Az ANRO LED webáruházban rengeteg-féle led világítástechnikai holmit lehet vásárolni (értek ez alatt égőket, szalagokat, fényszórókat, de apró led fényeket és diódákat is, persze számos kiegészítővel), a sok-sok referenciafotó meg még többet segít a választásban!

Színváltós-színszabályozós RGB LED szalag nappali mennyezetén

A szobában tervezett hangulatvilágítás kapcsán keresték fel vásárlóink a webáruházat, amelyhez egy speciális világító csíkot, az RGB LED szalagot választották. Ez a színszabályozós LED szalag nagyon különleges, hiszen nemcsak egyféle színnel tud világítani, hanem színt lehet rajta váltani!

Színszabályozós 5050-030 SMD RGB LED szalag

A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

5050-030 RGB LED szalag gipszkartonban hangulatvilágításhoz

A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

Egyes RGB LED szalaggal ilyen szép sárgás fényt is előállíthatunk!

A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

Türkiz színben világít a mennyezeten végigfuttatott színváltós LED csík

A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

A színváltós LED világításokat általában a nappaliban szokták beépíteni

A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

Pink, kék, zöld, türkiz, sárga, pink vagy lila - egyik sem akadály, a RGB LED fényekkel bármilyen színűre átfesthetjük a szobát! Az alábbi fotókon közreadunk néhány megvalósult tervet és hogy miként mutat a gipszkarton párkányba felrakott LED világítás!

A rejtett világítások hangulatosak, mert nem világítanak közvetlenül a szemünkbe, emellett a szobát is intimebbé teszik a csökkentett fények által! Egy modern lakásban egyébként is mutatósak a különböző világítások, de egy régebben épült ingatlan esetében is javíthat a helyiség hangulatán!

Melegfehér 3528 SMD és színváltós 5050 SMD LED szalag egy helyiségen belül

Az alábbi képen egy 2015-ben felújított lakás látható, amelyben a belső tapétázási-festési munkálatok mellett a villanyszerelés is szükségessé vált. A felhasznált LED egy dekor jelzésű melegfehér LED szalag, amely produkált fényét tekintve tökéletesen visszaadja a drágább led szalagok által megvalósítható élményt!

Nappali különböző hangulatvilágításokkal: oldalfalon melegfehér dekor szalag, középen színváltós szalaggal díszített álmenyó.

A kép forrása: www.anrodiszlec.hu

A nappali közepén színváltós LED szalag, a falak mentén pedig melegfehér fény gondoskodik a hangulatos környezetről.

A kép forrása: www.anrodiszlec.hu


Az energiatakarékos LED szalagok felhasználásakor nem kell tartanunk a villanyszámla jelentős mértékben való emelkedésétől, mert alacsony áramigényük van! Egy 40-50 wattos halogénlámpával szerelt állólámpát is használhatunk hangulatlámpának, de ugyanennyi fogyasztásból akár 5-10 méter rejtett világítást is elláthatunk!

Még több ötletet keres vagy LED csíkot vásárolna?

Ha felkeltette érdeklődését a LED szalag, akkor keresse fel a www.anrodiszlec.hu weboldalt, ahol hatalmas választékkal és sok-sok képpel várjuk az érdeklődőket, legyen az egy hétköznapi dolgozó ember, akár egy kreatív lakberendező, villanyszerelő vagy lakásdekoráció-tervező!