Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

60 LED/m 3528 szalag - a rejtett világítások sztárja!

A rejtett világítások sztárja, kedvence, azaz leggyakrabban felhasznált típusa az a LED szalag, amelyen 1 méteren 60 darab 3528 SMD LED találhat:  60 LED/méter 3528 SMD LED szalag.


Ezen a fénysoron körülbelül egymástól másfél centiméterre helyezkednek el a ledek, ezáltal a led sor fénye már néhány centiméter távolságból szemlélve összefüggő fényt ad. Ez nagyon jól kihasználható a rejtett világításos díszlécek apró nútjában és a gipszkarton álmennyezeteknél egyaránt!

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel

Melegfehér LED szalag, fehér nyákon 60 darab 3528 led, beltéri kivitel.

 

A 60 ledes 3528 szalag műszaki jellemzői:
 - fényforrás: 3528 SMD LED chip, 60 darab 1 méteren
 - működési feszültség: DC 12 volt
 - méret: 8 mm széles 2 mm magas, egy tekercsen legfeljebb 5000 mm
 - a fény színe: meleg fehér, hideg fehér, kék, zöld vagy piros
 - rögzítés: öntapadós hátoldala segítségével
 - vághatóság: 5 cm-ként a szalagon jelzett vágópontoknál

 

Rejtett világítás képek 3528/60 led szalaggal

A legkedveltebb a melegfehér fényű változat, tekintsünk meg néhány képet, milyen megvalósításokat lehet elérni a 3528x60 melegfehér led csíkkal!

így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag

Így néz ki a gipszkarton párkányán végigfuttatott 60 led/m világító szalag.

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal

Az elkészült gipszkarton sziget rejtett LED világítással, melegfehér LED csíkkal.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a led sorokat.

De rejtett világítás díszlécben is alkalmazhatjuk a melegfehér fényű led sorokat.


LED szalagok házhoz szállítással: ANRO LED szalag webáruház

 

A hidegfehér fényű LED szalagokat sem vetik meg a vevők, rendkívül elegáns és modern színárnyalatú fény: Hidegfehér LED szalag,  60 db 3528 LED méterenként.  

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszléc

Hidegfehér fényű LED csík egy rejtett világításos holker díszlécben.

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel

Különlegesen kialakított gipszkarton álmennyezet fehér LED fényekkel.

  

A 3528-060 LED szalag ára

A hangulatvilágítások kivitelezése során egy fontos pont az ár és a bekerülési költség. A piacon, Ebay-en, webáruházakban egyre alacsonyabb árakkal találkozhatunk, számlával és 2 év garanciával együtt is hozzájuthatunk már a dekorációs fényt adó LED szalaghoz:
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag melegfehér fénnyel
bruttó 359 Ft/m - Olcsó 3528 led szalag hideg fehér fénnyel

bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag, meleg fényű, hangulatvilágításhoz, stb.
bruttó 990 Ft/m - nagy fényerejű LED szalag hideg fényű, dekorációhoz, stb.

Természetesen ezek az olcsóbb szalagok alacsonyabb minőségi elvárások szerint készülnek, ezáltal előfordul, hogy a led chip kisebb fényerővel rendelkezik, mint egy drágább, de ugyanolyan méretű chip; vagy a chipek színhőmérséklete nem egyezik, hanem pici árnyalatok vannak néhol a fénycsíkon, csak egy rétegű nyákra vannak szerelve a ledek, kevésbé jó minőségű az öntapadós ragasztó, stb.

Mindazonáltal a vevők nagy száma vásárolja ezt a típust és legtöbben maradéktalanul elégedettek az olcsóbb led csíkkal is. Nappaliban, hálószobában, konyhában, egyéb beltéri helyiségekben bátran alkalmazható, akár gipszkartonos világítás, akár díszléces rejtett világítás kialakításakor!

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík

LED szalagok az ANRO Webáruházból: hideg, meleg fehér, kék, zöld, piros, sárga, színváltós RGB LED csík.

    

Hangulatvilágítás LED szalaggal

A rejtett világításokkal extra hangulatossá tehetjük lakásunk bármely részét! A LED szalagokkal pedig energiatakarékosan és helytakarékosan valósíthatjuk meg, legyen szó akár a lakás központi részéről, akár a gyerekszobáról, akár egy tárolóhelyiségről!

Rendeljen házhoz szállítással LED szalagot, díja csak 990 Ft! Készletünkön számos típus nagy mennyiségben is elérhető, így nemcsak a lakásfelújítókat, hanem villanyszerelőket, belsőépítészeket, kivitelezőket is ki tudunk szolgálni, legyen szó akár a világító LED fénysorról, akár a működtető tápegységről:
ANRO LED szalag webáruház
Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

Üvegpolc világítók 3 leddel, több színben

Bútor és szekrény LED világítással

A modern bútoráruházakban sétálva (Möemax, Ikea, Kika) és az internetes bútorüzletekben is egyre több olyan szekrénysorral találkozhatunk, amely led világítással van szerelve. A kiegészítő LED világítás általában az üveges polcokra van szerelve és feladata a dekoráció, azaz hogy fényével még szebbé tegye a bútort és általa a helyiséget is!

