Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

790 Ft-os háztartási LED lámpák 4W LED = 30-40W hagyományos izzó

Egyre többen tudjuk, hogy a LED lámpák jóval kevesebb áramot fogyasztanak, mint a hagyományos izzók.

Az energiafogyasztás mérséklése érdekében sokan váltanak is LED lámpára, de nincs nehéz dolguk, hiszen nemcsak az interneten, hanem számos lakberendezési webáruházban, hipermarketben is megjelentek a LED égők, így fiatal-öreg, kispénzű és gazdag ember is meg tudja vásárolni!

A háztartási led lámpák között említhetjük azokat a LED égőket, amelyek lakossági célt szolgálnak ki. Átlagban napi 2-8 órát világítanak, nincs szükség óriási fényre, és cseréjüket bárki könnyedén megoldhatja néhány mozdulattal.

A webáruházunkban kapható 790 Ft-os LED lámpák között az alábbi fényforrásokat említhetjük meg, amelyek a szórólapon is szerepelnek, de a reklám alatt néhány szót is szólunk ezekről az izzókról!

COG LED lámpa - 4 wattos LED lámpák átlátszó burával, akciós áron


 

4W E14 kismenetes gyertya LED = 40W hagyományos égő

melegfehér 4W E14 gyertya LED
naturális fehér 4W E14 gyertya LED

Kis menetes E14 foglalatos LED gyertya égő 4W = 40W

 

4W E14 kismenetes kisgömb LED = 40W hagyományos égő

hidegfehér 4W E14 kisgömb LED
melegfehér 4W E14 kisgömb LED
fehér 4W E14 kisgömb LED

Kis menetes E14 fejű LED villanyégő kisgömb alakú 4W = 40W

 

4W E14 kismenetes láng LED = 40W hagyományos égő

hidegfehér 4W E14 láng formájú LED
melegfehér 4W E14 láng formájú LED
fehér 4W E14 láng formájú LED

Kis menetes E14 fejű LED villanyégő láng formával 4W = 40W

 

4W E27 nagymenetes kisgömb LED = 40W hagyományos villanykörte

hidegfehér 4W E27 kisgömb formájú LED
melegfehér 4W E27 kisgömb formájú LED
fehér 4W E27 kisgömb formájú LED

Nagy menetes E27 fejű LED villanykörte 4W = 40W

 

Hol kaphatok ennyi pénzért LED lámpát?

Az ANRO LED lámpa webáruházban igyekszünk folyamatosan készleten tartani az akciós árú LED lámpákat is, hogy minél gyorsabban kiszolgálhassuk vevőinket!

A feltüntetett akciós árak a készlet erejéig érvényesek. A szórlólapon feltüntetett áron túl felszámításra kerül darabonként 40 Ft+Áfa mértékű hulladékkezelési díj, de ezt a 790 Ft-os meghirdetett ár már tartalmazza!

A termékek megvásárlása során természetesen számlát is állítunk ki, emelett 2 év garanciát is biztosítunk a LED lámpákra, így ha véletlenül elromlik vagy fénye kihúny, van lehetőség a cserére!

A promócióban szereplő E14 vagy E27 foglalatú LED lámpák a nappaliban, hálószobában, konyhában, folyosón is elhelyezhetőek, becsavarható például ilyen lámpatestekbe: falikar, éjjeli lámpa, mennyezeti csillár, oldalfali UFO lámpa, állólámpa, hajólámpa, díszvilágítás, fővilágítás, hangulatvilágítás.

A házhoz szállítás díja bruttó 990 Ft, melyet akár át is vállalunk, ha 30 ezer Ft-ot meghaladja a termékek értéke!

Bármilyen információt megtalálhat a honlapon, de emailben (info kukac anro.hu) és telefonon (06-52-220-054) is segítséget nyújtunk!

ANRO Épületdíszítés és LED világítástechnika webáruház

0 Tovább

Fénycsöves mennyezeti lámpák ledesítve

A cím pontosításra szorul, hiszen első blikkre nem biztos, hogy mindenki érti mi az a ledesített fénycsöves lámpa!? A fénycsöves lámpákat többféleképpen is lehet ledesíteni:
- a kompakt fénycsövet kikötjük és helyére ledes fénycsövet építünk.
- a gyártó eleve leddel gyártja a korábbiakban fénycsővel működtethető lámpatesteket.

Mi most a második esetre hozunk fel példát, hiszen két gyártótól is kaptunk ledes mennyezeti lámpát, így lehetőség nyílik a két termék összehasonlítására! A fénycsöves lámpák mennyezeti megvilágítások fontos elemei, melyek közül a polikarbonát burás világítótestek jól ellenállnak az ütésnek is.

