Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gipszkarton álmennyezet díszvilágítása 9-féle módon

Új lakásokban és felújított ingatlanokban is gyakori a gipszkarton álmennyezet beépítése. Az álmennyezet pedig nagyon jó lehetőséget ad a led szalagos díszvilágítások kiépítéséhez, mellyel hangulatosabbá tehetjük a szobákat!

A beltéri LED szalag és a gipszkartonos álmennyezet kapcsolata

Ehhez kiváló választás a beltéri LED szalag, amely alacsony fogyasztású és nagy fényt ad. Kis mérete miatt jól elrejthető a gipszkartonos szerkezetekben és a ledes díszlécekben is. Nézzünk példákat, milyen módon helyezhetjük el a gipszkartonos álmennyezetben a LED hangulatfényeket!

Galéria: gipszkarton álmennyezet világítási ötletek 9-féle megoldással

Gipszkarton álmennyezet nappaliban, meleg fehér beltéri led szalag a párkányra szerelve. A kép forrása: 123rf.com

Gipszkarton álmennyezet étteremben, hideg fehér beltéri led szalag a párkányra szerelve. A kép forrása: 123rf.com

Étterem gipszkartonba szerelt LED díszvilágítással. A mennyezeti elemek eltérő színű világításához RGB és DRGB LED szalag is használható! A kép forrása: 123rf.com

Lakásokban a gipszkarton szerkezetre egy polisztirol idomot is felragaszthatnak, hogy könnyebb legyen a hangulatfényt adó beltéri LED szalag elhelyezése. A kép forrása: 123rf.com

Gipszkarton díszvilágítás, melynél a LED a falat függőlegesen, egyfajta falmosó fényként vonja be díszvilágítással. A kép forrása: 123rf.com

A gipszkartonban kialakított nútban nagyon egyszerűen elhelyezhető a kis méretű, energiatakarékos LED szalag. A kép forrása: 123rf.com

Gipszkarton álmennyezetbe szerelt LED design világítás: a lakóházakban is egyre népszerűbb. A kép forrása: 123rf.com

A pláza oszlopainak világítását az álmennyezetbe szerelt beltéri led szalag és led profil házasítása biztosítja. A kép forrása: 123rf.com

Rejtett világításhoz a gipszkartonba süllyesztett LED profil sín izgalmas vonalvilágítást ad! A kép forrása: 123rf.com

Mivel lehet feldobni a gipszkartonos díszvilágítást?

Különböző fényjáték programok tehetik mozgalmassá és látványossá a szobai hangulatvilágítást, ezért is érdemes a LED szalagokat választani. Beépíthetjük gipszkartonba, de ha nem szeretnénk költséges tartószerkezetet kiépíteni, akkor választhatjuk a dekoratív LED profilokat vagy az elegáns megjelenésű, tradicionálisabb ledes stukkókat is!

Milyen LED szalagot válasszak az álmennyezetbe?

Mindegyikbe tökéletes a beltéri LED szalag, amely jellemzően 8mm széles és csak 3-4 mm magasságú. Az SMD LED szalagok közül hangulatvilágításhoz a méterenként 60 darab LED chipet számláló típusok a legkedveltebbek. Ebből kaphatóak nagyon kedvező árú változatok, hogy a tápegységgel és trafóval kiegészítve sem kerüljön többe néhány tíz ezer forintnál, hogy hosszú évekre hangulatosabbá tegyük a lakást!

Hol vásárolhatom meg a tökéletes beltéri LED szalag terméket?

Az ANRO LED világítás webáruházban számtalan megoldást láthattunk már a LED szalagok hangulatos felhasználására, ráadásul konkrét termékjavaslatokat is találhatunk. Design világítások sokasága hozható létre ezzel a vékony világító egységgel, mely a fehértől a színes fényeken át olyan típusokkal is elkápráztatja a lakókat, mint a szivárvány.

Az ANRO kínálatában 100-féle beltéri LED szalag közül választhatjuk ki a nekünk megfelelő típust. Általában a megrendelés leadását követő munkanapon már kézhez is kapjuk a csomagot, amiben ott rejtőzhet a szalagfény és egyéb szerelési kellékek. Tekintsük át az ötleteket, böngésszünk a kínálatban és tegyük hangulatosabbá az otthonunkat a ledek segítségével!

0 Tovább

Kedvcsináló ötletek a lakás LED-es világításához

Manapság a LED szalag már nélkülözhetetlen a lakás bevilágításához, sőt ma bemutatunk egy olyan referencia házat, aminek az összes helyiségéhez LED-et használtak! 

A világítás nemcsak a jó látási viszonyok megteremtése okán fontos, hanem segítségével feldobhatjuk a lakást. Gondoljunk csak a hangulatos rejtett világításokra, vagy akár az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ledes faliképekre. Az ANRO Webáruház Youtube csatornáján pedig még több ledes ötletre találhatunk: https://www.youtube.com/anrodiszlec

Falikép LED háttérvilágítással

Bejegyzésünkben azonban egy videót is mellékelünk, melyben egy lakótelepi lakásban vezetjük körbe a nézőt. Különlegessége, hogy minden helyiség megvilágításához LED szalagot és alumínium LED profilt építettek be, legyen szó díszfényről vagy funkcionális fényről!

Panellakás LED világítással

Most pedig nézzük, hogy mely helyiségekbe került LED világítás, alul pedig megtekinthető a videó, melyben extra sebességgel 1 perc alatt megtekinthetjük a beépített LED fényeket. Van itt fény a hálószobában, a konyhában, a szekrényben, de még a lábazaton is :)

A videó elejétől haladva az alábbi helyiségekben az alábbi LED világításokat láthatjuk:

1. Étkező asztal megvilágítás egyedi LED függesztékkel
2. Étkező asztal feletti álmennyezet peremvilágítással
3. Ruhásszekrény világító vállfatartó rúddal
4. Nappali fővilágítás több sornyi led szalaggal
5. Oldalfalra rejtett LED világítás az ebédlő helyiségben
6. Polcos szekrény belső világítása U profilos megoldással
7. Egyedi fali lámpa a konyhában
8. Előszobai lábazatvilágítás, amely irányfénynek is jó
9. Konyhai munkapultvilágítás
10. Előszoba fővilágítása álmennyezetbe süllyesztett fényekkel
11. Dolgozószoba fővilágítás négyzet alakú egyedi lámpával
12. Home Office hajlítható karú íróasztali világítóval
13. Hálószobai éjjeli fény az ágy feletti polcra szerelve

☎️Ezáltal mutatható be a legjobban, hogy milyen sokféle feladatra alkalmasak a modern LED csíkok. Ráadásul egyre több lakberendező és belsőépítész is tanácsolja ezen energiatakarékos fények használatát-alkalmazását. Ha a kedvcsináló ötletek közül bármelyik is elnyerte tetszését és önállóan szeretné az ötleteket kivitelezni, no para, az ANRO Webáruház készséges és szakértő ügyfélszolgálata ebben is segítséget nyújt: https://www.anrodiszlec.hu/contact_us.php

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)