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

                                                                                                                                           

                                                                                                                                      

LED-es üvegpolc világító az ANRO-nál is!

Az általunk forgalmazott LED polcvilágítók 3 darab 3528 SMD LED-et tartalmaznak. Ezek a fényforrások egy 63 mm hosszúságú és 19 mm szélességű, félkör alakú alumínium lapban vannak elhelyezve, amely felpattintható az üveglapra, akár egy klipsz.

Az üvegpolcos szekrényeket, vitrineket, tárolóbútorokat gyönyörűen kiemelhetjük a LED világításokkal. De nemcsak a nappali bútorban alkalmazhatjuk, hanem akár a konyhaszekrényben, hálószobai szekrénysoron vagy a fürdőszobai üveges polcokon is! Az üveglapok éleinek megvilágítása az egész helyiséget elegánsabbá és modernebbé teszi!

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

                                

            

Az üveglap világító jellemzői

A Clip LED üveglap világító magassága 9 mm, de az összeszűkülő résznél már csak 6 mm, így 6-7 mm vastagságú üveglapokhoz, savmart és opál lapokhoz, dekor üveghez, edzett és biztonsági üveghez, plexi lapokhoz alkalmazható ez a világítótest.

 

ANRO üveglaphoz való LED polcvilágító méretrajz

         

A Clip üvegpolc megvilágító 6 különböző színű fénnyel kapható. Hidegfehér és melegfehér az egyszerűen elegáns megoldásokat kedvelőknek, illetve kék, zöld, piros, sárgafénnyel a bohókás - mókás hangulatra vágyóknak. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy elnyeri az Ön tetszését, bútora is díszesebb lesz és még a vendégek is megcsodálják ezt a különleges polcvilágítást!

LED üvegpolc élvilágítás, kék 3528 SMD - www.anrodiszlec.hu

Kék fényű üveglapvilágító clip led 3 leddel - www.anrodiszlec.hu

 

Az üvegpolcvilágító LED lényegében 1 darab led szalag fém klipbe szerelve. DC 12 volt betáplálás szükséges neki, így led tápegységről is gondoskodnunk kell.

Rendkívül alacsony fogyasztású, így egy 15 wattos tápról 50 darabot is üzemeltethetnénk. Egy átlagos háztartásban nincs ennyi üvegpolc, de tény, hogy nem sok áramot zabál, így szinte állandóan működtethető, ezzel is szépítve a lakást!

A polcvilágító LED újabb különlegessége a 200 hosszúságú vezeték, amelynél fogva akár további szerelés-toldás nélkül is beépíthetjük a szekrénybe.


Üvegpolc világítás alumínium profil és LED szalag segítségével

A LED üvegpolc világítás már eddig sem volt lehetetlen, hiszen már eddig is volt kínálatunkban üveglaphoz való alumínium sín, amelybe egyénileg kellett beragasztani a LED szalagot. Ily módon akár színváltós RGB LED polcvilágítást is tudtak készíteni a vásárlók, de azoknak, akik megelégednek az egy színű díszvilágítással, elsősorban a 3 ledes üvegpolc világító terméket ajánljuk!


Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

A ledes polcvilágításokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel bátran keresheti ügyfélszolgálatunkat, akár az info@anro.hu címen, akár telefonon a 06-52-220-054 számon, vagy természetesen a www.anrodiszlec.hu címen!

0 Tovább

Mit keres a LED csík a zuhanyzóban?

A LED csík leginkább hangulatvilágításra használható, ezt a feladatot valósítja meg a fürdőszobában is! Az ANRO Épületdíszítés Kft-hez már számos megvalósult és led szalaggal felújított fürdőszoba képét megtekinthetjük, így ötletet merítve egy esetleges fürdőszoba felújításhoz!

LED csík fürdéshez?

A dekorációs világítás nagyon jó szolgálatot tesz a fürdőben is, ahová elsősorban tisztálkodni megy az ember, viszont a fürdés közben energetizálódunk, felfrissülünk, ezáltal hangulatunk is javulhat. Miért is ne javítanánk tovább kedélyállapotunkat némi kiegészítő fény beépítésével?

 - Hidegfehér fényű LED csíkok

 - Melegfehér fényű LED csíkok

 - LED csík színes fénnyel (kék vagy zöld vagy piros)

 - Színváltós fényű LED RGB csík

Kár lenne egy ilyen élményt kihagyni, mert nemcsak egyszínű világítással bolondítható meg, hanem akár változtatható színű LED csíkkal is feldobhatjuk a helyiséget! Az RGB LED szalagok  és egy jó vezérlő segítségével szinte bármilyen színt kikeverhetünk, amely akár színterápiás világításhoz is jó!

