Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gipszkarton álmennyezet díszvilágítása 9-féle módon

Új lakásokban és felújított ingatlanokban is gyakori a gipszkarton álmennyezet beépítése. Az álmennyezet pedig nagyon jó lehetőséget ad a led szalagos díszvilágítások kiépítéséhez, mellyel hangulatosabbá tehetjük a szobákat!

A beltéri LED szalag és a gipszkartonos álmennyezet kapcsolata

Ehhez kiváló választás a beltéri LED szalag, amely alacsony fogyasztású és nagy fényt ad. Kis mérete miatt jól elrejthető a gipszkartonos szerkezetekben és a ledes díszlécekben is. Nézzünk példákat, milyen módon helyezhetjük el a gipszkartonos álmennyezetben a LED hangulatfényeket!

Galéria: gipszkarton álmennyezet világítási ötletek 9-féle megoldással

Gipszkarton álmennyezet nappaliban, meleg fehér beltéri led szalag a párkányra szerelve. A kép forrása: 123rf.com

Gipszkarton álmennyezet étteremben, hideg fehér beltéri led szalag a párkányra szerelve. A kép forrása: 123rf.com

Étterem gipszkartonba szerelt LED díszvilágítással. A mennyezeti elemek eltérő színű világításához RGB és DRGB LED szalag is használható! A kép forrása: 123rf.com

Lakásokban a gipszkarton szerkezetre egy polisztirol idomot is felragaszthatnak, hogy könnyebb legyen a hangulatfényt adó beltéri LED szalag elhelyezése. A kép forrása: 123rf.com

Gipszkarton díszvilágítás, melynél a LED a falat függőlegesen, egyfajta falmosó fényként vonja be díszvilágítással. A kép forrása: 123rf.com

A gipszkartonban kialakított nútban nagyon egyszerűen elhelyezhető a kis méretű, energiatakarékos LED szalag. A kép forrása: 123rf.com

Gipszkarton álmennyezetbe szerelt LED design világítás: a lakóházakban is egyre népszerűbb. A kép forrása: 123rf.com

A pláza oszlopainak világítását az álmennyezetbe szerelt beltéri led szalag és led profil házasítása biztosítja. A kép forrása: 123rf.com

Rejtett világításhoz a gipszkartonba süllyesztett LED profil sín izgalmas vonalvilágítást ad! A kép forrása: 123rf.com

Mivel lehet feldobni a gipszkartonos díszvilágítást?

Különböző fényjáték programok tehetik mozgalmassá és látványossá a szobai hangulatvilágítást, ezért is érdemes a LED szalagokat választani. Beépíthetjük gipszkartonba, de ha nem szeretnénk költséges tartószerkezetet kiépíteni, akkor választhatjuk a dekoratív LED profilokat vagy az elegáns megjelenésű, tradicionálisabb ledes stukkókat is!

Milyen LED szalagot válasszak az álmennyezetbe?

Mindegyikbe tökéletes a beltéri LED szalag, amely jellemzően 8mm széles és csak 3-4 mm magasságú. Az SMD LED szalagok közül hangulatvilágításhoz a méterenként 60 darab LED chipet számláló típusok a legkedveltebbek. Ebből kaphatóak nagyon kedvező árú változatok, hogy a tápegységgel és trafóval kiegészítve sem kerüljön többe néhány tíz ezer forintnál, hogy hosszú évekre hangulatosabbá tegyük a lakást!

Hol vásárolhatom meg a tökéletes beltéri LED szalag terméket?

Az ANRO LED világítás webáruházban számtalan megoldást láthattunk már a LED szalagok hangulatos felhasználására, ráadásul konkrét termékjavaslatokat is találhatunk. Design világítások sokasága hozható létre ezzel a vékony világító egységgel, mely a fehértől a színes fényeken át olyan típusokkal is elkápráztatja a lakókat, mint a szivárvány.

Az ANRO kínálatában 100-féle beltéri LED szalag közül választhatjuk ki a nekünk megfelelő típust. Általában a megrendelés leadását követő munkanapon már kézhez is kapjuk a csomagot, amiben ott rejtőzhet a szalagfény és egyéb szerelési kellékek. Tekintsük át az ötleteket, böngésszünk a kínálatban és tegyük hangulatosabbá az otthonunkat a ledek segítségével!