Polikarbonát burás LED lámpatestek

Fénycsöves lámpák ledesítve - műhely és raktár világítás


 - Ütásálló kialakítása miatt garázsok, pincék, műhelyek, raktárak, ipari területek bevilágítására is alkalmasak, hiszen strapabíróak, ezáltal nem gond, ha véletlenül valamilyen kisebb tárggyal nekiütközünk, ettől még nem fog szétrepedni a polikarbonát bura, ahogyan egy üveg lámpatesttől ez várható lenne (még több ütésálló lámpa PC burával).

 - Vízmentes kialakításúak, ezáltal vizes-párás közegben, nedves környezetben is megállják helyüket. Az IP65 fokozatnak köszönhetően ellenállnak a fröccsenő víznek, gőznek, tehát konyhában, fürdőszobában is felszerelhetőek.

 - Energiatakarékos, hiszen a fénycsövekről ledre váltottunk, így az áramfogyasztást 20-25%-kal csökkenthetjük. Mindemellett a LED-nek számos előnye van, így például azonnal teljes fényerőn világít és nem villódzik, ami a fénycsőre és neonokra csak ritkán jellemző. Hosszú élettartama miatt csekély karbantartási munkálatra lehet számítani, amely szintén csökkenti a működtetési költségeket (még több LED világítástechnika).

------------------

Polikarbonát burás LED lámpák az ANRO Webáruházban

Két gyártótól kapunk ilyen polikarbonát burás lámpatesteket, amely a Kanlux illetve a Vtac. Mindkét termék kínai gyártmány, de ezek a neves cégek adják hozzá a nevüket, illetve 2 év garanciát is, ez már bizalomra ad okot! Lássuk melyik ez a két lámpatest és hasonlítsuk össze!
- Kanlux MAH lámpatest 20W LED
- bruttó 11601 Ft/darab
- VTAC mennyezeti lámpatest 18W LED
- bruttó 8386 Ft/darab

------------------

Összehasonlítási szempontok

1. Ár: Ez az, amit minden ember, legyen az egy hozzáértő villanyszerelő, belsőépítész vagy csak egy hétvégi barkácsmester, mindenki meg tud különböztetni. Majdnem 30%-kal olcsóbb a VTAC lámpatest, mint a Kanlux lámpatest.

2. Teljesítmény/fogyasztás: A Kanlux ütésálló lámpatestje 20 wattnyi ledet tartalmaz, melyért cserébe 1600 lumen fényáramot kapunk. Mindemellett a 18 wattos VTAC LED lámpatest is 1500 lumen fényáramot ígér, így itt már csökken a két típus közötti különbség.

3. Méret/kialakítás: Külsőre és fizikai méretre mindkét típus szinte megegyezik, csupán miliméternyi eltérések vannak. Mindkét termék 60 cm hosszúságú, keresztmetszete pedig 70x75 mm. Mindkét típuson tejfehér polikarbonát bura van, így a ledeket egyik típusnál sem tudjuk megszámlálni, hacsak nem bontjuk szét a lámpatestet!

VTAC lámpa - lekerekített élű opál burával, szürke házban

VTAC lámpa - lekerekített élű opál burával, szürke házban

Kanlux - gömbölyített élek, tejfehér polikarbonát bura, szürke ház

Kanlux MAH lámpa - gömbölyített élek, tejfehér polikarbonát bura, szürke ház

4. LED fényforrás: Ez a legfontosabb pontja a ledesített féncycsöves lámpáknak, azaz hogy mi világít benne, ha már nincs se neon, se kompakt?

A VTAC vízmentes lámpatest egy sorban elrendezett 3014 LED chipeket tartalmaz, míg a Kanlux por- és páramentes lámpatestjébe 2835 chipek kerültek két sorban rendezve.

2835 COB SMD LED chip a Kanlux mennyezeti lámpájában

Kanlux MAH lámpa: 2835 chipek két sorban

3014 LED chipek a VTAC polikarbonát lámpatestjében

Vtac polikarbonát lámpa: 3014 chipek egy sorban

5. A fény színhőmérséklete: A VTAC mennyezeti lámpája 4500 kelvines fényt ad, míg a Kanlux 4000 kelvines fénnyel világít. Mindkét érték a skála természetes fehér (tiszta fehér, neutrális fehér, naturális fehér, napfény fehér) szakaszára esik, így ettől várhatjuk a jó látási viszonyokat biztosító fehér fényt!

4000 kelvines természetes fehér fényű Kanlux MAH lámpatest

Ilyen színű a bekapcsolt fénye a 4500 kelvines melegfehér Kanlux lámpának.

+1. extra: A polikarbonát bura alapjában véve ellenáll az ütésnek, azonban míg a VTAC terméknél ezt csak az alapanyagból tudjuk kikövetkeztetni, addig a Kanlux MAH lámpatestjénél erről tanúsítvány is van. A Kanlux lámpatest IK10 minősítésű, amely ütésálló fokozatba sorolja a lámpatestet!

