Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

RGB LED szalag - színvarázs a falon és a mennyezeten

A LED világítások egyre több otthonban alapdekorációnak számítanak. A fehér LED szalag általánosan alkalmazható akár fővilágításhoz, akár konyhai pult világításhoz, de polcok, szekrények belső megvilágításához is. A fehér fény segítségével kiváló látási viszonyokat tudunk teremteni. Ráadásul többféle színárnyalatban kapunk lehetőséget a kiválasztásra, attól függően, hogy modern vagy békésebb hangulatot szeretnénk megidézni.

Fehér LED szalag szolgáltatja a mennyezeti hangulatfényt.
A kép forrása: 123rf.com

A LED szalagok háromféle fehér árnyalatban rendelhetőek meg:
 - meleg fehér: sárgás fény, a hagyományos halogén izzókra emlékeztető árnyalattal
 - hideg fehér: kékes fehér, a neon fénycsöveket idéző hűvös színnel
 - természetes fehér: a kettő közötti aranyközépút, napfényfehér árnyalatnak is hívják. sem nem túl álmosítóan sárga, sem nem túl élénkítően kékes fényt ad. Manapság ezt a színű LED szalagot keresik leginkább, melynek Kelvinben kifejezett színhőmérséklete 4000-4500 Kelvin közé esik.

RGB LED szalagok - színváltás gombnyomásra

Ha viszont valami látványosságra törekszünk, akkor érdemes számolni az RGB LED szalag létezésével is. A speciális RGB LED chip a piros-zöld-kék színekből bármilyen színárnyalatot elő tud állítani egy LED vezérlő segítségével. Ez tehát egy színváltós LED szalag, amelyet ha akarunk kék színben használunk, ha akarunk rózsaszínben hagyjuk világítani, de zöld, lila és sárga is szerepel a színpalettán. A beállításhoz mindössze egy RGB LED vezérlőre van szükség, mely lehet távirányító és fali kivitelű is. Ily módon kényelmesen tudjuk állítani a színeket és akár fényjáték programokat is beindíthatunk. Most hogy már tudjuk mi az RGB LED szalag, akkor nézzük meg, hogy milyen ötleteket tudunk adni a felhasználáshoz!

Az üveges polcok és italpolcok világításához kiváló a színváltós LED fény, ahol a távirányítóval kényelmesen vezérelhetjük a színeket!
A kép forrása: 123rf.com

Ötletek az RGB LED szalag felhasználására

RGB szalag díszléces rejtett világításhoz

A polisztirol díszlécek egyes típusai úgy vannak kialakítva, hogy belefektethessük a LED szalagot - ezáltal jellemzően az erős fényű ledekre közvetlenül nem látunk rá, csak a visszavert fényt érzékeljük, ami nagyon hangulatos és egyáltalán nem zavaró.

A polisztirol díszléc is remek lehetőséget nyújt a LED szalag beépítésére. A kép forrása: 123rf.com

RGB szalag gipszkartonos rejtett világításhoz

Ha a lakásban álmennyezetek és gipszkarton válaszfalak is kerültek kialakításra, kihasználhatjuk a szerkezetet a fénycsík elhelyezésére. Akár fürdőszobában, akár nappaliban, akár egy üzlethelyiségben használjuk, garantáltan varázslatos látványt kapunk.

Wellness világításhoz kiváló a színváltós fény! Íves gipszkarton párkányban is jól el lehet vezetni a hajlékony RGB LED szalag fényt.
A kép forrása: 123rf.com

RGB szalag falban világító csíkokhoz

A LED világítással egyszerűen dekorálhatjuk az oldalfalakat is. Speciális alumínium LED profilok segítségével a falba is besüllyeszthetjük a LED szalagot, oly módon, hogy kikapcsolt állapotban is dekoratív látványt nyújtson.

Fali világító csík RGB+CW LED szalaggal, amely alu profilba van szerelve és az egész bútorlapba van süllyesztve. A kép forrása: 123rf.com

RGB szalag lábazati szegélylécbe építve

Parketta lezáró szegélylécek is készülnek olyan kivitelben, hogy LED szalagot helyezhessünk el benne. Mivel itt igen szűk a hely, ezért érdemes a minél sűrűbb ledszámú RGB LED csíkot választani (5050-60 SMD jelölésű).

Éjszakai klub tánctér díszvilágítása lábazatra szerelt RGB LED szalaggal. A kép forrása: 123rf.com

RGB LED szalag gamer szoba díszítéséhez

A játékélmény fokozásához a PC gamerek előszeretettel választanak színváltós világítást. Modding keretében a számítógépházba is építhetnek be RGB LED chipeket, de ma már színjátszós egerek és billentyűzetek, asztali lámpák is kaphatóak. Ha pedig a szobát is díszítenénk, válasszuk az RGB LED szalagokat, amellyel a bútorok és a falak is felruházhatóak.

Színváltós RGB LED szalag gamer szoba hangulatos díszítéséhez.
A kép forrása: 123rf.com.