0 Tovább

Kedvcsináló ötletek a lakás LED-es világításához

Manapság a LED szalag már nélkülözhetetlen a lakás bevilágításához, sőt ma bemutatunk egy olyan referencia házat, aminek az összes helyiségéhez LED-et használtak! 

A világítás nemcsak a jó látási viszonyok megteremtése okán fontos, hanem segítségével feldobhatjuk a lakást. Gondoljunk csak a hangulatos rejtett világításokra, vagy akár az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ledes faliképekre. Az ANRO Webáruház Youtube csatornáján pedig még több ledes ötletre találhatunk: https://www.youtube.com/anrodiszlec

Falikép LED háttérvilágítással

Bejegyzésünkben azonban egy videót is mellékelünk, melyben egy lakótelepi lakásban vezetjük körbe a nézőt. Különlegessége, hogy minden helyiség megvilágításához LED szalagot és alumínium LED profilt építettek be, legyen szó díszfényről vagy funkcionális fényről!

Panellakás LED világítással

Most pedig nézzük, hogy mely helyiségekbe került LED világítás, alul pedig megtekinthető a videó, melyben extra sebességgel 1 perc alatt megtekinthetjük a beépített LED fényeket. Van itt fény a hálószobában, a konyhában, a szekrényben, de még a lábazaton is :)

A videó elejétől haladva az alábbi helyiségekben az alábbi LED világításokat láthatjuk:

1. Étkező asztal megvilágítás egyedi LED függesztékkel
2. Étkező asztal feletti álmennyezet peremvilágítással
3. Ruhásszekrény világító vállfatartó rúddal
4. Nappali fővilágítás több sornyi led szalaggal
5. Oldalfalra rejtett LED világítás az ebédlő helyiségben
6. Polcos szekrény belső világítása U profilos megoldással
7. Egyedi fali lámpa a konyhában
8. Előszobai lábazatvilágítás, amely irányfénynek is jó
9. Konyhai munkapultvilágítás
10. Előszoba fővilágítása álmennyezetbe süllyesztett fényekkel
11. Dolgozószoba fővilágítás négyzet alakú egyedi lámpával
12. Home Office hajlítható karú íróasztali világítóval
13. Hálószobai éjjeli fény az ágy feletti polcra szerelve

☎️Ezáltal mutatható be a legjobban, hogy milyen sokféle feladatra alkalmasak a modern LED csíkok. Ráadásul egyre több lakberendező és belsőépítész is tanácsolja ezen energiatakarékos fények használatát-alkalmazását. Ha a kedvcsináló ötletek közül bármelyik is elnyerte tetszését és önállóan szeretné az ötleteket kivitelezni, no para, az ANRO Webáruház készséges és szakértő ügyfélszolgálata ebben is segítséget nyújt: https://www.anrodiszlec.hu/contact_us.php

0 Tovább

Spotlámpa - milyen típusok léteznek?

A lakásvilágítás területén a spotlámpa nagyon divatos. A megfelelő lámpa kiválasztásához ismernünk kell, hogy milyen típusok léteznek spotlámpából, hiszen 2020-ban ma már ebből is hatalmas választékot kínálnak a gyártók!

spotlámpa spot lámpa spot lámpa világítás LED izzó GU10 mennyezet lakberendezés
Spotlámpa - lakásvilágítás modern módra

Fény kell mindenhová, legyen az nappali, háló, konyha, fürdő stb. A lámpatest választásakor a helyiséget, annak fekvését, természetes fényforrásait, az ablakok nagyságát és a szobában lévő színek együttes hatását kell figyelembe venni.

spotlámpa spot lámpa spot lámpa világítás LED izzó GU10 mennyezet lakberendezés
Spotlámpa - világítás a mennyezetbe süllyesztve

A klasszikus csillárok helyett manapság sokan a spot lámpák mellett döntenek.

spotlámpa spot lámpa spot lámpa világítás LED izzó GU10 mennyezet lakberendezés
Klasszikus csillár és spotlámpa egy térben

A spotlámpák szerelési módozattól függően lehetnek

  • falra szerelhető, több ágú spotlámpák
  • álmennyezetbe süllyesztetten felszerelt lámpák
  • falon kívülre szerelhető spotlámpák
    Lentebb mindegyiket megmutatjuk, mert sokaknak nem egyértelmű!

Falra szerelhető, több ágú spotlámpák

Ezeket a lámpákat már a '90-es évek végén is ismertük. Az egyes karok végén lévő spotok fénye jól irányítható. Az 1 ágú spotlámpákat olvasólámpának, kiemelő világításhoz használhatjuk.

