági tartalékot is beleszámoljuk a szükséges méretbe, pl. 10 méter x 4.8 watt/méter = 60 watt névleges teljesítményű meghajtóra lesz szükség.

LED trafó 12V LED szalaghoz



LED tápegység - milyen egy LED trafó, melyiket válasszam?

12V LED adapter dugvillával: az egyik legkönnyebben felhasználható trafó a konnektorba dugható, dugvillával rendelkező adapter, amelynek 12 voltos oldalán egy szabványos csatlakozó ad lehetőséget a LED szalag betáplálására. Műanyag házban, fekete színben kapható, 15-72 watt névleges teljesítménnyel, csak beltéri felhasználásra alkalmasak!

LED adapter LED szalaghoz

LED trafó fém házban: beépített világításokhoz és hosszú világító egységekhez a perforált fém házban lévő trafókat vásárolják. Ezek bekötése a rajtuk lévő sorkapocs által történik, ezáltal villanyszerelő közreműködése szükséges a beszerelésnél. Névleges teljesítménye 15-400 watt közötti, ezáltal akár 200 méter hangulatvilágítást is készíthetünk, de még ez is csak por- és páramentes közegben használható.

LED trafó fém házban

LED trafó vízálló kivitelben: LED világítást is szoktak fürdőszobában, kültérben elhelyezni. A vízálló kivitelű trafók szigeteltek, ezáltal védve vannak a víztől és párától, csak néhány vezeték lóg ki belőlük, amelyen keresztül a bekötés elvégezhető. 20-100 watt közötti névleges teljesítményű típusokat lehet kapni, melyek kiszolgálják az általános igényeket.


Vízálló LED trafó

A LED szalaghoz szükséges tápegységek közül tehát többfélét is választhatunk, amelyek biztosítják a működtetéshez kellő 12 volt egyenáramot. Amennyiben a tápegység beépített szekrénybe, műanyag kötődobozba beépítve kerül elhelyezésre, legyünk figyelemmel a szellőzésre - a tápegység méretéhez képest kétszerakkora térben legyen elhelyezve, így biztosítva a működés közben képződött hő elvezetését!

Az ANRO Épületdíszítés Kft webáruházban vásárolva akár 2 munkanapon hozzájuthat a ledet működtető trafóhoz, legyen Ön akár építtető, akár kivitelező vagy villanyszerelő: LED trafók, adapterek, vízálló LED tápok

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)