Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bútorlap asztal felújítása famintás öntapadós tapéta felragasztásával

Volt egy dohányzóasztal, ami a nappaliból került ki a kerti tárolóba. A kertben is hasznát vettük, hiszen egy ember is könnyen arrébb tudja pakolni, van alsó polca is, tehát tök praktikus.

Sajnos azonban az idő nyomot hagyott rajta, az eredetileg sötét felület mára fényét vesztette. Ez nem is szúrt szemet addig a momentumig, amikoris az ANRO webáruház kínálata öntapadós fóliákkal bővült. Nem elég, hogy falburkolatok, kerti bútorok, háztartási cikkek és díszlécek garmadáját forgalmazzuk, még ez is hozzájött :) Ilyenkor lázban égünk, hogy kipróbáljuk az új terméket, ez történt a Gekkofix tapétáival is.

A cikk főszereplője ez a kopott felületű dohányzóasztal

Az öntapadós tapéta sokféle mintában készül, minket azonban csak a famintás változatok érdekeltek. Ezzel célunk a régi bútorlap asztal felújítása.

Erre a sötét tölgy fóliára esett a választásunk.

A régi felület lecsiszolása után, valamint a por, egyéb szennyeződések eltávolítását követően hozzáfogtunk a fólia felragasztásához. A ragasztási felületek benedvesítése nagyban megkönnyítette a felrakást. Az öntapadós rétegre is kell fújni némi vizet, ilyenkor nem ragad egyből és könnyen helyére mozgatható.

Gépi csiszolóval távolítottuk el az asztal málló felületét.

Falipolcok, konyhaszekrény ajtók, íróasztalok is könnyedén átváltoztathatóak ezzel a módszerrel. Ráadásul ha kreatív vagy, akkor nemcsak a márvány, fa és tégla mintás típusokból válogathatsz, hanem olyan fantasztikus minták is vannak, amelyek egy gyerekszobában is vidámságot sugallnak: színes karikák, városi jelenetek, vibráló színek, stb.

A teljes kínálat az ANRO Webáruházban is megtekinhető: Öntapadós tapéta.

Ilyen romantikus öntapadós tapéta termékek is kaphatóak, amellyel egy éjjeliszekrény is új köntösbe öltöztethető! A kép forrása: www.gekkofix.com

Lássátok az elkészült művet is! és sok sikert a hasonló házilagos felújításokhoz! Ne aggódj, 1-2 óra alatt könnyen felújíthatod a kopott bútorokat és a megunt felületeket!

ANRO Famintás fólia segítségével felújított bútorlap asztal

0 Tovább

LED csík a hálószobában - a romantika fénye!

LED csík a hálószobában - a romantika fénye!

A gyenge fényű világításokkal romantikusabbá tehetjük az egész hálószobát, ezzel biztosítva a helyiségnek az intimitást, bizalmas légkört! Itt is jó szolgálatot tehet a LED szalag, amellyel kellemes háttérfényeket képezhetünk a lakás pihenésre szánt részében is, legyen az otthon vagy egy szállodában!

A LED csíkok olyan kis méretűek, hogy szinte bárhol elrejthetjük őket, így rejtett világításokhoz kitűnő! A rejtett világítás során a fény forrását közvetlenül nem látjuk, annak csak a vetett fényét érzékeljük, de lássuk miképpen is szerelhetjük fel a LED világításokat a hálóban!

 

Mennyezeti ledszalagos rejtett világítás a hálószobában

A hangulatvilágításnak egy munkaigényes és költségigényes módja a mennyezeti rejtett világítás, különösen, ha a szoba teljes kerületén végigfuttatjuk a ledes fénycsíkot!

Általában díszlécben vagy gipszkarton szerkezeten nyugszik a led sor, amelyben felfelé néznek a ledek. A mennyezetre irányuló fény visszavert sugarait érzékeljük, amelyek kellemesen derítik a szobát!

 

Mennyezeti ledszalagos rejtett világítás díszléc+melegfehér LED csík

Hálószoba oldalfali rv díszlécbe épített dekorvilágítással:
3528x30 SMD LED melegfehér fény és KA-21/K-RV polisztirol díszléc.

 

Ágy felett gipszkarton rejtett led szalaggal és csillagos égbolttal

Hálószobai gipszkartonos rejtett világítás, csillagos égbolttal:
melegfehér 3528x60 SMD LED szalag + hidegfehér OYO LED fénypont.