Színváltós RGB LED világítás a fürdőben
Színváltós RGB LED világítás a fürdőben
A fehérre festett falon szépen érvényesülnek az egyes színek!

Milyen LED szalagot válasszak a fürdőbe?

A LED szalagokból kültéri bevonatos verzió is létezik, amely ellenáll a csapódó víznek-párának is ellenáll, így nedves környezetben is alkalmazható, például

  • fürdőszoba mennyezete
  • zuhanyzó fülke plafonja
  • kád melletti terület
  • mosdókagyló melletti helyek
  • wc, illemhely háttérvilágítás.

Néhány példán keresztül reméljük jobban elnyeri tetszését a ledszalagos világítás, amelyet egészen nyugodtan betervezhetünk a fürdőszobába!

A zuhanyzóba telepített zöld led szalag nyugtató élményt biztosít a tusolás közben!
A zuhanyzóba telepített zöld led szalag nyugtató élményt biztosít a tusolás közben!

LED csík élvilágítás zuhanyzó üvegfalába építve
LED csík élvilágítás zuhanyzó üvegfalába építve

Színváltós LED szalag a fürdőszoba mennyezetén
Színváltós LED szalag a fürdőszoba mennyezetén

Ha felkeltette érdeklődését a LED csík világítás, akkor látogasson el az ANRO LED világítás webáruházba, ahol széles választékban kínálunk beltéri és kültéri vízvédettségű led szalagokat, a működtetéshez való trafókat, valamint a fényerőszabályozáshoz vagy színbeálllításhoz szükséges vezérlőket is!

Természetesen telefonon is elérheti cégünket a 06-52-220-054 számon, de hajdúböszörményi bemutatótermünkben (4220 Hb. Kemény János körút 20.) is megtekinthetik a LED világításokat!

0 Tovább

Csillagok között - fénypontok a szobában

A nyári melegben este is sokat tartózkodunk a szabadban, hiszen a fénylő csillagoktól nagyon romantikus a környezet. A mesterséges fényforrások fejlődésével mára már otthonunkban, zárt térben, tető alatt is kialakíthatunk a csillagos égboltokhoz hasonló mennyezetet, így felidézve a pislákoló fények által keltett meghitt hangulatot!

Leginkább kicsi LED fénypontok vagy száloptikás világítások segítségével hozhatunk létre olyan világítási élményt, amely apró fénypontokat varázsol a szoba plafonjára! Bármelyik terméket is válasszuk - vagy javasolja a lakberendező, villanyszerelő, a páratlan látvány nem marad el!

Ízelítőül álljon itt néhány kép a csillagos égbolt világításról, melyből ötletet is meríthetünk a saját helyiségben kialakítandó csillagplafonról!

Hálószoba csillagos plafonnal

Egy hálószoba mennyezetét láthatjuk, amelyen négyzetméterenként 10 fénypont látható. Apró fényével meghitt hangulatot teremt egy zord éjszakán is, így megszépítve a barátságtalan éjszakákat.

Csillagos égbolt mennyezet a fürdőszobában

A fürdőszobában és egyéb vizes helyiségekben (spa, wellness, gőzfürdő) is egyre gyakrabban alkalmazzák a vízálló csillagos égbolt ledeket, hiszen kis fényük segít az ellazulásban, ezáltal tökéletes relaxélményt nyújthat a fürdőszoba!

Gipszkarton háromszögbe épített Oyo LED csillagfények

Egy családi ház nappalijában kialakított háromszög alakú gipszkarton sziget látható a képen, megannyi LED fénnyel. Az apró Oyo ledek szabadon vagy valamilyen alakzatba rendezve is elhelyezhetőek, így akár csillagképet is kirakhatunk segítségével!

Kanlux Oyo LED fénypontok csillagplafon kialakításához

Kézben fogva így néznek ki a Kanlux Oyo ledek. Az apró LED lámpa tökéletesen elegendő fényt ad a hangulatvilágításokhoz, emellett alacsony fogyasztású, így gazdaságosan üzemeltethető: Kanlux Oyo LED csillagos égbolthoz.

Nappali mennyezet csillagos égbolt ledekkel

Egy nappali mennyezetét is dekorálhatjuk csillagplafonnal, fénye jól használható akár egy házibuli, akár egy filmnézés, akár egy kis szunyókálás alkalmával!

További LED hangulatvilágítási ötleteket megtekinthet galériánkban, ahol folyamatosan bővülő fényképgyűjteménnyel várjuk a dekorációs világítás iránt érdeklődőket. A képen látott megoldások részletei és a felhasznált termékek megismerése végett látogasson el honlapunkra (www.anrodiszlec.hu) vagy keresse cégünket telefonon a 06-52-220-054 telefonszámon!

ANRO Épületdíszítés Kft

Díszléc, stukkó, roló, karnis, LED szalag, világítástechnika webáruház

Webáruház és blog: www.anrodiszlec.hu

Telefonszám: 06-52-220-054

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)