Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

LED szalag távirányítóval

A hangulatos LED világítások sokkal komfortosabban működtethetőek, ha távirányítóval kezeljük a fényt! Függetlenül attól, hogy fehér vagy színváltós világításunk van, a lehetőség adott a vezérlésre, hiszen csak egy kontrollert kell a rendszerbe iktatni és akár utólag is kivitelezhető a távvezérlés!

A LED világítások szabályozásához szükséges LED vezérlők között megtalálhatjuk azokat a típusokat, amelyek távirányítóval is rendelkeznek, így megkönnyítve a mindennapokban a világítás használatát: https://www.anrodiszlec.hu/index.php/cPath/282_156

LED szalag távirányító vezérlő világítás hangulatfény LED szalag távirányító LED szalag vezérlő otthon lakberendezés modern nappali hálószoba anrodiszlec webáruház

Fehér LED szalag távirányítóval

A fehér fényű LED világításokhoz is beszerelhető távirányító, aminek legfőbb funkciója a kikapcsolás és bekapcsolás, valamint a fényerő szabályozása. LED vezérlő és LED dimmer, LED fényerőszabályzó néven is ismert.

Bármelyik 12 Volt vagy 24 Volt DC feszültségről működő LED fénysorhoz használhatóak az alábbi típusok, melyek az ANRO LED webáruházban is megvásárolhatóak: https://www.anrodiszlec.hu/index.php/cPath/282_156

LED szalag dimmer rádiós távirányítóval

LED szalag távirányító vezérlő világítás hangulatfény LED szalag távirányító LED szalag vezérlő otthon lakberendezés modern nappali hálószoba anrodiszlec webáruház
LED szalag dimmer rádiós távirányítóval

Az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb változat (2790 Ft/db, jelenleg)a fehér vagy egyszínű (piros, kék, zöld, sárga) LED szalagokhoz. Rádiófrekvenciás elven működik, azaz nem szükséges rálátás a vevőegység dobozára, azt akár szerelődoboz, szekrény mögé is elrejthetjük. A beszerelés nagyon egyszerű a sorkapcsos vezetékcsatlakozásnak köszönhetően!

A körülbelül 6x3 cm méretű távirányítóval a fényerősséget lehet állítani, valamint a világítás ki- és bekapcsolását. A gumis felületű gombok kényelmes működtetést biztosítanak.

A vásárlók egyik nagy kedvence, megbízható termék, melyet hosszú évek óta forgalmazunk. Maximum 96 Wattnyi 12 Voltos LED csíkhoz használható. Ha szeretné megvásárolni, itt van lehetőség: https://www.anrodiszlec.hu/product_info.php/products_id/11848

LED szalag érintős távirányítóval

A következő lépcső a távirányítással vezérelhető LED világítások körében az érintős vezérlő. A funkciók ugyanazok, mint az olcsóbb nyomógombos változatnál, mindössze sokkal elegánsabb megjelenést kapott, mely által a modern nappalikban is szépen mutat!

Kis plusz van a szolgáltatások között, miszerint a fényerőszabályozáson és a ki-bekapcsoláson túl, ez pedig a fényjátékok beállítása (villódzás, lassú úsztatás, stb), bár meg kell vallani a hétköznapokban ezt csak igen ritkán használja ki az ember.

Legnagyobb különlegessége a Touch kivitel, tehát nem nyomógombokkal, hanem érintőfelület útján működik, megfelelve ezzel a mai trendeknek. Az ára a cikk megírásakor 6960 Ft és legfeljebb 216 Wattnyi 12V LED-et köthetünk rá.

Természetesen ez is megvásárolható az áruházban, készletről, tehát akár 1 munkanapon belül hozzájuthat: https://www.anrodiszlec.hu/product_info.php/products_id/11079

LED szalag távirányító vezérlő világítás hangulatfény LED szalag távirányító LED szalag vezérlő otthon lakberendezés modern nappali hálószoba anrodiszlec webáruház
LED szalag érintős távirányítóval

LED szalag Group Control Dimmer távirányítóval

A harmadik bemutatott típus egy zónavezérlő, csoportvezérlő, amellyel akár 4 külön körre kötött LED világítást is szabályozhatunk. Szabályozhatjuk őket külön-külön és egyszerre is, a lényeg, hogy egy távirányítóval, tehát nem kell mindegyikhez külön megvenni a távvezérlőt, csak a vevőegységet.

Praktikus lehet ez példásul üzletekben vitrinvilágításoknál, de akár egy nappaliban is, amikor a mennyezeti hangulatvilágítást szeretnénk külön szabályozni a tévé mögötti háttérfénytől. Használata viszont egyetlen körre kötött LED világítás esetén is kedvelt, köszönhetően alacsony árának és egyszerű, mégis elegáns megjelenésének.

