A nyári melegben este is sokat tartózkodunk a szabadban, hiszen a fénylő csillagoktól nagyon romantikus a környezet. A mesterséges fényforrások fejlődésével mára már otthonunkban, zárt térben, tető alatt is kialakíthatunk a csillagos égboltokhoz hasonló mennyezetet, így felidézve a pislákoló fények által keltett meghitt hangulatot!

Leginkább kicsi LED fénypontok vagy száloptikás világítások segítségével hozhatunk létre olyan világítási élményt, amely apró fénypontokat varázsol a szoba plafonjára! Bármelyik terméket is válasszuk - vagy javasolja a lakberendező, villanyszerelő, a páratlan látvány nem marad el!

Ízelítőül álljon itt néhány kép a csillagos égbolt világításról, melyből ötletet is meríthetünk a saját helyiségben kialakítandó csillagplafonról!

Hálószoba csillagos plafonnal

Egy hálószoba mennyezetét láthatjuk, amelyen négyzetméterenként 10 fénypont látható. Apró fényével meghitt hangulatot teremt egy zord éjszakán is, így megszépítve a barátságtalan éjszakákat.

Csillagos égbolt mennyezet a fürdőszobában

A fürdőszobában és egyéb vizes helyiségekben (spa, wellness, gőzfürdő) is egyre gyakrabban alkalmazzák a vízálló csillagos égbolt ledeket, hiszen kis fényük segít az ellazulásban, ezáltal tökéletes relaxélményt nyújthat a fürdőszoba!

Gipszkarton háromszögbe épített Oyo LED csillagfények

Egy családi ház nappalijában kialakított háromszög alakú gipszkarton sziget látható a képen, megannyi LED fénnyel. Az apró Oyo ledek szabadon vagy valamilyen alakzatba rendezve is elhelyezhetőek, így akár csillagképet is kirakhatunk segítségével!

Kanlux Oyo LED fénypontok csillagplafon kialakításához

Kézben fogva így néznek ki a Kanlux Oyo ledek. Az apró LED lámpa tökéletesen elegendő fényt ad a hangulatvilágításokhoz, emellett alacsony fogyasztású, így gazdaságosan üzemeltethető: Kanlux Oyo LED csillagos égbolthoz.

Nappali mennyezet csillagos égbolt ledekkel

Egy nappali mennyezetét is dekorálhatjuk csillagplafonnal, fénye jól használható akár egy házibuli, akár egy filmnézés, akár egy kis szunyókálás alkalmával!

További LED hangulatvilágítási ötleteket megtekinthet galériánkban, ahol folyamatosan bővülő fényképgyűjteménnyel várjuk a dekorációs világítás iránt érdeklődőket. A képen látott megoldások részletei és a felhasznált termékek megismerése végett látogasson el honlapunkra (www.anrodiszlec.hu) vagy keresse cégünket telefonon a 06-52-220-054 telefonszámon!

ANRO Épületdíszítés Kft

Díszléc, stukkó, roló, karnis, LED szalag, világítástechnika webáruház

Webáruház és blog: www.anrodiszlec.hu

Telefonszám: 06-52-220-054