Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Üvegpolc világítók 3 leddel, több színben

Bútor és szekrény LED világítással

A modern bútoráruházakban sétálva (Möemax, Ikea, Kika) és az internetes bútorüzletekben is egyre több olyan szekrénysorral találkozhatunk, amely led világítással van szerelve. A kiegészítő LED világítás általában az üveges polcokra van szerelve és feladata a dekoráció, azaz hogy fényével még szebbé tegye a bútort és általa a helyiséget is!

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

                                                                                                                                           

                                                                                                                                      

LED-es üvegpolc világító az ANRO-nál is!

Az általunk forgalmazott LED polcvilágítók 3 darab 3528 SMD LED-et tartalmaznak. Ezek a fényforrások egy 63 mm hosszúságú és 19 mm szélességű, félkör alakú alumínium lapban vannak elhelyezve, amely felpattintható az üveglapra, akár egy klipsz.

Az üvegpolcos szekrényeket, vitrineket, tárolóbútorokat gyönyörűen kiemelhetjük a LED világításokkal. De nemcsak a nappali bútorban alkalmazhatjuk, hanem akár a konyhaszekrényben, hálószobai szekrénysoron vagy a fürdőszobai üveges polcokon is! Az üveglapok éleinek megvilágítása az egész helyiséget elegánsabbá és modernebbé teszi!

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

                                

            

Az üveglap világító jellemzői

A Clip LED üveglap világító magassága 9 mm, de az összeszűkülő résznél már csak 6 mm, így 6-7 mm vastagságú üveglapokhoz, savmart és opál lapokhoz, dekor üveghez, edzett és biztonsági üveghez, plexi lapokhoz alkalmazható ez a világítótest.

 

ANRO üveglaphoz való LED polcvilágító méretrajz

         

A Clip üvegpolc megvilágító 6 különböző színű fénnyel kapható. Hidegfehér és melegfehér az egyszerűen elegáns megoldásokat kedvelőknek, illetve kék, zöld, piros, sárgafénnyel a bohókás - mókás hangulatra vágyóknak. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy elnyeri az Ön tetszését, bútora is díszesebb lesz és még a vendégek is megcsodálják ezt a különleges polcvilágítást!

LED üvegpolc élvilágítás, kék 3528 SMD - www.anrodiszlec.hu

Kék fényű üveglapvilágító clip led 3 leddel - www.anrodiszlec.hu

 

Az üvegpolcvilágító LED lényegében 1 darab led szalag fém klipbe szerelve. DC 12 volt betáplálás szükséges neki, így led tápegységről is gondoskodnunk kell.

Rendkívül alacsony fogyasztású, így egy 15 wattos tápról 50 darabot is üzemeltethetnénk. Egy átlagos háztartásban nincs ennyi üvegpolc, de tény, hogy nem sok áramot zabál, így szinte állandóan működtethető, ezzel is szépítve a lakást!

A polcvilágító LED újabb különlegessége a 200 hosszúságú vezeték, amelynél fogva akár további szerelés-toldás nélkül is beépíthetjük a szekrénybe.


Üvegpolc világítás alumínium profil és LED szalag segítségével

A LED üvegpolc világítás már eddig sem volt lehetetlen, hiszen már eddig is volt kínálatunkban üveglaphoz való alumínium sín, amelybe egyénileg kellett beragasztani a LED szalagot. Ily módon akár színváltós RGB LED polcvilágítást is tudtak készíteni a vásárlók, de azoknak, akik megelégednek az egy színű díszvilágítással, elsősorban a 3 ledes üvegpolc világító terméket ajánljuk!


Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

A ledes polcvilágításokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel bátran keresheti ügyfélszolgálatunkat, akár az info@anro.hu címen, akár telefonon a 06-52-220-054 számon, vagy természetesen a www.anrodiszlec.hu címen!

0 Tovább

Mi a LED szalag? Hajlékony, öntapadós világító csík

A LED szalag tulajdonképpen egy világító csík, amellyel hangulatvilágítások és különböző erősségű funkcionális világítások hozhatóak létre!Az ANRO Épületdíszítés Kft webáruházában számtalan típust megvásárolhat, de lássunk egy kis rövid összefoglalót, amely bemutatja ezeket a világító fénysorokat!


Mi a LED szalag?

A LED szalag hajlékony áramkörre szerelt led chipek sorozata, amelyben a fényerőt a felületére szerelt LED-ek fényereje határozza meg. Ez alapján vannak gyengébb fényű led fénysorok, amelyek hangulatvilágításhoz, dekorációs világításhoz használhatóak, de vannak erősebb fényűek is, amelyek akár szoba világítására is alkalmasak.