Az RGB szalag speciális válfaja: digitális RGB LED szalag futófény

Mit tud a futófényes RGB LED szalag?

Egyeseknek pedig nem elég, hogy a színt igényünk szerint választhatjuk ki, olyan plusz elvárásaik vannak, ami által még izgalmasabb világítási képet tudunk létrehozni. A futófényes LED szalagoknál kisebb egységekben is állíthatjuk a színt. 5-10 cm-es szakaszoknak is eltérő színárnyalatot tudunk megadni, de akár azt is beállíthatjuk, hogy egymás után fusson a fény, mintha egyik LED kergetné a másikat :)

Magic RGB LED szalag futófényes fényjáték programokkal.
A kép forrása: 123rf.com

Válaszd a minden tartozékkal rendelkező LED szetteket!

A lakossági és villanyszerelési szakértelemmel nem rendelkező felhasználók részére a komplett LED szettek lehetnek megfelelőek, ahol gyárilag beállított fényjátékok tömkelege érhető el. Ezeket Magic RGB LED szalag szett néven is megrendelhetjük a webáruházak kínálatából. De természetesen ha van egy jó szakemberünk, akkor a címezhető IC-vel rendelkező DRGB futófényeket is választhatjuk, mellyel egyedi világítási igények is megvalósíthatóak!

Digitális RGB LED szalag, címezhető IC-vel, az egyedi led világításokért!

És mégis hol vásároljak LED szalagot?

ANRO LED webáruház - LED szalagok végtelen tárháza

Ha LED szalagot akarsz vásárolni, akkor ajánljuk magunkat! Az ANRO webáruházban nemcsak LED szalagok végtelen tárházát találjuk meg (fehértől a színesen át a színváltóson keresztül a még speciálisabb típusokig, 12V, 24V és 220 voltos kivitelben is), hanem a legjobb hír, hogy készleten is vannak ezek a termékek. Ha tehát gyorsan kellene LED csík, akkor irány az ANRO, mert akár 1 munkanapon belül kiszállításra kerülhet a megrendelt árucikk! Természetesen ha segítségre van szükség, az Ügyfélszolgálat hétköznapokon 7:30-16:30 között elérhető, bátran vedd fel velük a kapcsolatot!

0 Tovább

60 LED/m 3528 szalag - a rejtett világítások sztárja!

A rejtett világítások sztárja, kedvence, azaz leggyakrabban felhasznált típusa az a LED szalag, amelyen 1 méteren 60 darab 3528 SMD LED találhat:  60 LED/méter 3528 SMD LED szalag.


Ezen a fénysoron körülbelül egymástól másfél centiméterre helyezkednek el a ledek, ezáltal a led sor fénye már néhány centiméter távolságból szemlélve összefüggő fényt ad. Ez nagyon jól kihasználható a rejtett világításos díszlécek apró nútjában és a gipszkarton álmennyezeteknél egyaránt!

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel.

 

A 60 ledes 3528 szalag műszaki jellemzői:
 - fényforrás: 3528 SMD LED chip, 60 darab 1 méteren
 - működési feszültség: DC 12 volt
 - méret: 8 mm széles 2 mm magas, egy tekercsen legfeljebb 5000 mm
 - a fény színe: meleg fehér, hideg fehér, kék, zöld vagy piros
 - rögzítés: öntapadós hátoldala segítségével
 - vághatóság: 5 cm-ként a szalagon jelzett vágópontoknál

 

Rejtett világítás képek 3528/60 led szalaggal

A legkedveltebb a melegfehér fényű változat, tekintsünk meg néhány képet, milyen megvalósításokat lehet elérni a 3528x60 melegfehér led csíkkal!

így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag

Így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag.

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a led sorokat.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a melegfehér fényű led sorokat.


LED szalagok házhoz szállítással: ANRO LED szalag webáruház

 

A hidegfehér fényű LED szalagokat sem vetik meg a vevők, rendkívül elegáns és modern színárnyalatú fény: Hidegfehér LED szalag,  60 db 3528 LED méterenként.  

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszléc

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszlécben.

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel.

  

A 3528-060 LED szalag ára

A hangulatvilágítások kivitelezése során egy fontos pont az ár és a bekerülési költség. A piacon, Ebay-en, webáruházakban egyre alacsonyabb árakkal találkozhatunk, számlával és 2 év garanciával együtt is hozzájuthatunk már a dekorációs fényt adó LED szalaghoz:
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag melegfehér fénnyel
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag hideg fehér fénnyel

bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag, meleg fényű, hangulatvilágításhoz, stb.
bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag hideg fényű, dekorációhoz, stb.

Természetesen ezek az olcsóbb szalagok alacsonyabb minőségi elvárások szerint készülnek, ezáltal előfordul, hogy a led chip kisebb fényerővel rendelkezik, mint egy drágább, de ugyanolyan méretű chip; vagy a chipek színhőmérséklete nem egyezik, hanem pici árnyalatok vannak néhol a fénycsíkon, csak egy rétegű nyákra vannak szerelve a ledek, kevésbé jó minőségű az öntapadós ragasztó, stb.