A 2-3 ágú spotlámpákat fürdőszobák világításában, a 4-5-6 ágú lámpák nappali, konyhák világításában bizonyítottak.

A több ágú lámpatestek előnye, hogy szabadon állíthatóak az egyes lámpafejek, így kedvünk szerint irányíthatjuk a fénysugár hangsúlyos részét.

Fali spotlámpák fém, üveg vagy textil lámpaburával: https://www.anrodiszlec.hu/index.php/cPath/152_321

spotlámpa spot lámpa spot lámpa világítás LED izzó GU10 mennyezet lakberendezés

Falra szerelhető spotlámpa tükör világításhoz

spotlámpa spot lámpa spot lámpa világítás LED izzó GU10 mennyezet lakberendezés1-3-5 izzós mennyezeti spotlámpa a Rábalux-tól

Álmennyezetbe süllyesztetten felszerelt lámpák

Lényegében ezek a hagyományosan spotlámpa néven ismert lámpatestek. szimpla egy égős spotkeretek a mennyezetbe süllyesztés által a modern stílusú lakásokban is nagyon elegánsak, amellett hogy az általános megvilágításhoz szükséges fényviszonyokat is megteremti.

Az egy égős spotlámpák előnye, hogy kis mérete és változatos megjelenése miatt otthonunk lakberendezési tárgyaival harmonizálva is kiválaszthatjuk a nekünk tetsző típust.

Az ANRO webáruházban már több mint 350-féle típusból válogathat: https://www.anrodiszlec.hu/index.php/cPath/152_103

Falon kívülre szerelhető spotlámpák

Olyan spotlámpák is vannak manapság, amelyek spotlámpa jellegűek, azonban nem kell őket a mennyezetbe süllyeszteni. A modern dizájnnak igazán megfelelnek ezek a lámpák, melyek hengeres és szögletes alakban is kaphatóak, többnyire fekete, fehér vagy ezüst színben!

A spotlámpa ma már kikerülhetetlen, ha lakásvilágításról van szó. Akár bútor, akár helyiség megvilágítása a cél, ezek a könnyen kezelhető és kis helyet foglaló lámpatestek mindig elérhetőek lesznek a lámpa gyártók kínálatában! Mindemellett ne felejtkezzünk el arról, hogy ezek mind nagyon jól mutatnak a LED szalagos rejtett világítás mellett is :)

Ha további segítségre lenne szükség a kiválasztáshoz, keresse fel az ANRO LED világítás webáruházat, ahol hatalmas választékkal várjuk a világítástechnika terén:

Webáruház: www.anrodiszlec.hu

Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

Készítsünk színváltós  LED mennyezeti lámpát házilag!

Az ANRO Webáruházban mindig fontosnak tartottuk, hogy ne csak értékesítsünk egy terméket, hanem értelmet is adjunk neki :) Kicsit egyértelműbben ez azt jelenti, hogy a termékek felhasználásához ötletet is nagyon szívesen adunk :D

Ezúttal példásul egy fehér fényű LED panelt fogunk színváltós mennyezeti lámpává alakítani, ráadásul házilagosan is elvégezhető mindegyik művelet, tehát indulhat a Do It Yourself Project, melynek gondozója az ANRO Workshop!

Videós segítség: Youtube link

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
Rózsaszín fénnyel világít a megújult LED panel, de én örülök neki :)

Az alaptézis, hogy hatalmas mennyiségű fehér fényű LED panel sorakozik a boltok polcain, de színes fényű nincs. Anno amikor még volt RGB LED panel, akkor szórakozóhelyek oldalfali dekorációjaként is vásárolták, de gyerekszoba mennyezeti lámpájaként is volt használva - kinek mire kell. Most viszont, hogy nincs RGB LED panel a kínálatban, úgy döntöttünk, hogy csinálunk magunk!

