Volt egy dohányzóasztal, ami a nappaliból került ki a kerti tárolóba. A kertben is hasznát vettük, hiszen egy ember is könnyen arrébb tudja pakolni, van alsó polca is, tehát tök praktikus.

Sajnos azonban az idő nyomot hagyott rajta, az eredetileg sötét felület mára fényét vesztette. Ez nem is szúrt szemet addig a momentumig, amikoris az ANRO webáruház kínálata öntapadós fóliákkal bővült. Nem elég, hogy falburkolatok, kerti bútorok, háztartási cikkek és díszlécek garmadáját forgalmazzuk, még ez is hozzájött :) Ilyenkor lázban égünk, hogy kipróbáljuk az új terméket, ez történt a Gekkofix tapétáival is.

A cikk főszereplője ez a kopott felületű dohányzóasztal

Az öntapadós tapéta sokféle mintában készül, minket azonban csak a famintás változatok érdekeltek. Ezzel célunk a régi bútorlap asztal felújítása.

Erre a sötét tölgy fóliára esett a választásunk.

A régi felület lecsiszolása után, valamint a por, egyéb szennyeződések eltávolítását követően hozzáfogtunk a fólia felragasztásához. A ragasztási felületek benedvesítése nagyban megkönnyítette a felrakást. Az öntapadós rétegre is kell fújni némi vizet, ilyenkor nem ragad egyből és könnyen helyére mozgatható.

Gépi csiszolóval távolítottuk el az asztal málló felületét.

Falipolcok, konyhaszekrény ajtók, íróasztalok is könnyedén átváltoztathatóak ezzel a módszerrel. Ráadásul ha kreatív vagy, akkor nemcsak a márvány, fa és tégla mintás típusokból válogathatsz, hanem olyan fantasztikus minták is vannak, amelyek egy gyerekszobában is vidámságot sugallnak: színes karikák, városi jelenetek, vibráló színek, stb.

A teljes kínálat az ANRO Webáruházban is megtekinhető: Öntapadós tapéta.

Ilyen romantikus öntapadós tapéta termékek is kaphatóak, amellyel egy éjjeliszekrény is új köntösbe öltöztethető! A kép forrása: www.gekkofix.com

Lássátok az elkészült művet is! és sok sikert a hasonló házilagos felújításokhoz! Ne aggódj, 1-2 óra alatt könnyen felújíthatod a kopott bútorokat és a megunt felületeket!

ANRO Famintás fólia segítségével felújított bútorlap asztal