Mindazonáltal a vevők nagy száma vásárolja ezt a típust és legtöbben maradéktalanul elégedettek az olcsóbb led csíkkal is. Nappaliban, hálószobában, konyhában, egyéb beltéri helyiségekben bátran alkalmazható, akár gipszkartonos világítás, akár díszléces rejtett világítás kialakításakor!

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík.

    

Hangulatvilágítás LED szalaggal

A rejtett világításokkal extra hangulatossá tehetjük lakásunk bármely részét! A LED szalagokkal pedig energiatakarékosan és helytakarékosan valósíthatjuk meg, legyen szó akár a lakás központi részéről, akár a gyerekszobáról, akár egy tárolóhelyiségről!

Rendeljen házhoz szállítással LED szalagot, díja csak 990 Ft! Készletünkön számos típus nagy mennyiségben is elérhető, így nemcsak a lakásfelújítókat, hanem villanyszerelőket, belsőépítészeket, kivitelezőket is ki tudunk szolgálni, legyen szó akár a világító LED fénysorról, akár a működtető tápegységről:
ANRO LED szalag webáruház
Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

Rejtett fényekkel a közeledő sötét ellen!

Egyes színekkel még hatásosabbá tehetjük a téli sötétség elleni védekezést, így például a tüzes piros és a melegséget adó narancssárga a hőérzetünket is javítja! Persze ha mégis túl macerásnak találjuk a LED világítás összeállítását, akkor maradhatunk a pislákoló gyertyánál is, de ügyeljünk, nehogy lángra lobbanjon az egész ház :D

0 Tovább

Varázslatos falak - Sötétben fluoreszkáló festés a la Fábián Bogi

Jó lenne élőben is megcsodálni! :)

0 Tovább

Csillagok között - fénypontok a szobában

A nyári melegben este is sokat tartózkodunk a szabadban, hiszen a fénylő csillagoktól nagyon romantikus a környezet. A mesterséges fényforrások fejlődésével mára már otthonunkban, zárt térben, tető alatt is kialakíthatunk a csillagos égboltokhoz hasonló mennyezetet, így felidézve a pislákoló fények által keltett meghitt hangulatot!

Leginkább kicsi LED fénypontok vagy száloptikás világítások segítségével hozhatunk létre olyan világítási élményt, amely apró fénypontokat varázsol a szoba plafonjára! Bármelyik terméket is válasszuk - vagy javasolja a lakberendező, villanyszerelő, a páratlan látvány nem marad el!

Ízelítőül álljon itt néhány kép a csillagos égbolt világításról, melyből ötletet is meríthetünk a saját helyiségben kialakítandó csillagplafonról!

Hálószoba csillagos plafonnal

Egy hálószoba mennyezetét láthatjuk, amelyen négyzetméterenként 10 fénypont látható. Apró fényével meghitt hangulatot teremt egy zord éjszakán is, így megszépítve a barátságtalan éjszakákat.

Csillagos égbolt mennyezet a fürdőszobában

A fürdőszobában és egyéb vizes helyiségekben (spa, wellness, gőzfürdő) is egyre gyakrabban alkalmazzák a vízálló csillagos égbolt ledeket, hiszen kis fényük segít az ellazulásban, ezáltal tökéletes relaxélményt nyújthat a fürdőszoba!

Gipszkarton háromszögbe épített Oyo LED csillagfények

Egy családi ház nappalijában kialakított háromszög alakú gipszkarton sziget látható a képen, megannyi LED fénnyel. Az apró Oyo ledek szabadon vagy valamilyen alakzatba rendezve is elhelyezhetőek, így akár csillagképet is kirakhatunk segítségével!

Kanlux Oyo LED fénypontok csillagplafon kialakításához

Kézben fogva így néznek ki a Kanlux Oyo ledek. Az apró LED lámpa tökéletesen elegendő fényt ad a hangulatvilágításokhoz, emellett alacsony fogyasztású, így gazdaságosan üzemeltethető: Kanlux Oyo LED csillagos égbolthoz.

Nappali mennyezet csillagos égbolt ledekkel

Egy nappali mennyezetét is dekorálhatjuk csillagplafonnal, fénye jól használható akár egy házibuli, akár egy filmnézés, akár egy kis szunyókálás alkalmával!

További LED hangulatvilágítási ötleteket megtekinthet galériánkban, ahol folyamatosan bővülő fényképgyűjteménnyel várjuk a dekorációs világítás iránt érdeklődőket. A képen látott megoldások részletei és a felhasznált termékek megismerése végett látogasson el honlapunkra (www.anrodiszlec.hu) vagy keresse cégünket telefonon a 06-52-220-054 telefonszámon!

ANRO Épületdíszítés Kft

Díszléc, stukkó, roló, karnis, LED szalag, világítástechnika webáruház

Webáruház és blog: www.anrodiszlec.hu

Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)