Van hozzá minden alkatrész:
fehér fényű LED panel
színváltós RGB LED szalag
12 voltos led tápegység (persze ha a szalagunk 24 voltos, akkor 24V trafót szerezzünk hozzá)
kontroller a led szalaghoz

A folyamat végén egy gyönyörűséges színekben pompázó lámpatestünk lesz, melyet felrakhatunk a falra-plafonra, de akár az ágy alá is bedughatunk egyfajta hangulatvilágításként :)

Mindenesetre ha a végeredmény hasonló mint a képen, akkor megveregethetjük a vállunkat és gratulálhatunk magunknak, hogy sikerült ezt a feladatot megvalósítani. Legutóbb épp néhány hete kellett megdicsérnem magam, mikor sikerült a mozgásérzékelős ágyvilágítást elkészíteni - annak ellenére, hogy nő vagyok és egyszerű is, na de a kitartás és a céltudatosság miatt muszáj volt megpróbálkoznom vele. Erről egy 11 másodperces videót a Facebook oldalunkon tudtok esetleg megnézni: Ágyvilágítás mozgásérzékelővel

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
Ha lesz rá érdeklődés (és időm, hogy leírjam), akkor ezt az ágyvilágítást is elmondom hogy csináltam.

Térjünk vissza az eredeti témára, azaz alakítsunk át egy 120 cm x 30 cm-es LED panelt színváltós LED lámpává!

1. Első lépésként szét kell szednünk a LED panelt. Nem lesz nehéz dolog, bár tény, hogy sok-sok csavarral kell majd megbirkóznia az akkus behajtónknak :) A hátlap eltávolítását követően még el kell vágnunk egy vezetéket (nyugi, nem robban!), de aztán máris hozzáférhetünk a belső alkotókhoz (plexi, diffúzor, távtartó), és a végén szinte csak a fém keret marad a kezünkben.

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
Szétszedjük a LED panelt, szinte míg csak a keret marad nálunk.

2. Ekkor vesszük elő az RGB LED szalagot, azaz a színváltós (színjátszós, színváltozatós és ki tudja még hányféle néven emlegetik) LED csíkot. Lemérjük a szükséges hosszt és elvágjuk a vágási pontnál. Ilyenkor érdemes lehet lepróbálni a színek megfelelő működését, és ha ezzel megvagyunk, akkor beragaszthatjuk a szalagot a LED panel keretének szélébe.

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
Tegyük be az 5050 RGB SMD LED szalagot a fém keret szélébe.

3. Visszaépítjük a LED panelt ⏪ a szétszedéssel ellentétes sorrendben, de még mielőtt visszacsavaroznánk kb. 40 csavarral a hátlapot, azelőtt gondoskodjunk róla, hogy a vezetékek ne maradjanak a takarólapok alatt :) Hiszen úgyis szükségünk lesz nemsoká rájuk, a bekötéshez.
Például az RGB LED csík kábelének jobb, ha készítünk egy saját lyukat, és ezen keresztül vezetjük ki. A videón pedig azt is láthatjátok, hogy a fehér fényű szalag kábelét (amit korábban elvágtunk), azt most összeforrasztjuk, így nemcsak színesen, hanem fehéren is lehet vele majd világítani. Ha ez ok, akkor vissza lehet erősíteni a hátlapot.

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
Az elkészített furaton keresztülvezetjük az RGB szalag vezetékeit.

4. A  szalag a helyén van, a LED panel komplett, már csak a LED csík vezetékeivel kell valamit tennünk, hogy a végén világítson nekünk a cucc! A 12 Voltos RGB LED szalaghoz kell nekünk egy tápegység, ami működtetni fogja. Viszont a táp és a szalag közé kell még raknunk egy LED vezérlőt is, ennek segítségével tudjuk majd a színeket állítani (vagy a fényerőt. vagy a fényjátékot. vagy hogy ki- vagy bekapcsolt állapotban legyen. egyenlőre mást nem tudunk vele :D).

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
A képen látható Group Control RGB vezérlő nagyon praktikus, ezért nagyon szeretjük!

RGB vezérlőből a Croup Control nevű zónavezérlőt is lehet használni. Jó, mert érintős, és nem kell rálátás sem a vevőegységre, tehát ha szerencsénk van, még egy vastag falon keresztül is állíthatunk színt! A szalagot összekötjük a vezérlővel, a vezérlőt a tápegységgel, a tápegységet pedig az árammal - ne aggódjunk, van rajta dugvillás csatlakozó, elég bedugni a fali aljzatba.

5. Ha ezekkel megvagyunk, akkor áramot adunk a rendszernek és elméletileg azonnal tudjuk a színt vagy a fényerőt állítani a panelen.

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
Elkészült a színváltós LED mennyezeti lámpa és még működik is! Most zöld színnel világít.