 

LED szalagos polcvilágítás a hálószobai ágy fölött

A LED szalagokat polcvilágításhoz is használhatják, melynek dekorációs és funkcionális célja egyaránt lehet! Dekorációs, ha csak díszíteni szeretnénk segítségével, funkcionális, ha például hasznát vesszük olvasáskor vagy egyéb hobbi tevékenység végzése közben.

 

Fa polcra ragasztott 3528x120 SMD ledsor hálószobában, olvasáshoz is!

A polc aljára ragasztott LED szalag nemcsak dekoratív fénybe burkolja az ágy körüli területet, hanem akár az éjszakai olvasásban is partnerünk lehet! Az erősebb fényű LED szalagokkal elegendő fényt biztosíthatunk a sötétben történő olvasáshoz is. A díszpárnasor feletti fa polc aljára melegfehér 3528x120 SMD ledsor került, amely nagy fényével lehetőséget ad olvasáshoz is!

 

Íves fa polc rejtett led szalagos világítással, hálószobai háttérfénynek

Az ágy feletti fa polc alsó részére is led csíkot ragasztottak. Az íves háttámla formáját követő fa polc köríves aljához befért a 8 mm széles led szalag, de mivel a fa takarja a led diódákat, ezáltal rejtett fényként jelenik meg az enteriőrben. Ez esetben is a méterenként 60 db 3528 SMD LED-et tartalmazó LED csíkot használták fel.

 

LED szalag világítás az ágy háttámláján

Az ágy háttámláján rendelkezésre álló minimális helyre is van lehetőségünk led szalagot szerelni. Az egyszerűbb megoldások hívei egyszínű szalagot választanak, míg a kísérletező kedvűek a színváltós típusoknál maradnak.

 

Melegfehér fényű LED csík egy egyszemélyes ágy hátoldalán

Tökéletes éjszakai háttérfényként, amelyet egy romantikus éjszaka kísérőjeként is alkalmazhatunk! Melegfehér fényű 3528x60 SMD led szalag került ennek az egyszemélyes ágynak a háttámlájára.

 

Háttámlára rögzített színváltós RGB LED csík, a színpompás hálószobához

A színváltós RGB LED szalag egy franciaágy háttámláját díszíti!

Az ágy háttámláján jól megfér a LED szalag. Öntapadós hátoldala segítségével könnyen felragasztották az MDF lapra. Mivel ez a típus színváltós LED-eket tartalmaz, ezért működtetéséhez egy RGB LED vezérlőre is szükség lesz, hogy élvezhessük a színek és fények játékát! Beállíthatunk rajta nemcsak fehér fényt, hanem akár piros, zöld, kék, pink és megannyi színárnyalatot!

A színes világítások látványosak, erős fényüknek köszönhetően az 5050x30 SMD chipes színváltós LED csíkok is alkalmasak akár felnőttek, akár gyerekek, akár szülők, akár egyedülállók hálószobájába, mellyel nagyszerű dekorációs fényt érhetünk el!

 

Hálószobai ágy LED világítással

Modern bútorboltok kínálatában találhatunk világító ágyakat, amelynek elég áramforrást biztosítani és máris hangulatosabb fénybe boríthatjuk az egész helyiséget!

Magunk is készíthetünk LED világítást az ágy aljára, így olcsóbban is megúszhatjuk a dolgot és igényünk szerinti kivitelben valósíthatjuk meg! A végeredmény mindenképpen mutatós, melyet nemcsak tévézés közbeni háttérfényként alkalmazhatunk, hanem az esti közlekedés alkalmával is hasznos jelzőfény válhat belőle!

 

Kétszemélyes ágy led világítással, hidegfehér 3528 SMD LED csíkkal

A kétszemélyes ágy keretére rögzítették a hidegfehér beltéri LED csíkot. A kívánt és szükséges fényerőhöz tökéletes választás volt a méterenként 60 db 3528 SMD ledet tartalmazó típus.

 

Praktikus hálószobai led világítások

Ezek a háttérfények praktikusak lehetnek egy szülői hálószobában, egy kisgyermek éjszakai pihenőhelyén vagy akár egy tiniszoba kiegészítőjeként is!

A fenti képeket áttekintve megállapíthatjuk, hogy a hálószobában is hasznosan alkalmazhatjuk a LED csíkokat, legyen feladata akár az olvasás vagy közlekedés segítése, akár a csekély háttérvilágítás tévézéshez, romantikázáshoz!

 

Webáruházunkban a LED világítás összeállításához szükséges termékek garmadáját találja, de egyéb kreatív ötlettel is szolgálhatunk. Még több LED világítás témájú fotót megtekinthet az ANRO Díszléc és LED webáruház galériájában: LED szalagos világítási ötletek.

