Annyiféle dekorvilágítás létezik ma, hogy szinte ki sem tudjuk választani a szívünk csücskét! A dizájnos álló- és falilámpák mellett nagyon kedvelt a visszafogott megjelenésű LED dekorvilágítás. Az ANRO LED webáruház hatalmas kínálattal és sok-sok ötlettel várja vásárlóit!

Dizájnos LED világítás - ANRO webáruház világítási ötletek.
A kép forrása 123rf.com

Egyértelmű, hogy ha látunk egy szuper lakberendezési ötletet, mi is szeretnénk azonnal jobbá tenni lakóterünket. Vannak akik csak egy könnyen megújítható párnahuzatban, vagy egy színes szobanövényben bíznak. Mások digitális képkerettel, vagy saját festménnyel dobják fel a hangulatot. És olyanok is vannak, akiknek a zene a mindenünk, tehát hangszereket, lemezeket, kottákat helyeznek ki díszítőelemként.

Színes párnák, festmények, csudikényelmes kanapé.
A kép forrása: 123rf.com

Mi most olyan helyeket fogunk mutatni, ahol ismételten a LED világítás erejével élnek. A dekorfények, fény-árnyék hatások sejtelmes belső teret hozhatnak létre, amely rohanó világunkban hozzájárul ahhoz, hogy nyugodt és pihentető legyen a hálószobánk vagy nappalink.

Modern belső tér izgalmas lámpatestekkel és dizájnos falfestéssel.
A kép forrása: 123rf.com

A LED dekorvilágítás általában egy LED szalag és egy LED sín kombinációjából áll. A LED sín utólag is felszerelhető, ekkor is csak egy ezüst színű fém profil látható, hiszen a LED szalag bele van építve és csak az esztétikus fényét érzékelhetjük.

LED sín, benne LED szalag. Az U profil utólag is felszerelhető.
Vásárold meg az ANRO-nál :)

Az utólag szerelhető LED sínek a bútorvilágítások tökéletes eszköze. A tökéletes LED szalagot is megtalálod hozzá az ANRO-nál :)
A kép forrása: 123rf.com

Természetesen beépíthető kivitelű LED sín is kapható. Bútorlapba építve konyhai pultok, könyvespolcok világítását láthatja el. Gipszkartonba süllyesztve pedig akár fővilágítást is megvalósíthatunk segítségükkel.

Beépíthető kivitelű LED sín. A legjobb ledes konyhapult világításokhoz nélkülözhetetlen!

Konyhapult világításhoz válaszd az alu LED szalag profilt!
A kép forrása: 123rf.com

Laminált padló és csempe összekötésére is lehet világító LED sínt találni. Ezt is az ANRO-nál :)

Gipszkarton falba és bútorlap falburkolatba is szerelhetsz LED profilt!
Az ANRO-nál többféle sín közül válogathatsz! 
A kép forrása: 123rf.com

Az ANRO webáruház nagy választékban kínál LED szalaggal kompatibilis alumínium LED síneket. Emellett számtalan hasznos dolgot találhatsz még, ha a lakás felújításán gondolkodsz: épületdíszítő stukkók, falburkolatok, kerti bútorok, függönykarnisok. Válassz minket, ahol szakértő ügyfélszolgálatunk a termék kiválasztásában és a megrendelésben is készséges segítséget nyújt!