6. Dícsérjük meg magunkat jó alaposan és próbálgassuk ki a panelt, sikerült-e mindent úgy összehozni, ahogy nekünk a videón sikerült megcsinálni.

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
Most meg kék színű fénnyel világít, szuperül mutatja, hogy sikerült a tervet végrehajtani :)

7. Elkészült tehát a színváltós LED panel, amely régóta hiánycikk, pedig egész egyszerű kivitelezni!

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
Rózsaszín fénnyel világít a megújult LED panel, de mi ennek is tudunk örülni :)

8. Ha nektek is megtetszett és szeretnétek hasonlót alkotni, akkor látogassatok el a www.anrodiszlec.hu webáruházba, ahol minden szükséges hozzávalót megkaphattok! Sőt, ha nem vagytok szégyenlősek, nyugodtan kérjetek ötletet a saját elgondolásotok megvalósításához, sőőőt, akár nekünk is tehettek javaslatot egy jövőbeni workshop munkára!

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro
ANRO webáruház főoldal - ha itt jártok, jó helyen jártok :D
www.anrodiszlec.hu

9. Köszönjük a figyelmet!

világítás RGB LED szalag LED panel mennyezeti lámpa hangulatvilágítás színváltós LED lámpa youtube videó csináld magad házilag DIY webáruház anro

Még részletesebb leírás: anrodiszlec.hu/rgb-panel-cikk

0 Tovább

Fénycsöves mennyezeti lámpák ledesítve

A cím pontosításra szorul, hiszen első blikkre nem biztos, hogy mindenki érti mi az a ledesített fénycsöves lámpa!? A fénycsöves lámpákat többféleképpen is lehet ledesíteni:
- a kompakt fénycsövet kikötjük és helyére ledes fénycsövet építünk.
- a gyártó eleve leddel gyártja a korábbiakban fénycsővel működtethető lámpatesteket.

Mi most a második esetre hozunk fel példát, hiszen két gyártótól is kaptunk ledes mennyezeti lámpát, így lehetőség nyílik a két termék összehasonlítására! A fénycsöves lámpák mennyezeti megvilágítások fontos elemei, melyek közül a polikarbonát burás világítótestek jól ellenállnak az ütésnek is.

Polikarbonát burás LED lámpatestek

Fénycsöves lámpák ledesítve - műhely és raktár világítás


 - Ütásálló kialakítása miatt garázsok, pincék, műhelyek, raktárak, ipari területek bevilágítására is alkalmasak, hiszen strapabíróak, ezáltal nem gond, ha véletlenül valamilyen kisebb tárggyal nekiütközünk, ettől még nem fog szétrepedni a polikarbonát bura, ahogyan egy üveg lámpatesttől ez várható lenne (még több ütésálló lámpa PC burával).

 - Vízmentes kialakításúak, ezáltal vizes-párás közegben, nedves környezetben is megállják helyüket. Az IP65 fokozatnak köszönhetően ellenállnak a fröccsenő víznek, gőznek, tehát konyhában, fürdőszobában is felszerelhetőek.

 - Energiatakarékos, hiszen a fénycsövekről ledre váltottunk, így az áramfogyasztást 20-25%-kal csökkenthetjük. Mindemellett a LED-nek számos előnye van, így például azonnal teljes fényerőn világít és nem villódzik, ami a fénycsőre és neonokra csak ritkán jellemző. Hosszú élettartama miatt csekély karbantartási munkálatra lehet számítani, amely szintén csökkenti a működtetési költségeket (még több LED világítástechnika).

------------------

Polikarbonát burás LED lámpák az ANRO Webáruházban

Két gyártótól kapunk ilyen polikarbonát burás lámpatesteket, amely a Kanlux illetve a Vtac. Mindkét termék kínai gyártmány, de ezek a neves cégek adják hozzá a nevüket, illetve 2 év garanciát is, ez már bizalomra ad okot! Lássuk melyik ez a két lámpatest és hasonlítsuk össze!
- Kanlux MAH lámpatest 20W LED
- bruttó 11601 Ft/darab
- VTAC mennyezeti lámpatest 18W LED
- bruttó 8386 Ft/darab

------------------

Összehasonlítási szempontok

1. Ár: Ez az, amit minden ember, legyen az egy hozzáértő villanyszerelő, belsőépítész vagy csak egy hétvégi barkácsmester, mindenki meg tud különböztetni. Majdnem 30%-kal olcsóbb a VTAC lámpatest, mint a Kanlux lámpatest.