 

0 Tovább

60 LED/m 3528 szalag - a rejtett világítások sztárja!

A rejtett világítások sztárja, kedvence, azaz leggyakrabban felhasznált típusa az a LED szalag, amelyen 1 méteren 60 darab 3528 SMD LED találhat:  60 LED/méter 3528 SMD LED szalag.


Ezen a fénysoron körülbelül egymástól másfél centiméterre helyezkednek el a ledek, ezáltal a led sor fénye már néhány centiméter távolságból szemlélve összefüggő fényt ad. Ez nagyon jól kihasználható a rejtett világításos díszlécek apró nútjában és a gipszkarton álmennyezeteknél egyaránt!

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel.

 

A 60 ledes 3528 szalag műszaki jellemzői:
 - fényforrás: 3528 SMD LED chip, 60 darab 1 méteren
 - működési feszültség: DC 12 volt
 - méret: 8 mm széles 2 mm magas, egy tekercsen legfeljebb 5000 mm
 - a fény színe: meleg fehér, hideg fehér, kék, zöld vagy piros
 - rögzítés: öntapadós hátoldala segítségével
 - vághatóság: 5 cm-ként a szalagon jelzett vágópontoknál

 

Rejtett világítás képek 3528/60 led szalaggal

A legkedveltebb a melegfehér fényű változat, tekintsünk meg néhány képet, milyen megvalósításokat lehet elérni a 3528x60 melegfehér led csíkkal!

így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag

Így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag.

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a led sorokat.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a melegfehér fényű led sorokat.


LED szalagok házhoz szállítással: ANRO LED szalag webáruház

 

A hidegfehér fényű LED szalagokat sem vetik meg a vevők, rendkívül elegáns és modern színárnyalatú fény: Hidegfehér LED szalag,  60 db 3528 LED méterenként.  

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszléc

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszlécben.

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel.

  

A 3528-060 LED szalag ára

A hangulatvilágítások kivitelezése során egy fontos pont az ár és a bekerülési költség. A piacon, Ebay-en, webáruházakban egyre alacsonyabb árakkal találkozhatunk, számlával és 2 év garanciával együtt is hozzájuthatunk már a dekorációs fényt adó LED szalaghoz:
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag melegfehér fénnyel
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag hideg fehér fénnyel

bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag, meleg fényű, hangulatvilágításhoz, stb.
bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag hideg fényű, dekorációhoz, stb.

Természetesen ezek az olcsóbb szalagok alacsonyabb minőségi elvárások szerint készülnek, ezáltal előfordul, hogy a led chip kisebb fényerővel rendelkezik, mint egy drágább, de ugyanolyan méretű chip; vagy a chipek színhőmérséklete nem egyezik, hanem pici árnyalatok vannak néhol a fénycsíkon, csak egy rétegű nyákra vannak szerelve a ledek, kevésbé jó minőségű az öntapadós ragasztó, stb.

Mindazonáltal a vevők nagy száma vásárolja ezt a típust és legtöbben maradéktalanul elégedettek az olcsóbb led csíkkal is. Nappaliban, hálószobában, konyhában, egyéb beltéri helyiségekben bátran alkalmazható, akár gipszkartonos világítás, akár díszléces rejtett világítás kialakításakor!

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík.

    

Hangulatvilágítás LED szalaggal

A rejtett világításokkal extra hangulatossá tehetjük lakásunk bármely részét! A LED szalagokkal pedig energiatakarékosan és helytakarékosan valósíthatjuk meg, legyen szó akár a lakás központi részéről, akár a gyerekszobáról, akár egy tárolóhelyiségről!

Rendeljen házhoz szállítással LED szalagot, díja csak 990 Ft! Készletünkön számos típus nagy mennyiségben is elérhető, így nemcsak a lakásfelújítókat, hanem villanyszerelőket, belsőépítészeket, kivitelezőket is ki tudunk szolgálni, legyen szó akár a világító LED fénysorról, akár a működtető tápegységről:
ANRO LED szalag webáruház
Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

Mi a LED szalag? Hajlékony, öntapadós világító csík

A LED szalag tulajdonképpen egy világító csík, amellyel hangulatvilágítások és különböző erősségű funkcionális világítások hozhatóak létre!Az ANRO Épületdíszítés Kft webáruházában számtalan típust megvásárolhat, de lássunk egy kis rövid összefoglalót, amely bemutatja ezeket a világító fénysorokat!


Mi a LED szalag?

