Ha sokat dolgozunk a konyhában vagy gyakran végzünk a munkapultnál olyan feladatot, amihez nem árt a fény, akkor biztosan elgondolkodtunk már, hogy mivel lehetne világítani a konyhaszekrény alatt!?

Led-sorral kiválóan meg lehet világítani a felsőszekrény alatti területet! Hogy mi az a LED sor? Ez egy vékony világítóegység, amelyen ledek adják a fényt - másutt LED szalag néven ismerik. A ledek sűrűségétől, illetve fényerejétől függően biztosítanak erős fényt, amely rendkívül hasznos, legyen szó akár mosogatásról, akár darabolásról!

A felragasztott melegfehér fényű LED sor az alább látható képen is megtekinthető. Lényegében elegendő lehet a bútorlap aljára felragasztni a 12 voltos led csíkot, majd áram alá helyezni a trafót (bizony a trafót, mert ha ráengedjük a LED szalagra a 230V hálózati áramot, akkor a túláramnak köszönhetően el is búcsúzhatunk tőle!)

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Természetesen hidegfehér fényű LED sor is gyakran kerül felszerelésre a konyhában, a színhőmérséklet végülis csak a vevő igényén múlik! Ennek picivel nagyobb fénye van, kontrasztosabbnak tűnik és talán frissítőbb hatása is van, mint a nyugtató jellegű sárgás színű melegfehér LED csíknak!

Egy szépen berendezett konyhának tökéletes kiegészítője a megfelelő világítás, ne fukarkodjunk tehát a fénnyel! Láthatjuk milyen szépen bevilágítja a LED csík a konyhapultot, így jól láthatunk minden morzsát :) A fali fűszertartón sem kell vaklálnunk, hiszen fényárban úszik az is!

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Amennyiben tehát konyhai pultvilágítást tervezünk, vagy szeretnénk megfényesíteni a konyhaszekrény munkalapját, akkor nézzük át az ANRO Épületdíszítés Kft által ajánlott ledes megoldásokat, amelyek energiatakarékosak emellett kiváló fényerejűek.

LED világítás LED szalag LED-sor LED csík konyha munkapult felújítás világítás villanyszerelés anro webáruház

Hatalmas LED szalag választék az ANRO Webáruházban: http://www.anrodiszlec.hu.

Bemutatóterem: 4220 Hajdúböszörmény Almássy Márton u. 1/a.
Telefonszám: 06-52-220-054

Nyitvatartás: hétköznapokon 7:30-18:00 óra között.
(ANRO Épületdíszítés Kft)