2. Teljesítmény/fogyasztás: A Kanlux ütésálló lámpatestje 20 wattnyi ledet tartalmaz, melyért cserébe 1600 lumen fényáramot kapunk. Mindemellett a 18 wattos VTAC LED lámpatest is 1500 lumen fényáramot ígér, így itt már csökken a két típus közötti különbség.

3. Méret/kialakítás: Külsőre és fizikai méretre mindkét típus szinte megegyezik, csupán miliméternyi eltérések vannak. Mindkét termék 60 cm hosszúságú, keresztmetszete pedig 70x75 mm. Mindkét típuson tejfehér polikarbonát bura van, így a ledeket egyik típusnál sem tudjuk megszámlálni, hacsak nem bontjuk szét a lámpatestet!

VTAC lámpa - lekerekített élű opál burával, szürke házban

VTAC lámpa - lekerekített élű opál burával, szürke házban

Kanlux - gömbölyített élek, tejfehér polikarbonát bura, szürke ház

Kanlux MAH lámpa - gömbölyített élek, tejfehér polikarbonát bura, szürke ház

4. LED fényforrás: Ez a legfontosabb pontja a ledesített féncycsöves lámpáknak, azaz hogy mi világít benne, ha már nincs se neon, se kompakt?

A VTAC vízmentes lámpatest egy sorban elrendezett 3014 LED chipeket tartalmaz, míg a Kanlux por- és páramentes lámpatestjébe 2835 chipek kerültek két sorban rendezve.

2835 COB SMD LED chip a Kanlux mennyezeti lámpájában

Kanlux MAH lámpa: 2835 chipek két sorban

3014 LED chipek a VTAC polikarbonát lámpatestjében

Vtac polikarbonát lámpa: 3014 chipek egy sorban

5. A fény színhőmérséklete: A VTAC mennyezeti lámpája 4500 kelvines fényt ad, míg a Kanlux 4000 kelvines fénnyel világít. Mindkét érték a skála természetes fehér (tiszta fehér, neutrális fehér, naturális fehér, napfény fehér) szakaszára esik, így ettől várhatjuk a jó látási viszonyokat biztosító fehér fényt!

4000 kelvines természetes fehér fényű Kanlux MAH lámpatest

Ilyen színű a bekapcsolt fénye a 4500 kelvines melegfehér Kanlux lámpának.

+1. extra: A polikarbonát bura alapjában véve ellenáll az ütésnek, azonban míg a VTAC terméknél ezt csak az alapanyagból tudjuk kikövetkeztetni, addig a Kanlux MAH lámpatestjénél erről tanúsítvány is van. A Kanlux lámpatest IK10 minősítésű, amely ütésálló fokozatba sorolja a lámpatestet!

------------------

A lámpák IP65 védettsége nemcsak a behatoló víz ellen nyújt védelmet, hanem a szálló por ellen is. Asztalosműhelyekben, autószerelő műhelyekben, raktárban, ipari helyiségben is ideális eszköze lehet a beltéri világításnak, de családi házak garázsában, pincéjében, melléképületében is megállja helyét. A T8 fénycsöves világítások kiváltására alkalmas hotelekben, üzletekben, irodákban egyaránt.

Megjelenésében nem hivalkodó, hanem inkább visszafogott, így régi és új építményekbe is beépíthetők:
 - Kanlux MAH lámpatest 20W LED
 - VTAC mennyezeti lámpatest 18W LED

Ha valamelyik lámpatest elnyerte tetszését, akkor várjuk érdeklődését az ANRO Épületdíszítés Kft bármelyik elérhetőségén: info@anro.hu vagy 06-52-220-054.

0 Tovább

Mi a LED szalag? Hajlékony, öntapadós világító csík

A LED szalag tulajdonképpen egy világító csík, amellyel hangulatvilágítások és különböző erősségű funkcionális világítások hozhatóak létre!Az ANRO Épületdíszítés Kft webáruházában számtalan típust megvásárolhat, de lássunk egy kis rövid összefoglalót, amely bemutatja ezeket a világító fénysorokat!


Mi a LED szalag?

A LED szalag hajlékony áramkörre szerelt led chipek sorozata, amelyben a fényerőt a felületére szerelt LED-ek fényereje határozza meg. Ez alapján vannak gyengébb fényű led fénysorok, amelyek hangulatvilágításhoz, dekorációs világításhoz használhatóak, de vannak erősebb fényűek is, amelyek akár szoba világítására is alkalmasak.