Nyomógombos rádiós távirányító, fehér alappal és fekete gombokkal. Kényelmesen működtethető a viszonylag nagy méretnek köszönhetően. A Group Control Dimmer nevű terméket folyamatosan készleten tartjuk, hiszen a vásárlóink nagyon szeretik, ha szeretné megrendelni: https://www.anrodiszlec.hu/product_info.php/products_id/7852

LED szalag távirányító vezérlő világítás hangulatfény LED szalag távirányító LED szalag vezérlő otthon lakberendezés modern nappali hálószoba anrodiszlec webáruház
LED szalag Group Control Dimmer távirányítóval

A LED szalaghoz a távirányító bekötése

Miután a LED szalagok 12-24 Volt DC feszültségről működnek, ezért a 230 Voltos hálózati áramról történő használatukhoz trafóra is szükség lesz. Adott hosszúságú LED szalaghoz a megfelelő LED tápegység kiválasztásáról már írtunk a blogban, ezért ezt most nem részlezzük :)

A LED vezérlőt a LED szalag és a LED tápegység közé kell beiktatni, amely akár utólag is kivitelezhető. Alábbiakban egy egyszerű séma látható.

LED szalag távirányító vezérlő világítás hangulatfény LED szalag távirányító LED szalag vezérlő otthon lakberendezés modern nappali hálószoba anrodiszlec webáruház
Példa: A távirányító, LED vezérlő bekötése a LED szalaghoz

Egyébként a LED világítás távirányítóval történő vezérléséről már írtunk korábban is, kicsit más szemszögből vizsgálva a dolgot: LED szalag fényerőszabályozás távirányítóval vagy fali dimmerrel.

Reméljük, bejegyzésünk hasznos volt, és sikerül minimálisan eltájékozódni a LED távvezérlés témájában! Ha mégis maradtak kérdései, bátran keresse fel weboldalunkat, ahol még több információt találhat a LED világításokról: www.anrodiszlec.hu

0 Tovább

Üvegpolc világítók 3 leddel, több színben

Bútor és szekrény LED világítással

A modern bútoráruházakban sétálva (Möemax, Ikea, Kika) és az internetes bútorüzletekben is egyre több olyan szekrénysorral találkozhatunk, amely led világítással van szerelve. A kiegészítő LED világítás általában az üveges polcokra van szerelve és feladata a dekoráció, azaz hogy fényével még szebbé tegye a bútort és általa a helyiséget is!

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

                                                                                                                                           

                                                                                                                                      

LED-es üvegpolc világító az ANRO-nál is!

Az általunk forgalmazott LED polcvilágítók 3 darab 3528 SMD LED-et tartalmaznak. Ezek a fényforrások egy 63 mm hosszúságú és 19 mm szélességű, félkör alakú alumínium lapban vannak elhelyezve, amely felpattintható az üveglapra, akár egy klipsz.

Az üvegpolcos szekrényeket, vitrineket, tárolóbútorokat gyönyörűen kiemelhetjük a LED világításokkal. De nemcsak a nappali bútorban alkalmazhatjuk, hanem akár a konyhaszekrényben, hálószobai szekrénysoron vagy a fürdőszobai üveges polcokon is! Az üveglapok éleinek megvilágítása az egész helyiséget elegánsabbá és modernebbé teszi!

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

                                

            

Az üveglap világító jellemzői

A Clip LED üveglap világító magassága 9 mm, de az összeszűkülő résznél már csak 6 mm, így 6-7 mm vastagságú üveglapokhoz, savmart és opál lapokhoz, dekor üveghez, edzett és biztonsági üveghez, plexi lapokhoz alkalmazható ez a világítótest.

 

ANRO üveglaphoz való LED polcvilágító méretrajz

         

A Clip üvegpolc megvilágító 6 különböző színű fénnyel kapható. Hidegfehér és melegfehér az egyszerűen elegáns megoldásokat kedvelőknek, illetve kék, zöld, piros, sárgafénnyel a bohókás - mókás hangulatra vágyóknak. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy elnyeri az Ön tetszését, bútora is díszesebb lesz és még a vendégek is megcsodálják ezt a különleges polcvilágítást!

LED üvegpolc élvilágítás, kék 3528 SMD - www.anrodiszlec.hu

Kék fényű üveglapvilágító clip led 3 leddel - www.anrodiszlec.hu

 

Az üvegpolcvilágító LED lényegében 1 darab led szalag fém klipbe szerelve. DC 12 volt betáplálás szükséges neki, így led tápegységről is gondoskodnunk kell.

Rendkívül alacsony fogyasztású, így egy 15 wattos tápról 50 darabot is üzemeltethetnénk. Egy átlagos háztartásban nincs ennyi üvegpolc, de tény, hogy nem sok áramot zabál, így szinte állandóan működtethető, ezzel is szépítve a lakást!

A polcvilágító LED újabb különlegessége a 200 hosszúságú vezeték, amelynél fogva akár további szerelés-toldás nélkül is beépíthetjük a szekrénybe.


Üvegpolc világítás alumínium profil és LED szalag segítségével

A LED üvegpolc világítás már eddig sem volt lehetetlen, hiszen már eddig is volt kínálatunkban üveglaphoz való alumínium sín, amelybe egyénileg kellett beragasztani a LED szalagot. Ily módon akár színváltós RGB LED polcvilágítást is tudtak készíteni a vásárlók, de azoknak, akik megelégednek az egy színű díszvilágítással, elsősorban a 3 ledes üvegpolc világító terméket ajánljuk!


Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

A ledes polcvilágításokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel bátran keresheti ügyfélszolgálatunkat, akár az info@anro.hu címen, akár telefonon a 06-52-220-054 számon, vagy természetesen a www.anrodiszlec.hu címen!

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)