------------------

A lámpák IP65 védettsége nemcsak a behatoló víz ellen nyújt védelmet, hanem a szálló por ellen is. Asztalosműhelyekben, autószerelő műhelyekben, raktárban, ipari helyiségben is ideális eszköze lehet a beltéri világításnak, de családi házak garázsában, pincéjében, melléképületében is megállja helyét. A T8 fénycsöves világítások kiváltására alkalmas hotelekben, üzletekben, irodákban egyaránt.

Megjelenésében nem hivalkodó, hanem inkább visszafogott, így régi és új építményekbe is beépíthetők:
 - Kanlux MAH lámpatest 20W LED
 - VTAC mennyezeti lámpatest 18W LED

Ha valamelyik lámpatest elnyerte tetszését, akkor várjuk érdeklődését az ANRO Épületdíszítés Kft bármelyik elérhetőségén: info@anro.hu vagy 06-52-220-054.

0 Tovább

LED szalag és LED világítás ötletekkel

blogavatar

Energiatakarékos LED lámpákkal gazdaságosan alakíthatjuk ki a belső téri általános világításokat, a LED szalagokkal pedig sok-sok dekorációs ötletet megvalósíthatunk, melyekre példákat láthatunk az ANRO Épületdíszítés Kft honlapján. Mindemellett webáruházunkban számtalan típusú LED szalagot, lámpatestet és még sok egyéb lakásdekorációs elemet lehet megvásárolni!

Utolsó kommentek

Címkefelhő

világítás (24),lakberendezés (20),otthon (19),webáruház (19),LED szalag (17),LED világítás (17),LED (13),anro (12),LED csík (10),hangulatfény (10),nappali (9),gipszkarton (9),hálószoba (8),anrodiszlec (8),fény (8),led szalag (7),rejtett világítás (7),világítástechnika (7),villanyszerelés (7),led világítás (6),konyha (6),tipp (5),hangulatvilágítás (4),fürdőszoba (4),házhozszállítás (4),villanyszerelő (4),RGB (3),konyhapult (3),12 volt (3),lámpa (3),energiatakarékos (3),szoba (3),öntapadós (3),mennyezet (3),kert (2),színváltós (2),szekrény (2),LED szalag szerelés (2),modern (2),lámpatest (2),halogén izzók (2),bulifény (2),fényfüzér (2),partyfény (2),csináld magad (2),LED profil (2),álmennyezet (2),kerti világítás (2),falburkolat (2),égő (2),energiatakarekos izzok (2),izzó (2),spot (2),lakás (2),spotlámpa (2),ledes szalag (2),konyhabútor (2),lakberendezési ötletek (2),lakásfelújítás (2),faldekoráció (2),videó (1),színváltós LED lámpa (1),youtube (1),hajlékony (1),DIY (1),GU10 (1),LED izzó (1),spot lámpa (1),mennyezeti lámpa (1),házilag (1),LED panel (1),hotel (1),LED trafó (1),ügyfél (1),konyhaszekrény (1),házhoz szállítás (1),színes villanykörte (1),LED tápegység (1),led fényszalag (1),RGB LED szalag (1),színes izzó (1),kerti party (1),terasz (1),szalag (1),vezérlő (1),barkácsolás (1),famintás tapéta (1),öntapadós tapéta (1),led sín (1),fehér led szalag (1),asztal (1),bútorlap (1),lakásdekoráció (1),rgb led szalag (1),beltéri led szalag (1),díszvilágítás (1),lamella (1),alumínium sín (1),fénysor (1),LED szalag vezérlő (1),LED szalag távirányító (1),wallart (1),egyedi led lámpa (1),országboltja (1),ledszalag (1),szett (1),elemes (1),árukereső (1),távirányító (1),falpanel (1),fluoreszkáló (1),gyerekszoba (1),ágy (1),ágytámla (1),díszléc (1),Fábián Bogi (1),tévé (1),festés (1),feketefény (1),uv (1),televízió (1),LED-sor (1),faldekoracio (1),polikarbonat muanyagok (1),zuhanyzó (1),műhely (1),garázs (1),felújítás (1),munkapult (1),plexi (1),bútor (1),üveg (1),üvegpolc (1),étkező (1),A világ érdekes (1),fényerőszabályozás (1),távirányítós (1),LED dimmer (1),LED lámpa (1),izzócsere (1),24 volt (1),Facebook (1),led (1),csillagos égbolt (1),közösség (1),LED világítás (1),kompakt fénycső (1),villanykörte (1),E14 (1),E27 (1),alumínium LED profil (1),alumínium sín ledhez (1),VTAC (1),LED csillag (1),fényforrás (1),led izzók (1),csillagplafon (1),LED csillagos ég (1),lakótér (1)