A rugalmas fényszalagokkal könnyedén teremthetünk bármilyen környezetben dekorvilágítást! Nagyon kedvelt a hálószobában is, legyen szó arról, hogy feltesszük az álmennyezetbe, berakjuk az ágyrács alá vagy éppen az ágytámla tetejére - a variációk szinte végtelenek!

Az ANRO Épületdíszítés hatalmas LED fényszalag kínálatából sem egyszerű kiválasztani a dekorációs világításra alkalmas típusokat, de érdemes megjegyezni, hogy erre a feladatra kiválóak az olcsó LED szalagok is: olcsó LED fényszalagok.

A legkedveltebb szín a melegfehér, otthonossága miatt.
Ezt követi a természetes fehér fényszín, amely egy középút a meleg és hideg fényű LED csík között.
Eztán a hidegfehér fényű szalagokat választják legtöbben, majd a színváltós RGB szalagokat, amivel színváltós dekorvilágítást is létre tudnak hozni!


Ez maga a LED fényszalag. Egy hosszú csík, rajta világító LED pöttyök, változó fényszínnel.


Kétszemélyes duplaágy alatti LED világítás hidegfehér fénnyel.


Álmennyezetbe szerelt színváltós RGB LED fényszalag, zöld fényben, hálószoba mennyezeten.


Ágytámlára szerelt LED RGB színváltós fénycsík, kék fénnyel, modern hálószobához.


Az ágy fölé szerelt polcba süllyesztett LED csík egyszerre ad hangulatfényt és az olvasáshoz is elég erős! Melegfehér fény.


Hálószoba falára felszerelt tévé, körülötte dekoratív LED világítással, piros fénnyel.

A lehetőségek tárháza elég széles, de ha további izgalmas ötletek is érdekelnek, tekintsd meg bejegyzésünket az ANRO Weboldalán! A Hotelszobák dekoratív rejtett világítással díszítve című cikkből még több ötletet kaphatsz, hogy hol helyezz el a hálószobában LED fényszalagot!
 

LED szalagok nagy választékban, raktárról, gyors szállítási határidővel, méterenként már 250 Ft-os ártól: www.anrodiszlec.hu