Melegfehér fényű hajlékony LED szalag


Hol, milyen erősségű LED szalagot használjunk?

pl. a 2-6 watt/méter fogyasztású ledszalagok álmennyezetek, gipszkarton szigetek peremének megvilágításához jók, de akár ágyakra, szekrényekre, konyhabútorok tetejére, lábazatára is ragaszthatóak a fények.

Gipszkarton peremén fehér fényű ledszalag

A létrán tovább haladva megtalálhatjuk a 10-20 watt/méter LED szalagokat, amelyek konyhai pultvilágításra, asztalvilágításra, munkaterület világításra is kiválóak. Erős fényük segít a munkavégzésben, a jóláthatóság pedig biztonságot is jelent!

Konyhai pultvilágításhoz LED szalag

Ezzel szemben vannak olyan típusok, amelyekkel akár fővilágításokat is létrehozhatunk, ezek a méterenként 15-25 watt fogyasztású LED csíkok.


Beltéri LED szalag és páraálló LED szalagok

A LED szalagból elérhető beltéri illetve kültéri kivitel. A beltéri LED csík kizárólag pormentes, páramentes környezetben használható. Hátoldala öntapadós, ezáltal felragasztható bútorlap, műanyag, fém, üveg felületekre.

A kültéri LED szalag bevonattal rendelkezik, amely megóvja a ledeket a portól, esetleges párától. Fürdőszobában, műhelyben, kültérben, stablon alatt, pincében is alkalmas valamilyen világítás kialakítására. Irányfényként, dekorfényként egyaránt használható.

Kültéri LED szalagok, páraálló bevonattal


További tudnivalók a ledszalagokról...

A LED szalagok nagy előnye az öntapadós hátoldal, amely jelentősen megkönnyíti a felszerelést egyes esetekben. Másik előnye, hogy rövid szakaszonként vágható, így típustól függően akár 3 cm-ként is szabhatjuk! 12 voltról működik, így érintésvédelmileg sem jelent kockázatot, akár gyerekszobában is elhelyezhetjük!

A LED szalagok fehér fényű változata a legnépszerűbb, de lehet vásárolni kék, zöld, sárga, piros fényű típusokat is, melyek szórakozóhelyeken, kocsmákban, pizzériákban, éttermekben, üzletekben, bevásárlóközpontokban is helyt áll!

A LED szalag egyik speciális formája az RGB LED szalag, amelynél a színváltásra is lehetőséget kapunk! Fényjátékok, színátúszás, színváltoztatás, fehérből kék, kékből lila, lilából piros, sárga, zöld fényeket kaphatunk, amellyel igazi partyhangulatot varázsolhatunk akár otthon a nappali közepén is!

Színváltós RGB LED szalag

RGB LED szalag gyönyörű pink fény


Hol vegyek LED szalagot?

Első körben az ANRO Épületdíszítés Kft LED szalag kínálatát említenénk meg. A webáruház kínálatában széles választékkal várja az érdeklődőket, akik 3528 SMD, 5050 SMD, 5630, 2835 típusú chippel szerelt fénysorokat is megvásárolhatnak, attól függően, hogy mire szeretné használni a világító csíkot: LED szalagok.

Emellett természetesen aukciós oldalakon (Vatera, TeszVesz, Ebay), apróhirdetési oldalakon (olx.hu, jófogás.hu) és számos világítástechnikával, lakásdekorációval foglalkozó webáruházban is lehet kapni ledes fénycsíkot. Mindenesetre azt ajánljuk, hogy a számlát és garanciát nyújtó kereskedéseket válasszák az érdeklődők, ezzel biztonságos módon juthatnak hozzá a kinézett világításhoz!

LED szalag inspirációk, ötletek


Ötletek, inspirációk, fotók, ANRO

Világítási ötletek tekintetében az ANRO Épületdíszítés Kft rengeteg fotóval szolgálhat a LED szalag beépítését illetően is: Ledszalag ötletgaléria. Telefonon is elérheti cégünket a 06-52-220-054 telefonszámon, de a www.anrodiszlec.hu címen üzelemő webáruházban is sok-sok hasznos ötletre bukkanhat! Ha pedig kérdése merülne fel a termékeket illetően, emailben érkezett megkeresését is rövid határidőn belül megválaszoljuk, címünk info kukac anro.hu!

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)