Manapság a LED szalag már nélkülözhetetlen a lakás bevilágításához, sőt ma bemutatunk egy olyan referencia házat, aminek az összes helyiségéhez LED-et használtak! 

A világítás nemcsak a jó látási viszonyok megteremtése okán fontos, hanem segítségével feldobhatjuk a lakást. Gondoljunk csak a hangulatos rejtett világításokra, vagy akár az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ledes faliképekre. Az ANRO Webáruház Youtube csatornáján pedig még több ledes ötletre találhatunk: https://www.youtube.com/anrodiszlec

Falikép LED háttérvilágítással

Bejegyzésünkben azonban egy videót is mellékelünk, melyben egy lakótelepi lakásban vezetjük körbe a nézőt. Különlegessége, hogy minden helyiség megvilágításához LED szalagot és alumínium LED profilt építettek be, legyen szó díszfényről vagy funkcionális fényről!

Panellakás LED világítással

Most pedig nézzük, hogy mely helyiségekbe került LED világítás, alul pedig megtekinthető a videó, melyben extra sebességgel 1 perc alatt megtekinthetjük a beépített LED fényeket. Van itt fény a hálószobában, a konyhában, a szekrényben, de még a lábazaton is :)

A videó elejétől haladva az alábbi helyiségekben az alábbi LED világításokat láthatjuk:

1. Étkező asztal megvilágítás egyedi LED függesztékkel
2. Étkező asztal feletti álmennyezet peremvilágítással
3. Ruhásszekrény világító vállfatartó rúddal
4. Nappali fővilágítás több sornyi led szalaggal
5. Oldalfalra rejtett LED világítás az ebédlő helyiségben
6. Polcos szekrény belső világítása U profilos megoldással
7. Egyedi fali lámpa a konyhában
8. Előszobai lábazatvilágítás, amely irányfénynek is jó
9. Konyhai munkapultvilágítás
10. Előszoba fővilágítása álmennyezetbe süllyesztett fényekkel
11. Dolgozószoba fővilágítás négyzet alakú egyedi lámpával
12. Home Office hajlítható karú íróasztali világítóval
13. Hálószobai éjjeli fény az ágy feletti polcra szerelve

☎️Ezáltal mutatható be a legjobban, hogy milyen sokféle feladatra alkalmasak a modern LED csíkok. Ráadásul egyre több lakberendező és belsőépítész is tanácsolja ezen energiatakarékos fények használatát-alkalmazását. Ha a kedvcsináló ötletek közül bármelyik is elnyerte tetszését és önállóan szeretné az ötleteket kivitelezni, no para, az ANRO Webáruház készséges és szakértő ügyfélszolgálata ebben is segítséget nyújt: https://www.anrodiszlec.hu/contact_us.php