A LED szalag hajlékony áramkörre szerelt led chipek sorozata, amelyben a fényerőt a felületére szerelt LED-ek fényereje határozza meg. Ez alapján vannak gyengébb fényű led fénysorok, amelyek hangulatvilágításhoz, dekorációs világításhoz használhatóak, de vannak erősebb fényűek is, amelyek akár szoba világítására is alkalmasak.

Melegfehér fényű hajlékony LED szalag


Hol, milyen erősségű LED szalagot használjunk?

pl. a 2-6 watt/méter fogyasztású ledszalagok álmennyezetek, gipszkarton szigetek peremének megvilágításához jók, de akár ágyakra, szekrényekre, konyhabútorok tetejére, lábazatára is ragaszthatóak a fények.

Gipszkarton peremén fehér fényű ledszalag

A létrán tovább haladva megtalálhatjuk a 10-20 watt/méter LED szalagokat, amelyek konyhai pultvilágításra, asztalvilágításra, munkaterület világításra is kiválóak. Erős fényük segít a munkavégzésben, a jóláthatóság pedig biztonságot is jelent!

Konyhai pultvilágításhoz LED szalag

Ezzel szemben vannak olyan típusok, amelyekkel akár fővilágításokat is létrehozhatunk, ezek a méterenként 15-25 watt fogyasztású LED csíkok.


Beltéri LED szalag és páraálló LED szalagok

A LED szalagból elérhető beltéri illetve kültéri kivitel. A beltéri LED csík kizárólag pormentes, páramentes környezetben használható. Hátoldala öntapadós, ezáltal felragasztható bútorlap, műanyag, fém, üveg felületekre.

A kültéri LED szalag bevonattal rendelkezik, amely megóvja a ledeket a portól, esetleges párától. Fürdőszobában, műhelyben, kültérben, stablon alatt, pincében is alkalmas valamilyen világítás kialakítására. Irányfényként, dekorfényként egyaránt használható.

Kültéri LED szalagok, páraálló bevonattal


További tudnivalók a ledszalagokról...

A LED szalagok nagy előnye az öntapadós hátoldal, amely jelentősen megkönnyíti a felszerelést egyes esetekben. Másik előnye, hogy rövid szakaszonként vágható, így típustól függően akár 3 cm-ként is szabhatjuk! 12 voltról működik, így érintésvédelmileg sem jelent kockázatot, akár gyerekszobában is elhelyezhetjük!

A LED szalagok fehér fényű változata a legnépszerűbb, de lehet vásárolni kék, zöld, sárga, piros fényű típusokat is, melyek szórakozóhelyeken, kocsmákban, pizzériákban, éttermekben, üzletekben, bevásárlóközpontokban is helyt áll!

A LED szalag egyik speciális formája az RGB LED szalag, amelynél a színváltásra is lehetőséget kapunk! Fényjátékok, színátúszás, színváltoztatás, fehérből kék, kékből lila, lilából piros, sárga, zöld fényeket kaphatunk, amellyel igazi partyhangulatot varázsolhatunk akár otthon a nappali közepén is!

Színváltós RGB LED szalag

RGB LED szalag gyönyörű pink fény


Hol vegyek LED szalagot?

Első körben az ANRO Épületdíszítés Kft LED szalag kínálatát említenénk meg. A webáruház kínálatában széles választékkal várja az érdeklődőket, akik 3528 SMD, 5050 SMD, 5630, 2835 típusú chippel szerelt fénysorokat is megvásárolhatnak, attól függően, hogy mire szeretné használni a világító csíkot: LED szalagok.

Emellett természetesen aukciós oldalakon (Vatera, TeszVesz, Ebay), apróhirdetési oldalakon (olx.hu, jófogás.hu) és számos világítástechnikával, lakásdekorációval foglalkozó webáruházban is lehet kapni ledes fénycsíkot. Mindenesetre azt ajánljuk, hogy a számlát és garanciát nyújtó kereskedéseket válasszák az érdeklődők, ezzel biztonságos módon juthatnak hozzá a kinézett világításhoz!

LED szalag inspirációk, ötletek


Ötletek, inspirációk, fotók, ANRO

Világítási ötletek tekintetében az ANRO Épületdíszítés Kft rengeteg fotóval szolgálhat a LED szalag beépítését illetően is: Ledszalag ötletgaléria. Telefonon is elérheti cégünket a 06-52-220-054 telefonszámon, de a www.anrodiszlec.hu címen üzelemő webáruházban is sok-sok hasznos ötletre bukkanhat! Ha pedig kérdése merülne fel a termékeket illetően, emailben érkezett megkeresését is rövid határidőn belül megválaszoljuk, címünk info kukac anro.hu!

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)