Színváltós világítás RGB LED szalag szettel

A dekorációs világítások között nagyon népszerűek a fehér fények, azonban gyakran választják az egyszínű zöld vagy kék led sorokat is, akik extrémebb végeredményre vágynak! Mindazonáltal létezik még egy speciális típus a színszabályozós RGB LED szalag személyében, amellyel szinte bármilyen színárnyalatú világítást kialakíthatunk!

Színszabályozós RGB LED szalag - világítás a szivárvány bármely színével!
Világítás a szivárvány bármely színében - színszabályzós RGB LED szalag egy 3D nyomtatású lámpatest megvilágításához. A kép forrása: www.anrodiszlec.hu


A színváltós világítással korábban csak szórakozóhelyeken, rendezvénytermekben találkozhattunk. A színkör változatos árnyalatai, a fényjátékok mind-mind látványos dekorációt nyújtanak kültéren és beltérben egyaránt, egy nappali szobában éppúgy, ahogyan egy kerti filagóriában!

Színváltós világítás egy nappaliban - RGB LED szalagot tartalmazó LED panellel
Színváltós világítás egy nappaliban - RGB LED szalagot tartalmazó LED panellel
A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

Színváltós LED világítás szett: szalag+táp+vezérlő

A színváltós LED világítások otthonunkban is kialakíthatóak, melyhez a legnagyobb segítséget a kompletten vásárolható szettek nyújtják! Az RGB LED szalag szettek általában a következőket tartalmazzák:
- 5 méter hosszúságú 5050 RGB szalag 30 led/méter
- dugvillás trafó 45-60 watt teljesítménnyel és DC 12V kimenettel
- nyomógombos RGB vezérlő a színszabályozásáért és fényjátékokért

A szettben kapható LED szalag általában műanyag bliszteres csomagolásban vannak, ezt megbontva hozzájutunk a LED világítás alkotóelemeihez. Az egyszerű csatlakozóknak köszönhetően pár perc alatt üzembe tudjuk helyezni a LED világítást, innentől csak el kell döntenünk, hogy hol legyen a végleges helye, ahová felszerelhetnénk!

RGB LED szalag szett - RGB LED szalag, dugvillás trafó, nyomógombos RGB szabályzó
RGB LED szalag szett - RGB LED szalag, dugvillás trafó, nyomógombos RGB szabályzó
A kép forrása: www.anrodiszlec.hu
 

Hol tudok díszíteni a színváltós RGB LED szalagokkal?

A szettben lévő színszabályzós RGB LED szalag általában csak kisebb díszítő feladatokhoz alkalmas. Például végig tudjuk vezetni egy falszakaszon rejtett világítás céljából, de akár könyvespolc vagy konyhaszekrény díszvilágítására is alkalmas.

Különösen kedvelt még a tévé hátuljára ragasztott RGB LED csík háttérfényként, de a tükörkeret világítás is gyakori alkalmazás, legyen az a fürdőszobában, a nappaliban vagy a gardróbhelyiségben.

A felhasználási területnek csak a képzelet szab határt, ugyanis a színszabályozós LED csíkokat egyedi lámpatestek alkotóelemeként is láthattuk már, de épületek külső díszítésében is feladatot kaphat, éppúgy, akár egy reklámtábla világításánál, ezzel is még inkább ösztönözve a járókelőt, hogy felfigyeljen a hirdetésre!

 

Tévé hátoldalára ragasztott színváltós RGB LED szalagA tévé hátoldalára ragasztott RGB LED szalagok színváltós fénye kellemes háttérvilágítást biztosít esténként! A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

 

 

Mit tegyek, ha nem elég a szettben lévő 5 méter hosszú RGB LED szalag?

Különleges alkalmazásokhoz, 5 métertől hosszabb rejtett világításokhoz érdemes egyedileg beszerezni a szükséges alkatrészeket, melyeket az ANRO LED webáruházból igény szerint összeválogathatunk.

- LED tápegységek: az RGB szalagok 12V DC betáplálást igényelnek, ehhez áramátalakítóra van szükség.
- 5050 RGB LED szalag: az RGB szalagnak is számos típusa van, méterenként 30 vagy 60 darab 5050 SMD leddel szerelt, de olyan is létezik, amelyik a színváltós chipek mellett fehér fényű LED-ekkel is szerelt, így a fehér fényt sem keverés útján állítja elő.
- LED RGB vezérlő: ezek segítségével állíthatjuk be a fény színét, a fényjátékok sebességét vagy éppen a színváltások gyorsaságát. Távirányítós és fali kivitel is létezik belőle.

 

Színváltós LED RGB szalag szett képek

5050-030 SMD RGB LED szalag beüzemelve: zöld, kék, piros, pink, fehér színű fénnyel is világíthatunk!5050-030 SMD RGB LED szalag beüzemelve: zöld, kék, piros, pink, fehér színű fénnyel is világíthatunk! A kép forrása: www.anrodiszlec.hu


Gyrekszoba dekoráció színváltós LED világítással, 5050 RGB szalaggalGyerekszoba színváltós világítással, 5050-030 SMD RGB LED szalaggal.
A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

RGB LED szalagok borospince hangulatfényeként beépítveBorospince hangulatfényeként beépített RGB LED szalag
A kép forrása: www.anrodiszlec.hu
Kerti filagória hátfala színváltós LED világítássalKerti filagória hátfala színváltós LED világítással
A kép forrása: www.anrodiszlec.hu
 

Színváltós LED szett a boltokban

A színváltós RGB LED szetteket bárhol megvásárolhatjuk: piac, online aukció, kuponos weboldalak, Ebay, Aliexpress, Coolicool és számos magyar webáruház kínálja a különféle árú és tartalmú LED világítás szetteket!

Bármelyik helyről vásárolt RGB LED garnitúra megteszi, ha működőképes és minden szükséges alkatrész-csatlakozó rendelkezésre áll!


Ha viszont valamivel probléma merül fel, akkor máris azt kívánjuk, bár Magyarországról vásároltuk volna, hogy egyszerűen reklamálhassunk vagy éppen csak megillessen az elállási jog és szó nélkül visszaküldhessük azt az árut, amivel elégedetlenek vagyunk!

ANRO LED világítás webáruház
Az ANRO LED webáruházban számtalan típusú LED lámpát, LED szalagot, LED tápegységet és LED vezérlőt vásárolhatunk meg! www.anrodiszlec.hu


Vásárolhatunk tehát bárhol LED világítást, de tudjuk ajánlani az ANRO LED világítás webáruházat, ahol általában raktárról küldik ki a megvásárolt holmikat, így akár 1-2 munkanap alatt megérkezhet az áru: ANRO LED világítás webáruház.

Természetesen számla is van a csomagban, amit jó ha megőrzünk, ugyanis terméktípustól függően 1-2-3 év garancia is vonatkozhat a termékre, amely jelenthet némi biztosítékot a hosszú távú használatot illetően, hogy dekorációs világításunk minél tovább szórakoztathasson lakásunkban!

Ha bármilyen kérdés merül fel a LED szalag beszerelését, megvásárlását, használatát illetően, bátran forduljanak az ügyfélszolgálathoz, aki segít ezek megválaszolásában: 06-52-220-054.