Melegfehér fényű hajlékony LED szalag


Hol, milyen erősségű LED szalagot használjunk?

pl. a 2-6 watt/méter fogyasztású ledszalagok álmennyezetek, gipszkarton szigetek peremének megvilágításához jók, de akár ágyakra, szekrényekre, konyhabútorok tetejére, lábazatára is ragaszthatóak a fények.

Gipszkarton peremén fehér fényű ledszalag

A létrán tovább haladva megtalálhatjuk a 10-20 watt/méter LED szalagokat, amelyek konyhai pultvilágításra, asztalvilágításra, munkaterület világításra is kiválóak. Erős fényük segít a munkavégzésben, a jóláthatóság pedig biztonságot is jelent!

Konyhai pultvilágításhoz LED szalag

Ezzel szemben vannak olyan típusok, amelyekkel akár fővilágításokat is létrehozhatunk, ezek a méterenként 15-25 watt fogyasztású LED csíkok.


Beltéri LED szalag és páraálló LED szalagok

A LED szalagból elérhető beltéri illetve kültéri kivitel. A beltéri LED csík kizárólag pormentes, páramentes környezetben használható. Hátoldala öntapadós, ezáltal felragasztható bútorlap, műanyag, fém, üveg felületekre.

A kültéri LED szalag bevonattal rendelkezik, amely megóvja a ledeket a portól, esetleges párától. Fürdőszobában, műhelyben, kültérben, stablon alatt, pincében is alkalmas valamilyen világítás kialakítására. Irányfényként, dekorfényként egyaránt használható.

Kültéri LED szalagok, páraálló bevonattal


További tudnivalók a ledszalagokról...

A LED szalagok nagy előnye az öntapadós hátoldal, amely jelentősen megkönnyíti a felszerelést egyes esetekben. Másik előnye, hogy rövid szakaszonként vágható, így típustól függően akár 3 cm-ként is szabhatjuk! 12 voltról működik, így érintésvédelmileg sem jelent kockázatot, akár gyerekszobában is elhelyezhetjük!

A LED szalagok fehér fényű változata a legnépszerűbb, de lehet vásárolni kék, zöld, sárga, piros fényű típusokat is, melyek szórakozóhelyeken, kocsmákban, pizzériákban, éttermekben, üzletekben, bevásárlóközpontokban is helyt áll!

A LED szalag egyik speciális formája az RGB LED szalag, amelynél a színváltásra is lehetőséget kapunk! Fényjátékok, színátúszás, színváltoztatás, fehérből kék, kékből lila, lilából piros, sárga, zöld fényeket kaphatunk, amellyel igazi partyhangulatot varázsolhatunk akár otthon a nappali közepén is!

Színváltós RGB LED szalag

RGB LED szalag gyönyörű pink fény


Hol vegyek LED szalagot?

Első körben az ANRO Épületdíszítés Kft LED szalag kínálatát említenénk meg. A webáruház kínálatában széles választékkal várja az érdeklődőket, akik 3528 SMD, 5050 SMD, 5630, 2835 típusú chippel szerelt fénysorokat is megvásárolhatnak, attól függően, hogy mire szeretné használni a világító csíkot: LED szalagok.

Emellett természetesen aukciós oldalakon (Vatera, TeszVesz, Ebay), apróhirdetési oldalakon (olx.hu, jófogás.hu) és számos világítástechnikával, lakásdekorációval foglalkozó webáruházban is lehet kapni ledes fénycsíkot. Mindenesetre azt ajánljuk, hogy a számlát és garanciát nyújtó kereskedéseket válasszák az érdeklődők, ezzel biztonságos módon juthatnak hozzá a kinézett világításhoz!

LED szalag inspirációk, ötletek


Ötletek, inspirációk, fotók, ANRO

Világítási ötletek tekintetében az ANRO Épületdíszítés Kft rengeteg fotóval szolgálhat a LED szalag beépítését illetően is: Ledszalag ötletgaléria. Telefonon is elérheti cégünket a 06-52-220-054 telefonszámon, de a www.anrodiszlec.hu címen üzelemő webáruházban is sok-sok hasznos ötletre bukkanhat! Ha pedig kérdése merülne fel a termékeket illetően, emailben érkezett megkeresését is rövid határidőn belül megválaszoljuk, címünk info kukac anro.hu!

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)