Bútor és szekrény LED világítással

A modern bútoráruházakban sétálva (Möemax, Ikea, Kika) és az internetes bútorüzletekben is egyre több olyan szekrénysorral találkozhatunk, amely led világítással van szerelve. A kiegészítő LED világítás általában az üveges polcokra van szerelve és feladata a dekoráció, azaz hogy fényével még szebbé tegye a bútort és általa a helyiséget is!

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

Nappali szekrénysor kék színű üvegpolc LED világítással

                                                                                                                                           

                                                                                                                                      

LED-es üvegpolc világító az ANRO-nál is!

Az általunk forgalmazott LED polcvilágítók 3 darab 3528 SMD LED-et tartalmaznak. Ezek a fényforrások egy 63 mm hosszúságú és 19 mm szélességű, félkör alakú alumínium lapban vannak elhelyezve, amely felpattintható az üveglapra, akár egy klipsz.

Az üvegpolcos szekrényeket, vitrineket, tárolóbútorokat gyönyörűen kiemelhetjük a LED világításokkal. De nemcsak a nappali bútorban alkalmazhatjuk, hanem akár a konyhaszekrényben, hálószobai szekrénysoron vagy a fürdőszobai üveges polcokon is! Az üveglapok éleinek megvilágítása az egész helyiséget elegánsabbá és modernebbé teszi!

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

ANRO Üvegpolc élvilágítás 3 leddel, 6 színben

                                

            

Az üveglap világító jellemzői

A Clip LED üveglap világító magassága 9 mm, de az összeszűkülő résznél már csak 6 mm, így 6-7 mm vastagságú üveglapokhoz, savmart és opál lapokhoz, dekor üveghez, edzett és biztonsági üveghez, plexi lapokhoz alkalmazható ez a világítótest.

 

ANRO üveglaphoz való LED polcvilágító méretrajz

         

A Clip üvegpolc megvilágító 6 különböző színű fénnyel kapható. Hidegfehér és melegfehér az egyszerűen elegáns megoldásokat kedvelőknek, illetve kék, zöld, piros, sárgafénnyel a bohókás - mókás hangulatra vágyóknak. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy elnyeri az Ön tetszését, bútora is díszesebb lesz és még a vendégek is megcsodálják ezt a különleges polcvilágítást!

LED üvegpolc élvilágítás, kék 3528 SMD - www.anrodiszlec.hu

Kék fényű üveglapvilágító clip led 3 leddel - www.anrodiszlec.hu

 

Az üvegpolcvilágító LED lényegében 1 darab led szalag fém klipbe szerelve. DC 12 volt betáplálás szükséges neki, így led tápegységről is gondoskodnunk kell.

Rendkívül alacsony fogyasztású, így egy 15 wattos tápról 50 darabot is üzemeltethetnénk. Egy átlagos háztartásban nincs ennyi üvegpolc, de tény, hogy nem sok áramot zabál, így szinte állandóan működtethető, ezzel is szépítve a lakást!

A polcvilágító LED újabb különlegessége a 200 hosszúságú vezeték, amelynél fogva akár további szerelés-toldás nélkül is beépíthetjük a szekrénybe.


Üvegpolc világítás alumínium profil és LED szalag segítségével

A LED üvegpolc világítás már eddig sem volt lehetetlen, hiszen már eddig is volt kínálatunkban üveglaphoz való alumínium sín, amelybe egyénileg kellett beragasztani a LED szalagot. Ily módon akár színváltós RGB LED polcvilágítást is tudtak készíteni a vásárlók, de azoknak, akik megelégednek az egy színű díszvilágítással, elsősorban a 3 ledes üvegpolc világító terméket ajánljuk!


Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

Szekrény üvegpolccal és fehér fényű LED világítással

A ledes polcvilágításokkal kapcsolatban felmerülő kérdésekkel bátran keresheti ügyfélszolgálatunkat, akár az info@anro.hu címen, akár telefonon a 06-52-220-054 számon, vagy természetesen a www.anrodiszlec.hu címen!