A LED csík leginkább hangulatvilágításra használható, ezt a feladatot valósítja meg a fürdőszobában is! Az ANRO Épületdíszítés Kft-hez már számos megvalósult és led szalaggal felújított fürdőszoba képét megtekinthetjük, így ötletet merítve egy esetleges fürdőszoba felújításhoz!

LED csík fürdéshez?

A dekorációs világítás nagyon jó szolgálatot tesz a fürdőben is, ahová elsősorban tisztálkodni megy az ember, viszont a fürdés közben energetizálódunk, felfrissülünk, ezáltal hangulatunk is javulhat. Miért is ne javítanánk tovább kedélyállapotunkat némi kiegészítő fény beépítésével?

 - Hidegfehér fényű LED csíkok

 - Melegfehér fényű LED csíkok

 - LED csík színes fénnyel (kék vagy zöld vagy piros)

 - Színváltós fényű LED RGB csík

Kár lenne egy ilyen élményt kihagyni, mert nemcsak egyszínű világítással bolondítható meg, hanem akár változtatható színű LED csíkkal is feldobhatjuk a helyiséget! Az RGB LED szalagok  és egy jó vezérlő segítségével szinte bármilyen színt kikeverhetünk, amely akár színterápiás világításhoz is jó!

Színváltós RGB LED világítás a fürdőben
Színváltós RGB LED világítás a fürdőben
A fehérre festett falon szépen érvényesülnek az egyes színek!

Milyen LED szalagot válasszak a fürdőbe?

A LED szalagokból kültéri bevonatos verzió is létezik, amely ellenáll a csapódó víznek-párának is ellenáll, így nedves környezetben is alkalmazható, például

  • fürdőszoba mennyezete
  • zuhanyzó fülke plafonja
  • kád melletti terület
  • mosdókagyló melletti helyek
  • wc, illemhely háttérvilágítás.

Néhány példán keresztül reméljük jobban elnyeri tetszését a ledszalagos világítás, amelyet egészen nyugodtan betervezhetünk a fürdőszobába!

A zuhanyzóba telepített zöld led szalag nyugtató élményt biztosít a tusolás közben!
A zuhanyzóba telepített zöld led szalag nyugtató élményt biztosít a tusolás közben!

LED csík élvilágítás zuhanyzó üvegfalába építve
LED csík élvilágítás zuhanyzó üvegfalába építve

Színváltós LED szalag a fürdőszoba mennyezetén
Színváltós LED szalag a fürdőszoba mennyezetén

Ha felkeltette érdeklődését a LED csík világítás, akkor látogasson el az ANRO LED világítás webáruházba, ahol széles választékban kínálunk beltéri és kültéri vízvédettségű led szalagokat, a működtetéshez való trafókat, valamint a fényerőszabályozáshoz vagy színbeálllításhoz szükséges vezérlőket is!

Természetesen telefonon is elérheti cégünket a 06-52-220-054 számon, de hajdúböszörményi bemutatótermünkben (4220 Hb. Kemény János körút 20.) is megtekinthetik a LED világításokat!